Chcela by som sa spýtať ci niekdo ma skúsenosti ja som koncom septembra išla požiadať o odklad splátok a práve teraz mi strhli úver, ešte mi ani papier nič neprišlo ako nechápem všetko som spĺňala trvalo to u niekoho tak dlho? Nemáte niekdo skúsenosti? Mlada slečna to riešila ale bolo vidno ze nemá skúsenosti tak neviem človek ráta že mu tie peniaze ostanú keď príde človek o prácu tak zajtra idem zas do banky ale neviem bolo to posledný septembrový týždeň a dneska mi to strhli keď som volala do banky pred týždňom mi hovorila slečna že im neprišla negatívna správa takže by všetko malo byt ok tak neviem ci to tak dlho môže trvať ďakujem každému kdo zareaguje
Mozno to nebolo dostatocne skoro a ta splatka bude pozastavena az od dalsieho mesiaca... Ale je to zle rozhodnutie, mna od odkladu odhovorili v banke... Ale to bolo 6 rokov dozadu
V aplikácii vidíš pri úveroch aká je výška a dátum nasledujúcej splátky..sú tam podmienky ktoré musíš splniť aby ti to schválili..ja som to riešila online cez ich formulár na stránke a prešlo v pohode...treba si zavolať na infolinku..vedia to pozrieť či to prešlo alebo nie,poprípadne povedať prečo zamietli odklad.
@dida1234 my sme.davali žiadosť o odklad v poštovej cca 3 roky dozadu. Trvalo to cca 2 týždne zakial to vybavili ale neboli sme s manželom na pobočke ale u nás na poste. Radšej si ráno zavolaj cez infolinku a keď tam nepochodia choď na pobočku.