Ahojte,
Platba na bankingu PAYSUPPORT24.NET INTE
Čo to môže byt na výpise ?? Aká platba, začo
Dakujem
@nafka0483 to viem, ale v akom
Pozri si v detailoch transakcie, ako to my mame vediet? Ked to nie je v tych detailoch, tak uz len musis pozriet eshopy, v ktorych si v dany den nakupovala.
@vanilkovazmrzka v detailoch je len toto.
Veď to že nie ja som nakupovala, je to spoločný účet.
Online platba za prostitútky, virtuálny čet 😂
@laurita285 to teraz myslíš vážne???
volaj do banky na infolinku a hned. oni maju zoznam pofidernych www. ktore nenapadko stahuju platby
Nemysli, chce byt vtipna.
Tak sa spytaj muza 🤷♀️ alebo skus tu banku, oni by mali vidiet aj co je za tou platobnou branou.
A čo tak opýtať sa muža ? Kde čo si predplatil? Možno hra online nejakú hru ..preboha, to ako musia vyzerať vzťahy,keď sa žena pýta skôr na MK ako vlastného muža ,kam posiela peniaze ?
Však sa spýtaj muža
Musis sa dopatrat viac detailov. Pri tej platbe nie je dalrj nic uvedene, len toto? Mal by tam byt aj detailnejsi zaznam, aspon meno druhej strany.
paysupport je platobna brana pre platby kartou, inte = international, cize nejaka zahranicna platba, pockaj na zuctovanie transakcie malo by tam byt nejake dodatocne info, ak tam teraz v detaile nemas nic uvedene (mal by tam byt obchodnik)
Je to normalna platobna brana. Ak si to teda nebola ty, tak to bol muz - opytaj sa ho predsa. Co mate spolocny ucet a nerozpravate sa? Ak mas kompletny pristup k uctu, tak sa informuj v banke.
Na ich stránke https://paysupport24.net nájdeš odpoveď, zadaj IBAN čísla účtu ku ktorému bola vydaná karta ktorou sa platilo a malo by zobraziť info o transakcii.
Doména paysupport24.net bola zaregistrovaná 2022-10-04, vlastník je utajený z Česka a prevádzkuje sa na serveri v Česku.
@maranco ale keď tam zadám
Do okienka IBAN to zadáš a potom stlačíš modré tlačítko search.
@maranco áno dala som číslo karty.. a vyhodí že pošle link na nejakú mailovú adresu
Tak číslo karty by som len tak hocikde nedával, tú mailovú adresu kam to pošle zobrazilo? Skús hľadať cez IBAN.
@maranco cez Iban nič nenajde
Tú mailovú adresu kam to pošle zobrazilo?
@maranco len také že prvé 2 pismena potom hviezdičky a Azet.sk
Cize cez azet nieco? Nieco ako plusko ci ako sa to volalo?
Niekto má vytvorený mail na azete, platil tou kartou za služby, takže sa spýtaj majiteľa platobnej karty čo vtedy platil v takej sume. V internet bankingu v platbách kartou máš presný dátum a čas kedy sa kartou platilo.
Posli mi cislo karty, platnost a cvc. Mam kontakt v banke, zistim 🙂
@queen_mary nemyslíš vážne toto? 😂 to by musela byť už úplne blbá aby niekomu len tak poslala všetky údaje.
Ani nevieš akú má banku ale ideš zisťovať
Platba kartou v online obchode napr? Moze to byt platobna brana.