dobry den , pán mi z usa posielal peniaze v hodnote 4000€ a však prišiel prvý poplatok ze mam zaplatiť 150€ , potom 200€ a teraz aby som zaplatila 230€ za dokončenie transakcie peňazí na môj účet , je to mozne ?
prisli mi aj emaily od paypalu o peniazoch a koľko platí poplatok
Panebože to niekto tomu aj naletí?🤦🏻♀️ Je to podvod, žiadne peniaze neposielajte!!
Boze to je kravina, nech ta nenapadne posielat niekde peniaze...
a tomu pánovi z usa bola ponúknutá aká protihodnota za 4000? 😇
@zuzanka.zuzu bola to kúpa 🙂 hlúpe otázky sa netreba pýtať 😉
Tie 2 sumy si mu uz zaplatila?
Jasne niekto z usa si potrebuje nieco kupit na slovensku och... snad si to neposlala ako family and friends, ale ako normalnu paypal platbu a ries to okamzite cez paypal ako podvod, aj ked si to poslala uplne dobrovolne, uvidime, ako dopadnes.
ty si fakt zaplatila 350e? 😂 a mne nadávaš do hlúpych 😂
@anahovlka kristepane🤦♀️🙆🏼♀️ no zial o peniaze ste uz prisla a nijake peniaze vam nikto neposle- ved je toho plny internet- ze to su podvody🤦♀️
Preboha ženská … podvod !!! Ty niečo predávaš a platíš ???? 😀 vážne ?
@anahovlka nemyslis vazne, ze si mu poslala 350€ 🤦🤦
To co ta napadlo?
Len tak do buducna - paypal si svoje poplatky stahuje priamo a vyznaci ti ich pri kazdej platbe osobitne... nic netreba extra posielat.
A inak ..paypal si svoj poplatok stiahne. Používam ho. Posielam a prijmam peniaze z usa. Keďže tam mám brata a mamu.
Máš tam svoj účet, na ktorý ti vie poslať aj tých 4000€ a nemusíš robiť nič !
Obchodnik paypal service... prosim rozklikni mi potvrdzovaci mail, co ti dosiel o tejto sprave do mailu a pozri si odosielatela tej spravy - normalne rozklikni cele meno odosielatela.
@anahovlka je to nejak divné napísané, že odhad. Aký odhad … nesedí mi to. Jednoznačne ide o podvod.
Mne keď prídu peniaze od brata, dostanem mail. Prihlásim sa, ukáže mi zostatok na paypal účte ktorý si jednoducho prevediem na svoj. O čom mi príde taktiež potvrdenie mailom
Do pár minút mám peniaze na svojom SK účte.
A skutočne - jednoducho a krátko. Keď raz niečo predavam, nikomu predsa neplatím.
Toto ani ako originál stránka PP nevyzerá.
Všade píšu o týchto podvodoch a stále sa niekto nachyta 🤦.
preco by som ja ako predavajuca mala platit nejake poplatky? z akeho dovodu? ved to je najcastejsi podvod, ze luda pod vidinou dobreho obchodu a penazi poslu cisla kariet, zaplatia nejake poplatky...cize vlastne by si nedostala 4000€ ale len 3500€?
@petamich ono to funguje tak, ze ty predavas vec za 100 E, ozve sa ti zaujemca zo zahranicia, ktory ma zaujem, ale tvrdi, ze sa mu tak mala suma neda poslat, ze ti musi poslat napr. 4000, takze ty s vidinou velkeho zarobku ochotne zaplatis dalsie poplatky, vysledok je taky, ze nedostanes nic, akurat prides o to, co dodatocne zaplatis
je to podvod