Ahojte viete mi niekto poradiť? Potrebujem vybrať vyšší obnos peňazí z mbankoveho účtu. Keďže u nás veste nie je banka mBank, výber by som robila cez bankomat. Viete mi prosím povedať aký je limit výberu a či sa za to platí? Viem iba že nad 70 € nie z cudzieho bankomatu ale vrchny strop neviem. Máme bankomaty poštová banka, Tatra, slps, VÚB , ČSOB,Prima. Z ktorého môžem vybrať a koľko v jeden deň. Dakujem
@eleonora21 podľa limitov aké máš zadané. To si treba zvoliť. Potom môžeš toľko vybrať. A samozrejme záleží aj na tom aký obnos peňazí má aj bankomat. Môžeš vyberať aj viackrát za deň, ale tiež musíš mať zvolený limit koľko krát maximálne môžeš vyberať.Netuším čo je vyssi obnos.
No ale banky majú aj tak limit do 200 e na jeden výber a tuším sl. Sporitelna 250 e.
@ivka21 urcite nie, tiez vyberam sumy okolo 1000, kym bankomat nie je prázdny, normalne mi peniaze vyda
mam denny limit 5000€ vyberala som z viacerych bankomatoch niektore dali len 1000 a ine aj 3000€ za vybery sa neplati
@ivka21 áno o slps viem maju to v sadzobníka je to 200€
@hanka55 no len kde nájdem koľko mám limit na výber? Mám limit na ib, na prevody, alebo api a to ani neviem čo je 🙂 iné limity nemam
Ja mam mbank, limity su prednastavene bankou, ale mozes si ich zmenit. Najdes ich v moje financie --- karty--vybery v hotovosti.
@eleonora21
A 70€ je len suma, od ktorej neplatíš za výber z bankomatu.
@eleonora21 zo slsp vyberám bežne aj 1500€, osobný účet, nie firemný.
Ahoj, mám mBank ... limit na vyber z bankomatu si nastavis v internet bankingu ... vyberieš si konkretnu kartu na Turek chceš limit nastaviť a tam bude možné nastaviť limity... dáš si koľko potrebuješ
200€ z bankomatu max? Baby, žijete fakt v praveku? Bez urážky. Veď nepoužívate internet banking alebo appky? Všetky limity k vašemu kontu tam máte jasne uvedené.
@solange7 Ak nie si klientom SLSP a vyberas z ich bankomatu tak naozaj je to obmedzene na 200€ na jeden vyber.
https://www.trend.sk/financie/najviac-200-eur-s...
@alfged ďakujem a teda keď si nastavíme limit trebárs 5000€ na výber z bankomatu tak neplatim poplatok keď vyberiem z viacerých bankomatov v každom nad 70€ a do 5000€ áno?
@eleonora21 Ak mas klasickú debetnú kartu tak tri výbery nad 70€ mesačne sú zdarma. Každý ďalší je za jedno euro.
@eleonora21 ja len teda doplním, že mbank
1. má len bezhotovostné kontaktné miesta, takže výber peňazí LEN cez bankomat
2. nemá vlastné bankomaty, takže výber LEN z bankomatu inej banky (akejkoľvek)
@solange7 majú to ale aj na ich stránke napísané naozaj som to tam teraz našla. Že upozorňujú že slps má zmenu na 200€ ale viacnásobným výber je mozny
@ ďakujem ženy 🙂 pôjdem zajtra poskusat vybrať. Potrebujem 5000€vybrat tak snáď VÚB,ČSOB a Prima majú dosť v bankomatoch 🙂
@solange7 mbank nemá filiálky, aspoň nie také kde by sa dala vyberať hotovosť. A síce je článok starý ale nič sa na tom nezmenilo.Mám obe banky tak som celkom v obraze. Take niečo zaviedla aj prima banka. A ono je to dosť podstatná info, keď chceš vyberať väčší obnos peňazí, ale máš len obmedzený počet bezplatných výberov.
@eleonora21 tak potom pohoda nie? Nedáva to logiku, ale nech sa páči nech sa iná banka obohatí o malý poplatok za výber. Vyberie viac ako 200? Vyberie.
Mne príde celkovo nelogické, prečo to neplánuje vytiahnuť zo svojho bankomatu. Tým, že mbank nemá pobočky, má bankomaty v každom zadku, ale ok. 😀
@ivka21 ČSOB 500
@danielahamar ČSOB iba 500€ sa dá vybrať?
@eleonora21 @ no super takže si veľmi nepomôžem keď to majú aj iné banky tak ako slps obmedzené. Čiže môžem tak vybrať iba tri krát a to obmedzené množstvo takže 5000€ nevyberiem
skuste peniaze poslat na ucet niekomu doveryhodnemu napr. mamine a ona vam vyberie peniaze........my sme to tak riesili 3 rooky dozadu
@solange7 u nas maju zopar takych kioskov v nakupnych centrach ale to su nepenazne pracoviska, kde riesia predaj produktov, zmeny a tak 🙂 veru neviem ako by som riesila vyber 5000tis. EUR asi by som niekomu poslala nech mi vyberie alebo tyzden by som chodila ale tak to je asi vec co neriesi clovek casto 😂
@eleonora21 ja myslim, ze v nastaveniach si sama vies nastavit vrchny limit pre rozne transakcie - vyber z bankomatu, online platbu....