Paysupport24.net INTE. Čo to je za platbu?

7. okt 2023

Ahojte,
Platba na bankingu PAYSUPPORT24.NET INTE
Čo to môže byt na výpise ?? Aká platba, začo
Dakujem

nafka0483
7. okt 2023

Platba kartou v online obchode napr? Moze to byt platobna brana.

autor
7. okt 2023

@nafka0483 to viem, ale v akom

vanilkovazmrzka
7. okt 2023

Pozri si v detailoch transakcie, ako to my mame vediet? Ked to nie je v tych detailoch, tak uz len musis pozriet eshopy, v ktorych si v dany den nakupovala.

autor
7. okt 2023

@vanilkovazmrzka v detailoch je len toto.
Veď to že nie ja som nakupovala, je to spoločný účet.

laurita285
7. okt 2023

Online platba za prostitútky, virtuálny čet 😂

autor
7. okt 2023

@laurita285 to teraz myslíš vážne???

bublinka1426
7. okt 2023

volaj do banky na infolinku a hned. oni maju zoznam pofidernych www. ktore nenapadko stahuju platby

ullala
7. okt 2023

Nemysli, chce byt vtipna.

vanilkovazmrzka
7. okt 2023

Tak sa spytaj muza 🤷‍♀️ alebo skus tu banku, oni by mali vidiet aj co je za tou platobnou branou.

mamkalentedkova
7. okt 2023

A čo tak opýtať sa muža ? Kde čo si predplatil? Možno hra online nejakú hru ..preboha, to ako musia vyzerať vzťahy,keď sa žena pýta skôr na MK ako vlastného muža ,kam posiela peniaze ?

janai1
7. okt 2023

Však sa spýtaj muža

veselo_neveselo
7. okt 2023

Musis sa dopatrat viac detailov. Pri tej platbe nie je dalrj nic uvedene, len toto? Mal by tam byt aj detailnejsi zaznam, aspon meno druhej strany.

petamich
7. okt 2023

paysupport je platobna brana pre platby kartou, inte = international, cize nejaka zahranicna platba, pockaj na zuctovanie transakcie malo by tam byt nejake dodatocne info, ak tam teraz v detaile nemas nic uvedene (mal by tam byt obchodnik)

rebrambora
7. okt 2023

Je to normalna platobna brana. Ak si to teda nebola ty, tak to bol muz - opytaj sa ho predsa. Co mate spolocny ucet a nerozpravate sa? Ak mas kompletny pristup k uctu, tak sa informuj v banke.

maranco
7. okt 2023

Na ich stránke https://paysupport24.net nájdeš odpoveď, zadaj IBAN čísla účtu ku ktorému bola vydaná karta ktorou sa platilo a malo by zobraziť info o transakcii.

maranco
7. okt 2023

Doména paysupport24.net bola zaregistrovaná 2022-10-04, vlastník je utajený z Česka a prevádzkuje sa na serveri v Česku.

autor
7. okt 2023

@maranco ale keď tam zadám

maranco
7. okt 2023

Do okienka IBAN to zadáš a potom stlačíš modré tlačítko search.

autor
7. okt 2023

@maranco áno dala som číslo karty.. a vyhodí že pošle link na nejakú mailovú adresu

maranco
7. okt 2023

Tak číslo karty by som len tak hocikde nedával, tú mailovú adresu kam to pošle zobrazilo? Skús hľadať cez IBAN.

autor
7. okt 2023

@maranco cez Iban nič nenajde

maranco
7. okt 2023

Tú mailovú adresu kam to pošle zobrazilo?

autor
7. okt 2023

@maranco len také že prvé 2 pismena potom hviezdičky a Azet.sk

nafka0483
7. okt 2023

Cize cez azet nieco? Nieco ako plusko ci ako sa to volalo?

janai1
7. okt 2023

@nafka0483 nie, na azet email jej príde potvrdenie o platbe ktoré jej vysvetľoval @maranco

maranco
7. okt 2023

Niekto má vytvorený mail na azete, platil tou kartou za služby, takže sa spýtaj majiteľa platobnej karty čo vtedy platil v takej sume. V internet bankingu v platbách kartou máš presný dátum a čas kedy sa kartou platilo.

nafka0483
7. okt 2023

@janai1 Jaaj, ja ze to nasla v popise ze za co to bola platba.

queen_mary
7. okt 2023

Posli mi cislo karty, platnost a cvc. Mam kontakt v banke, zistim 🙂

janai1
7. okt 2023

@queen_mary nemyslíš vážne toto? 😂 to by musela byť už úplne blbá aby niekomu len tak poslala všetky údaje.
Ani nevieš akú má banku ale ideš zisťovať

niceboy
7. okt 2023

@janai1 vieš koľko takých tupcov existuje?