Ahojte, súrne potrebujem požičať 100e do výplaty, viete mi prosím poradiť kde by mi požičali. Od rodiny a priateľov nechcem žobrať peniaze, príde mi to veľmi nepríjemné😖 ďakujem za rady, blbé komentáre si odpustite..... doba je zlá a nie každý má
Povolene precerpanie na ucte. Ak nic ine, tak kreditna karta. Ale s tou veeelmi opatrne.
Jednoznačne od rodiny ako zapliesť sa do problémov s nebankovkami a pochybnými ľuďmi kvôli 100€
100€? Veď to je nič. Skús v práci požiadať o zálohu.
Otvor si povolené prečerpanie na karte a máš to za pár minút 👍
@veronikavaneska a to sa mi potom splatí ked mi príde výplata?
ano, automaticky ked ti nabehnu peniaze, tak sa ako prve pokryje povolene precerpanie
Ale ak si das prečerpanie na karte/účte treba si v banke overiť či to nemáš s nejakym poplatkom či úrokom. Pozor na to!
Jednoduchšie je si zobrať zálohu u zamestnávateľa. (ak sa dá)
Oceňujem, že tu nežobereš od cudzích ľudí na internete s nejakým vymysleným alebo prikrášleným príbehom ale že sa to snažíš sama vyriešiť 🙂 super
Ďakujem za rady
@buberova nežobrem, len mi to žiaľ nevyjde do výplaty a snažím sa nájsť riešenie 😂🙈
Ak máš nejaké zlato daj do záložne a potom vyberieš...
ešte otázka, keď si dám to povolené prečerpanie tak to zistí moj muž? 😂 nemáme spoločný účet, ale máme hypoteku a to vidíme obaja v Georgovi tak či tam uvidí aj toto
To povolené prečerpanie je taká dvojsečná zbraň. Ak teraz pjdeš do povoléno mínusu 100, z výplaty sa ti to dorovná, ale v podstate ti ostane na použitie na nový mesiac o 100 eur menej. Takže ak teraz potrebuješ stovku, zvládneš ďalší mesiac o stovku s menšou sumou? Ak nie, tak potom nechoď do povoleného prečerpania. Lebo ani sa nenazdáš, bude ho mať celé minuté a platiť úroky. Na aký výdavok potrebuješ tento mesiac 100 eur? Ak na niečo jednorázové, požičala by som si od rodiny a vrátila hoci aj po 10 eur.
Ja ťa úplne chápem. Dnes je ťažká doba. Tiež mam takú rodinu že od nich nič nechcem, nemajú o nás záujem. Našťastie už môj syn pracuje, takže keď súrne potrebujem, pýtam od neho, inokedy on odo mňa. No predtým dlhé roky sme sa trápili.
Nie, muz to neuvidi.
a ani tvoj muž nemá žiadne peniaze? či nechceš od neho pýtať? (napadá mi táto možnosť, keď si písala, že či zistí to prečerpanie tvojho účtu)
Co je dovodom, ze ti to nevychadza?
Prepac, ale ak by boli v tom skutocne vazne dovody, tak nemas problem ist za manzelom, rodinou, priatelmi, a 9 z 10 ludi by ti velmi rad pomohol...
Zamietli mi povolené prečerpanie 😔😔😔😔dôvodom je to že muž ma narodeniny cez víkend a prídu svokrovci. Chcela som to preložiť kvôli výplate ale už sa tak dohodli a ja som z toho zufalaaaa a nemôžem povedať že nemám peniaze lebo muž hneď že neviem hospodáriť a nemám ani darček pre neho 😔😔😔😔
Ak nebude splatena tato mala pozicka banke, tak nebehnete obaja s manzelom do zoznamu dlznikov-to uz manzel urcite zisti! Pozor na pozicky, su tam krute podmienky a clovek splati nie 100 ale ovela viac, V banke je potrebne poziadat pisomne O ponuku na 100 eurovu pozicku, kde bude pisomne deklarovane kolko a kedy je potrebne splatit A ZA AKYCH PODMIENOK. Potom je dobre sa vratit domov a precitat aj tie mini drobne pismenka. Naozaj, casto to nestoji za tych 100 euro uviazat si na krk NEVYHODNU pozicku, pretoze sa clovek dostane este do horsich podmienok. Pozicka je vzdy vyhodna iba pre banku!!! Radsej si odkladajte bokom peniaze a opytajte sa, ci to naozaj potrebujem kupit, alebo si to len chcem kupit. Da sa to zohnat zadarmo ci na bazosi, alebo musim mat to nove? Da sa kupit neznackove, alebo chuti mi len to znackove a chcem, nezrieknem sa toho, ani za cenu neprijemnosti neskor? Nezrieknem sa piva, sladkosti a pod? Naucte sa spolu s manzelom hospodarit s peniazmi a spolu sa rozhodnite co kupite a co nemusite, bez coho sa zaobidete.
Ty si chces pozicat peniaze kvoli darceku pre manzela?!!!!!
Stopni sa!!!
keby som bola na jeho mieste a zistim to, tak sa velmi, velmi naserem....
Tam mu das darcek neskor a v pohode to moze byt darcek, ze ho vezmes do kina a mas to do 20 EUR. Na vikend upecies kolacik, jednoduchy, chutny....
Prosim ta, ani v zlom sne si nikde nepoziciavaj
Ozvi sa mi do súkromnej správy s nejakým kontaktom..
Prosim ta, nenechaj sa deptat takymi recami od manzela alebo nedajboze od svokrovcov. Ked ti nevysli peniaze, tak nevysli. Nema 2 roky ze by to nevedel pochopit.
Urcite si nepoziciavaj na toto, nestoji to za tu ostaru.
Ked to nevie manzel pochopit, tak najlepsie je si s nim sadnut, a prebrat vas rozpocet, a pozriet sa, preco nevyslo a co sa s tym da robit. Ak ti aj tak bude nadavat, tak vase manzelstvo ma vacsie problemy, nez ze ti nevyslo na darcek k narodkam.
Máš muža a ty si potrebuješ požičať stovku do výplaty a bojíš sa, že by to on zistil. 🙄
Vy nemáte spoločne peniaze? Ako manželia?
Vidíš to ty na svojom účte. Vieš si to tam zaziadat a rovno ti to schvália. A vieš si aj nastaviť do budúcna si ho vybudovať alebo opäť otvoriť.... My to máme je to super mám 400€ a keď ich potrebujem len kliknem a mám už na účte koľko potrebujem tolko si zoberiem a vyplatim keď mám znížime o koľko chcem ja a je tam úrok ale pri 100€ to budú necelé 2€....
Urcite sa priznaj manzelovi. Uprimnost utuzuje vztah, klamstva, aj ked male, intimitu vztahu narusaju. A mali by ste mat spolocny ucet pre dobro vsetkych zucastnenych..
Jasne
Budeš v mínuse
A nemozes mu radsej nieco vyrobit/usit/napiect? Darovat poukazku na domace prace, ktore napr. mesiac budes robit za neho alebo nieco podobne? Asi by som radsej vymyslela nieco kreativne ako isla do pozicky...
keď sa bojíš povedat to manželovi tak určite si niečo urobila predtým,rozhadzovanie peňazí alebo niečo iné ,podľa toho ako píšeš že ti zamietli do debetu znamená že buď vysoká hypotéka alebo omeškana splátka ,to je jedno ,proste treba sa snažiť každý mesiac si odložiť aspoň 10-50€ aby si nemala do budúcna problémy ,ak teraz nevieš mať financie pod kontrolu bohužiaľ
Preco nie od rodiny? Ved kto ta podrzi ked nie rodina alebo priatelia?