Neviete niekto preco mi banka unicredit stiahla za vedenie 1,5€? Som myslel ze ucet maju zadarmo ked som tam poslal 400€. Som v nej len par dni tak som prekvapeny. Alebo ten poplatok dodatocne stahuju. Alebo mi otvorili ucet ktory je za 1,5 a nie zadarmo? Potom im dakujem, ked sa ani nepytali.
@lucann pani Ta oboznamila s tym,ze ked neposles tych 400e, mas ucet za 8e mesacne 🙂 ?
@luciakovacova0603 oboznamila, ale v cenniku som nasiel vedenie standardneho uctu za 1,5€. Zakladny ucet je 0€. Tak teraz neviem.
@lucann skus zavolat zajtra na nejaku infolinku,ja som tam ucet zrusila pred rokom,asi najhorsi IB aky moze existovat.v inych bankach vybavis cez mobil uver a kadeco ine,v unicredite max tak poistenie,aj to Ta mozno objednaju na pobocku.otras banka.
@luciakovacova0603 IB je katastrofa, ale nato mam ucet v inej banke.
@lucann alebo to mohol byt poplatok za zriadenie
@luciakovacova0603 zriadenie je za poplatok?
@lucann neviem,,ale mozne to je
1.50€ je poplatok za zriadenie uctu. Viac ti uctovany nebude.
https://www.financnahitparada.sk/bezne-ucty
pozri si tu možno nájdeš niečo čo ti nepovedali....
Zajtra skusim volat, aj ten vypis za kolko poslu. Este preverim co mi nepovedali a budu za to tahat eurače
@lucann prepáš, ale dala som ti link, kde si nájdeš všetky banky a ich názvy účtov...a keď si to rozklikneš - prečítaš čo máš zaplatené v balíku, popr. čo máš zadarmo , ..... však hádam čítať vieš....😉
@deti95060810 jasne, len tam nieje vsetko. Su to len zakladne info.
my sme mali za urciych podmienok v CSOB ucet zadarmo, ale banka si spoplatnovala zas ine veci, icze aj toto sa moze stat.
Ved prave to potrebujem zistit, aby som si tie veci nastavil tak aby ma to stalo co najmenej.
@lucann vo výpise je uvedené za čo je poplatok. Ak nie, tak sa treba informovať v banke - telefonicky, mailom alebo osobne.
Normálne neverím, že chlap si neporadí s takouto banalitou a musí sa pýtať na ženskom fóre 🙈