Čo by ste spravili s cca 100 000€?
Kam by ste investovali ? Navýšiť sumu úverom za účelom kúpy nehnuteľností neprichádza do úvahy a som z BA takže za tú sumu kúpim akurát tak dve väčšie garáže 😄
Ďakujem za nápady. 😊
ruleta a na cervenu 🙂 🙂
Ale nie... klaika... ETFka cez lacneho sprostredkovatela (EIC / Portu), alebo pri najhorsom Finax... nie naraz, pri vacsej sume by som to rozdelil aspon na 4-5 nakupov...
A inac mozno na neprerobenu garzonku by ti to vyslo (rok dozadu stali v povodnom stave v Ruzinove aj pod 100k)... ked sa teda bavime o typickom slovenskom investovani... do nehnutelnosti 🙂
Investovala na burze do sp500, pokiaľ sa do toho vyznáš samozrejme.
Tak môžeš kúpiť nehnuteľnosť v menšom meste a dať do prenájmu napríklad.
@anita6666 ved nemusis byvat v smradlavej Bratislave. Treba sa vratit domov na vychod.
Kúpila by som apartmán či chatu v rekreačnej oblasti, ale to by bolo asi malo🙂alebo niekde pri mori a prenajímala.Alebo menší byt v nejakom meste kde je veľa vysokoškolákov Trnava ..
ja by som si kúpila byt, dvoj izbový v piesťanoch napríklad...
2-3 parkovacie miesta v centre ba 😎 mesačne na prenájme vieš mať okolo 300-500e (spolu za 2-3ks) a ŽIADNE starosti ako pri byte 🙈
nie je za čo, potom ma môžeš pozvať aspoň na punč 😉
Ja tiez buď nejakú chatu na sk ak napr bývaš v byte aby si mala kde vypadnúť alebo v nejakom menšom meste byt
A teraz bývaš kde? Tvoja terajšia nehnuteľnosť + 100 000€ = tvoja o dosť lepšia nehnuteľnosť.
@zuzanka.zuzu nie ktovie aká investícia teda
@huxy by si sa cudovala, co dnes garaze v Ba dokazu.
@huxy máli sa ti? čo by madam ešte viac chcela?😂 v skyparku pred rokom bolo miesto za 40 000 (ak vôbec niekto dal do predaja), dnes 50 000... a mesačne prenajať "iba tak" bez starostí za 200 😀 ale tak jasne, čo to je "len" 200e, veď tu mnohé majú 300 na mesiac pre 4členú rodinu 😜 ešte dobre že sa do toho rozumieš....
@stanulienkat ved za koho by ste v tej Ba povydavali, ak by tam neboli Vychodniari 😄
@oli18 len to nie😁
Do umenia 💁♀️
@oli18 @stanulienkat a ja mám východňarov rada... ak majú kúpené vlastné parkovacie miesto 😂😂
@zuzanka.zuzu alebo od teba prenajate, nie?😂
@h2 som v podnájme, ale to kvôli tomu, že som dosť taký vetroplach. Nevydržím doma dlho. Som na Slovensku momentálne od 2022 a zase ma pália lýtka a už premýšľam že sa vrátim von. Nesúďte prosím , každý sme nejaký 🙈 Chcem tým len povedať, že si nepotrpim momentalne na to , mať vlastné-lepšie bývanie. Chcem točiť peniaze 😄 kľudne mi stačí mať sa dobre v 45. Mám 25.
@h2 coby, aj vsetky dievky su tu.
Ja ťa nesúdim, chcela som poradiť. Myslela som, že kúpiť nehnuteľnosť nechceš preto, že už máš.
@stanulienkat obávam sa,že smrad zo s(u)meračnej sa šíri celou vašou krajinou, tam už nič nepomôže
Najlepsie sa ti zhodnotia peniaze pri nehnutelnosti. Ked si vetroplach, zrejme zarabas v zahranici. Byt prenajmes a nieco doplatis z vyplaty. Neskor ho mozes predat, ale peniaze mas iste. Alebo aj ta garaz nie je zly napad.
@anita6666 smrad zo súmračnej ale volili ľudia smerom na východ, bratislava volila slniečka, takže tvoja logika stojí za h**** 😘
@anita6666 bohuzial
@stanulienkat Jasné, že sú. A vydaté za svojich východniarov. Vlastne, teraz už "Blavákov".
@zuzanka.zuzu slniečka aj keď zvolia správne,nič to nemení na mojom názore. Bratislava je špinavé mesto, zvláštni ľudia,mentalita,cele zle.