Ktorá poisťovňa je najlepšia?

malinka028
19. sep 2012

myslím poistenie aj pre dieťa, aj pre rodiča. vpred dakujem za každú skúsenosť a radu. 😉

ranya
19. sep 2012

fakt individualna otazka🙂 Ja som v dovere a zatial ok, maju tam elektronicku pobocku, kde si mozes pozerat, co si na teba lekar vyuctoval....ja si to teda stale pozeram🙂 je to sranda...🙂

liz_lemon
19. sep 2012

ziadna nie je najlepsia ani najhorsia, vsetky su na jedno kopyto rovnake, ziadna nie je samaritan, co ti nieco da zadarmo, vsetky zarabaju na ludoch, a ludia VZDY prerobia
kasli na poistky

kika1111
19. sep 2012

ja mám všeobecnú..a počas tehotenstva som zistila, že by som radšej mala inú. chodila som na predpôrodnú prípravu a platila som až 50 eur - tehulky s inými poisťovňami platili 16 eur...takže rozdiel
@ranya už sa ti stalo že vyúčtoval lekár aj niečo čo nerobil?

matkamirko
19. sep 2012

my mame komplet vsetko v poistovni allianz, okrem auta-to je v kooperative a generali(planujeme to ale zmenit), a najviac som spokojna prave s allianzom, co sa tyka plnenia, vsetkeho. Taktiez aj znami. Sice cenovo je to mozno drahsie, ale zase manzel ma zivotne v axe, a teda tam je to o dost vyssie mesacne, ale podmienky su urcite najvyhodnejsie.

jahody11
19. sep 2012

myslím, že ty skôr zamýšľaš o poistení ako napr. allianz a nie zdrav. poisťovňu....
ak môžem poradiť, tak životky sú lepšie v poisťovniach, kt. robia len život, tie zmiešané, kt. robia aj neživot (napr. PZP, domov a pod.) musia deliť peniaze aj tam, aj tam a odporúčam radšej total kvalitnú poistku pre RODIČA, pretože v prvom rade chceš zabezpečiť dieťa ak sa tebe niečo stane... a každá lepšia poisťovňa má pripoistenie dieťaťa zadarmo k poistke rodiča....
a ak myslíš zdrav. poisť. tak aj všeobecná má už elektronickú verziu, kde si pozrieš kto a čo si za teba vyúčtoval ... ja som kontrolovala 3 roky spätne seba a malú a ani jeden krát som nemala zle vyúčtované.... a čo sa týka súkromných zdrav. poisť. nemajú limity... sesterke sa stalo, že na obyčajnú operáciu mala čakať rok kôli limitom, dr. vravela keby mala vseob. tak uz mohla byt zoperovaná... nakoniec jej poradila aby prišla na pohotovosť a tak ju operovali o pár mesiacov skôr...

lillian85
19. sep 2012

ak ta inspirovala reklama, co bezi v tv, tak vedz, ze je to len preto, lebo financna skupina PENTA rozsiruje svoje posobenie.
urcite daj male poistit do vseobecnej. vsetko je to o zmluvach s poistovnami, my napr. nemozme prijat na oddelenie pacienta s istou poistovnou, lebo nam hospitalizaciu nepreplatia.

456456
19. sep 2012

My máme životnú poistku v ING a k tomu sa dá pripoistiť aj dieťatko. Inak ja som poistená s malým v Dôvere, a môžem čestne prehlásiť, že sme nikdy nemali žiaden problém. Napr. pri zubárovi máme najnižšie doplatky.

lejla77
19. sep 2012

My mame AXU a AEGON.

lenusiknr
19. sep 2012

@kika1111 ja pracujem v jednej z poistovni a velmi casto sa stane ze si lekar zauctuje to co nema... kto ma elektronicku pobocku vie si to odkontrolovat a tiez su zaujimave sumy ktore si uctuje napr. za hospitalizaciu....
a urcite by som nedoporucovala vseobecnu nakolko je najviac zadlzena zo vsetkych troch poistovni...

trish31
19. sep 2012

Ja pracujem v Unione(ale uz som vo vypovednej,po 3 rokoch..) a poviem ti len jedno:Neries.Fico vyriesi za teba.Velmi rad 😉

jankagun
19. sep 2012

Nájdite si nezávislého finančného poradcu.Ten má zmluvy so všetkými poisťovňami,takže vie všetky veci.Ja ho mám a vždy ma informuje,keď sa niečo mení, kt.poisťovňa čo prepláca, s kt.nemocnicami má zmluvu,na aké zákroky atď. vždy mi poradil najlepšie a dokonca keď máte svojho fin.poradcu,tak aj platenie poistného je nižšie ako keby ste išli priamo cez konkrétnu poisťovňu. ja som si cez neho vyriešila úplne všetko.Mám vážne zdravotné problémy a problémy s preplácaním dlhodobej liečby (nevyliečiteľná choroba) a nikde ma nechceli poistiť a nieto uzavrieť ŽP. On mi všetko vybavil,ja som nemusela ani krok z domu spraviť,perfektný servis! Tak isto mi robil poistenie pre celú rodinu,stavebko,sporenie atď. a som veľmi spokojná.určite odporúčam nejakého si zohnať,je to bezplatné a nemusíte behať po všetkých poisťovniach a inštitúciách. 🙂 a ešte jedna vec:každá poisťovňa je dobrá a výhodná na niečo iné.

cmulinko
19. sep 2012

kazda poistovna bude pre teba dobra a vyhovujuca,kym budes na cas platit a nic si od nich nebudes narokovat.prava tvar poistovne zacina niekde medzi neschopnostou platenia poistneho a zlym zdravotnym stavom s drahou liecbou.

missionpossible
19. sep 2012

https://www.facebook.com/groups/120695371326945... aj o tejto otázke sa bavime na bezplatných kurzoch, kľudne príďte 🙂

lejlla
19. sep 2012

ja som mala aliianz a zrusila som ju.pokial platis a oni nemusia dat je to ok 🙂 ,ale ked sa cosi stane tak vybavovaciek po krk,ked vsetko obehas jak blba,nakoniec ti daju smiesnu sumu ktoru keby si si odkladala to vsetko co si im tam mesacne zaplatila mas niekolkonasobne vyssiu ☹ .

molly28
20. sep 2012

...čo sa týka poistenie pre dieťa a rodiča momentálne je na trhu najlepšia - čo sa týka aj poistenia, ale hlavne plnenia ALIANZ...

ylanee
20. sep 2012

čo sa týka zdravotnej poisťovne tak určite UNION a životné poistky skús KOOPERATIVA

stanislavao
20. sep 2012

nase deti su v allianz. nikto vam neda nic zadarmo a kazdy chce na vas zarobit. cize to mate asi jedno. nase deti maju poistenie "baby buducnost"

zuzula777
20. sep 2012

čo sa týka zdravotného poistenia, tak by som určite nemenila Všeobecnú..... Je pravda, že nedopláca tak veľa za niektoré úkony u lekárov, že iné preplácajú viac, ale aspoň máš v tomto období istotu, že ťa vezmú v každej nemocnici a u každého lekára 🙂

veronica30
24. sep 2012

mate niektora skusenosti s Doverou??neviem kde mam dat poistit babetko po narodeni 😒

mandm
24. sep 2012

ked mas na mysli zdravotnu tak urcite Union. Ked si v Unione ty aj babo tak dostanes monitor dychu na pol roka zadara. 🙂

andreah25
24. sep 2012

Ani jedna nie je ani najlepšia a ani najhoršia. Každému totiž vyhovuje niečo iné, každý je ochotný platiť za niečo iné, atď... Ak chceš poistiť aj seba aj dieťa, nájdi takú poisťovňu, čo Ti to vie urobiť vrámci jednej zmluvy, najlepšie tak, aby dieťa bolo zdarma - je to v Genereali a v Allianz, iné neviem, neskúmala som.
My sme napr. poistení takto - muž má v ING, lebo ako jediná boli ochotní mi do zmluvy uviesť, že muž je motorkár, trvala som na tom kvôli tomu, aby nerobili problémy pri prípadnej poistnej udalosti - ING ale určite nepatrí k najlacnejším. Malého máme poisteného v Kooperative a tam kvôli tomu, že je to tzv. venové poistenie, tzn. platiť ho budem do jeho 18 rokov, no jemu ho vyplatia až v 26. rokoch, t.j. až keď bude mať ,,rozum" 😀 a peniaze nerozhajdáka. Ja som momentálne v Komunálnej (bývalá Kontinuita) - no idem práve poistku rušiť, lebo robila som si ju za mladi, t.j. nízke poistné sumy, ako jediní mi poistku urobili s výňatkami kvôli zdravotného stavu, teraz som chcela ponavyšovať poistné sumy a nejaké pripoistenia doplniť kvôli čoskoro hypotéke vo vysokej sume, no nie sú ochotní, práve kvôli tomu môjmu zdravotnému stavu. Dala som si teda zisťovať možnosti do Allianz a Generali, či a za akých podmienok ma poistia, takže potom by som išla do jednej z nich.
Je teda veľa možností, treba si len správne vybrať. Osobne robím pre Generali - pre niekoho sú dobrí, pre niekoho nevýhodní, všetko je na individuálne.
Určite ale neposudzovať poistku podľa toho, čo koľko tam zaplatím a koľko z nej dostanem. Poistenie je najmä na krytie rizík, nie na šetrenie, to je druhoradá podstata poistenia.

A v prípade zdravotného poistenia, momentálne sme v Dôvere, no tento týždeň ideme podpísať zmluvy do Unionu. Dôvera ma už s prepáčením serie ako sa len dá... A budúcnosti o jednej zdravotnej poisťovni neverím - štát na odkúpenie prachy nemá a pri vyvlastnení by na nás uvalili medzinárodné arbitráže a to si ani neviem predstaviť, čo by to náš štát stálo.... teda nás občanov...

tina2213
23. okt 2012

ahoj. odporucam ti financneho poradcu..dokaze vybavit rozne V.i.p podmienky ako v bankach tak aj poistovniach...a je hlupost ze vsetky poistovne su na jedno kopyto..taka kooperativa ma same dlzoby a najdrahsie produkty..viem ti povedat i ktore su najlepsie ale ako vravim najdi si financneho poradcu..mas to u neho zadarmo...len nehladaj poistovaka...ti robia vo vsetkom len bordel..tiez som financny poradca ale ja ti nepomozem kedze si az z tvrdosina..pekny den

biancal
23. okt 2012

ja mám len dobré skúsenosti s poisťovňou Dôvera, bola som na 2 operáciach, do mesiaca som bola už po, vo všetkom vyhovejú, môžem len odporučiť 🙂 maličké dám tiež do Dôvery 🙂

kvetinka211
23. okt 2012

@malinka028
ak myslis zdravotnu, tak je to skoda energie nieco zistovat a menit, coskoro bude iba jedna - cokolvek to bude tuto krajinu stat, lebo je to sposob ako sa daju statne peniaze preliat tam kam sa maju preliat (aj ked sa nam snazia nahovorit nieco ine)

ak myslis zivotnu, tak to su blbosti

katka90
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
veronikakucerkova
7. feb 2013

ahoj @malinka028 zaleží na tom ake riziká kriju treba si preštudovať VPP a potom sa rozhodnúť síce pracujem pre poisťovňu jednu ale daj si urobiť aj ponuky z viacerých.a nedaj na nejakého makléra alebo čo,ktorý ti postaví zmluvu pred teba a povie že toto je pre teba najlepšie.komunikuj s takými ktorý budú riešiť tvoje potreby a nasledne ich upravíte podla finančnej situacie.PS: podla nej sa dá každá zmluva časom bud navyšit poprípade opak.Ak by si mala záujem po ponuku nie je problém s pomocou.viac mailom papa
dúfam že som pomohla 😉 A druhá vec je dobré si na internete vyhladat Zlatú mincu(napr.:od r. 2005-2012) a posúdiť aj podľa všeobecného prieskumu a odbornej poroty. .

karideni
8. feb 2013

Mi mame aj Alianz a aj od AXA Lienku a sme spokojn y s oboma

diana70
11. jan 2014

Za Allianz si stojím, preto ak máte záujem o poistenie svojich detí alebo sebe životnú poistku, pošlite mi prosím internú poštu. Ani neviete, kedy budete kvalitnú životku potrebovať. Svojim klientom sa snažím poradiť čo najlepšie, aby boli spokojní, samozrejme, vrátane poradenstva či pomoci pri poistnej udalosti. Robím v rámci Bratislavy a Západného Slovenska.

zuzulina265
13. jan 2014

Ja vam ponukam poistenie ktore vas pokryje ked sa nieco stane,ale stratite zamestnanie poslite mi IP rada vam vsetko vysvetlim.Tiez som mala maleho poisteneho cela rodina sme mali poistky ale ak k niecomu prislo nevyplatili mi ani polovicu ako mali.Kazdy si mysli ze ma super poistky ale pochopi az potom ak sa nieco stane tak ako ja.Preto som sa tomu zacala venvat a zacala som poistovne porovnavat mala som uzatvorene ziv.poistenie v nemenovnejpoistovni za jedno pripoistenie som platila 2,45 presla som do poistovne ktora patri pod firmu a za toto iste poistenie platim o polovicu menej je to neuveritelne.Vela poisteni je postavenych tak ze nedostanete ani toto co ste tam dali.Skuste si to vypocitat kolko zaplatite za poistenie pocas trvania poistky a kolko dostanete?

martin_zrutil
27. jún 2014

v ziadnom pripade sa nenechajte poistit v poistovni UNION - je to najhorsia positovna, co sa tyka poisteni za akukolvek zodpovednost - ci skodu na aute, ci Vas byt, ci Vase zdravie.
preco?
vlastna skusenost - uzatvaraju jednostranne vyhodne zmluvy, resp.vyhodne iba pre pre poistovnu, nie pre poisteneho.
na svoju obhajobu nasledne prekrucaju slovicka a zamietnu plnenie takou absurdnou odpovedou, ze clovekovi sa z toho rozum zastavi.
moj pripad sa da prirovnat k tvrdeniu, ze "nepreplatime Vam zdravotnu nahradu, pretoze v mladosti ste mozno fajcili a neviete dokazat, ze ste nefajciar" . a basta, ziadne peniazky neuvidite. tolko o UNION -e, su to arogantne svine baziace po peniazoch a kedze 99% akcionarom je holandska spolocnost, vsetky peniaze poistenych pekne krasne tecu za hranice SR a tu doma sa na Vas nenazrani manazeri vykaslu !
------
ak by sa administrator rozhodol zmazat tento prispevok prosim nech ma informuje. pravost rad dotvrdim cislom poistnej udalosti, nech vedia vsetci, o kom je rec...