Moze moj otec rucit pri hypoteke mojou nehnutelnostou , aj ked nie je nanho napisana? Dakujem
Nie
To je ako keby sused mohol ručiť Tvojou nehnutelnostou.
@autorka ak je nehnuteľnosť tvoja, ty mu môžeš ručiť svojou nehnuteľnosťou na jeho hypotéke.
Môže, ak s tým ty budeš súhlasiť a nie je tam iné záložné právo
@fallon1 ukludnime sa ,dobre? Mate zly den alebo rovno zivot,ked davate taketo sproste poznamky?;)
nie, ved nie je jeho
@patka06 nemam na mojom dome zalozne pravo. A otec si chce zobrat hypo a ja nemam problem mu rucit mojou nehnutelnostou. Takze by v tom nemal byt problem? Ci co by sa odomna ocakavalo z pohladu banky? Dakujem
Ano, moze ručiť tvojou nehnuteľnosťou ked mu das na to súhlas
@ruxandra dakujem!
@fallon1 veru, dal si velmi sprostu odpoved, kedze sa to moze ;)
@avonladyba vidis to a ked budes suhlasit, tak ten sused moze. Zase si sa nieco nowe naucila
Problem v tom nebude, ale je ti jasne, ze kdyz otec hypoteku nebude splacet, banka zabavi tvoji nehnutelnost a nebude se na nic ptat? Teda, pokud to pak nebudes platit za neho ty.
@fallon1 dufam , ze ty nie si fin.poradca. lebo to by potom spel tento svet do zahuby, na zaklade tvojich odpovedi a pristupu ;)
@bluemoon24 viem.v tom nebude problem
Tak v tom pripade je vsechno ok 🙂
@cocolino234 dakukem za odpoved
@fallon1 chod si slovickarit do nejakej inej temy. Tu takehoto odbornika, co nerozumie otazke nepotrebujeme
@fallon1 myslím, že všetci trošku zbehlí to pochopili správne. A kto nie, aspoň nemajte blbé reči, to je základ. 🙂
@cocolino234 tak vieš chlapom treba všetko. Po lopate vysvetliť
Autorka tvoja otazka vyznieva akoby si chcela vediet ci Tvoj otec moze rucit Tvojou nehnutelnostou "poza Tvoj chrbat" tiez som to tak pochopila ako @fallon1 a presne som si pomyslela, ze jasne ze nie 🙂 Nabuduce skus polozit jasne otazku a snad sa vyhnes odveci odpovediam.
Môžeš ručiť Ty Tvojou nehnuteľnosťou na hypotéku, na ktorej nebudeš dlžníkom....
@sense 😆😆💯