Ak som na PN-ke, tak prvých 10 dní platí zamestnávateľ a ostatné dni sociálna poisťovňa.Nevie náhodou niektorá z vás, kedy nabiehajú peniaze na účet zo soc. poisťovne?Je to okolo 20-teho v mesiaci?
mne tiez nabehla PNka dnes, u nas je to 15teho vzdy
aj mne nabehli na účet dnes,ale pravidelne mi chodí 16-teho
mne prišli dnes,inak 14.-16.
mne prisli tiez dnes a mam slsp
vcera
aj mne dnes
mne 13.-teho, ale prvý krát, tak uvidíme ostatné
mne nabehuju medzi 14-16 zavisi to aj od toho ako vychadza vykend..
mne OČRka nbehla v stredu, 13.eho
no unas je to podľa abecedy tak okolo 20 teho uvidíme ...
Dobrý deň. Som na PN od 4.6. 30.06. Mi zamestnávateľ podal papier na poisťovňu, no ešte stále mi neprišli peniaze. V pondelok mi prišla obálka o oznámení z poisťovne kde mi vypočítali koľko by mi malo prísť a stále nič. Neviete koľko to asi trvá? Som na pnke prvý krát tak vôbec neviem ako to chodí.
Ďakujem moc za každú odpoveď.
Ja som na PN od 9.6. a peniaze prišli 15.7. Čítala som, že prvá PN-ka vie prísť trochu oneskorene, okolo 20teho v mesiaci, tak skúste počkať, podľa mňa, ak vám prišlo oznámenie, malo by byť všetko v poriadku a peniaze čoskoro nabehnú.
Baby ja som od prvého na PNKe , prvý krát , peniaze prídu osobitne od zamestnávateľa tých prvých 10 dní a osobitne zo sociálnej poistovni ?
Ja som bola PN od 1.10 2014 - presne celý mesiac. Doteraz mi neprišlo nič. Je to možné?
@matka00 Ak ti zamestnávateľ odovzdal žiadosť o nemocenské včas, tak za obdobie od 11.10. 2014 do 31.10.2014 (prvých 10 dní platí zamestnávateľ pri výplate) by si mala dostať nemocenské tento mesiac ( t.j. v 11/2014). Najlepšie by bolo si overiť na príslušnej pobočke SP, či máš všetko O.K....
chcem vediet co sa moze stat ked som zabudla zaniest papier na peniaze ,mozete mi poradit?
Ja som od 2.3.2015 na pn a dneska 27.4 2015!!!!!!! mi boli vyplatené dávky, hrôza
Nabehla vám dnes už pn ??? Lebo mne zatial nie.
Ahojte prosim vas minuly mesiac som bola cely PN a dala som si ju poslat na Adresu ale stale mi neprislo ani vyrozumenie ani peniaze kedy to prosim vas chodi? Je mozne ze by zamestnavatel mi neposlal pnku do poistovne?
Baby prišla vám poštou PN-ka ? mne ešte nie
Baby prisla vam OCR na ucet?mne.stale nie neviem preco to.tak dlho.trva
Baby prosím vysvetlte mi to ako to je ! Som na marodke od 1.oktobra, a teraz som dostala prve peniaze. ako to je ? Najprv mi príde od zamestnávateľa a potom OSOBITNE zo sociálky?
lebo čo mi dnes prišlo to sa mi zdá strašne málo aj zo sociálky aj od zames.
Ako to je ? je to osobitne alebo spolu? Ďakujem Vám som z tohto jeleň .... 😖
Ahojte od oktobra som PN kvoli tazkemu urazu...kazdy mesiac mi chodia peniaze 15.-16.dnes je 19.a este stale nic...mam trocha strach, ci vobec pridu...papier na peniaze som posielala vcas..koncom mesiaca..prisla vam uz PNka?
Nikinka22 mne ano 15.4 som z bb
Nikinka 22 ahoj,aj ja cakam PN , a stale nic. Tiez uz rozmyslam,ci tam mam volat
Ahojte, prosim vas potrebujem poradit idem so synom na operaciu ja budem darca potrebujem vediet mozem ist najprv na ocr-ku a ked skonci hned ist na pn-ku? Da sa to takto vykrit? Dakujem za rady.
Dobry den ja by som sa chcela spytat ohladom PN-ky.po ukonceni z firmou som sla na Pn-ku v ochrannei lehote je to uz teraz 2 mesiac co mi neprisli peniaze na ucet.pracovala som tam mesiac aj par dni viete mi poradit kde a na koho sa mam obratit dakujem 🙂
@urbanova1234 rozhodnutie o výmere neprišlo?
mne nabehli na ucet dnes 🙂