Ahojte, chcela by som sa opýtať som na materskej, dostávam len RD príspevok plus vlastne cca 300 eur, neviete kde by mi dali pôžičku do 2000 eur? bez ručiteľa, ďakujem
nikde
alebo si zober požicku na niekoho z rodiny, s nebankovkami budu len problemy
Ja by som chcela zobrat pozicku maximalne 100€potrebujem,od nejakej nebankovky.neviete mi poradit ako to funguje a ci to neni podvod?
@tarinka155 od nebankovky si pozicias 100 a budú chcieť 150 naspäť...
@billam no ale tam pisu ze napr.zoberem 60€ a zaplatim 80 ,100€ a 120.a don30dni by som splatila.ze ci to naozaj v skutocnosti funguje
@tarinka155 neviem, nemám konkrétne skúsenosť s nebankovkami, ale určite problém nastane, ked sa nesplaca....ved skús ísť do banky....mozno ti nieco ponúknu a nadstavia splatkovy kalendár
Mne v banke
@billam nedaju,bo iba teraz mi skoncila md,a kedze ja este aj studujem.
@tarinka155 ak ide len o 100eur, skús si od niekoho požičať...nebankovky sú strasna namotavka
@tarinka155
od nebankovky si nikto nepoziciavajte
ja som mala predschvaleny uver v tatrabanke tak mi pozicali aj ked som bola na rodicovskej dovolenke a to uz 2x a ponukaju zase okolo 3200 😀
ale zase v banke to tiez nie je ruzove s urokmi, vlastne preplatim 2x tolko plus nejake drobne...
jasne, ziadny znami nepozicaju az 2000e, ani 100e vacsinou
od nebankovky je PROBLEM, ze chcu peniaze relativne rychlo spat, co je dost nerealne a vysoke uroky a ak nesplacas tak ti kazdy den naskakuju velke penale a to nesplatis uz do konca zivota, len to bude narastat zavratnou rachlostou
Takze takto damy:
banky nepozicaju peniaze(spotrebny uver ani iny spotrebny uver na nehnutelnost,kreditky,kontokorenty) a to z toho dovodu,ze nemate pravidelny prijem od zamestnavatela. To,ze vam mesacne chodi od statu 200eur nie je povazovane ako prijem (iba ak v pripade,ze by ste boli popri tom zamestnane,tak sa to v niektorych bankach berie ako plus k prijmu zo zavyslej cinnosti). Takze banku ani neskusajte,lebo ak poziadate,budete mat v uverovom registri zaznaom o neposkytnuti uveru,co moze neskor robit sarapatu pri inej ziadosti(ale nie vzdy to beru do uvahy ked im to vysvetlite).
Co sa tyka nebankoviek: neodporucam ist do tohto rizika(maju prilis velke urokove sadzby). Nebankovky typu poziciam 100 a vratis 150 naozaj funguju a mam to overene. Ked vratis na cas,nic sa nedeje a ked budes meskat o den viac das uz 200 a takto sa to zvysuje a moze byt zrazu zo 100 eur 1000 ....takze pokial viete,ze do 5 dni to naozaj viete vratit,tak tu 100vku si pozicajte. ale ked nemate istotu z vratenim penazi vcas,neriskujte to,lebo sa do toho zamotate.
Pokial mozem odporucit,obratte sa v prvom rade na rodinu,ci vam nemoze niekto na par dni pozicat. 100 eur nie je tak vela. Pokial ide o vyssiu ciastku,treba poziadat rodinneho prislusnika,nech vam zoberie pozicku v banke on.(ale do tohoto z vlastnej skusenosti viem,ze pojde malo kto v dnesnej dobe).
Bohuzial,ak je zena na materskej,nikto jej nic neda a pomoze len rodina s malym obnosom penazi.
Inac treba vydrzat a zamestnat sa...
Drzim palce pri spravnom rozhodnuti
mne dali ale musela som mať ručiteľa..bez neho ti nikde nedajú..
nikde....mozno tak nebankovka