Dobrý deň, končí nám fixácia na hypotéke a poslala mi Tatrabanka ponuku. Predtým som mala úrok 1,25 % na 3 roky, teraz mi ponúkli úrok 2,98 % na 3 roky, No je to omnoho vyšší úrok. Chcem sa spýtať vás čo riešite teraz hypotéky, aké sú ponuky hypoték sa akou úrokovou sadzbou, nech som troška v obraze? Ďakujem.
@iveta7677 je to aktualne uplne bezna urokova sadzba. Ak vsak chces nieco vyhodnejsie a nemas problem prejst s hypo do inej banky, skus sa obratit na nejakeho sikovneho poradcu, ktory ti obeha vsetky banky a pomoze vybrat najvyhodnejsiu ponuku. Niektore banky za urcitych podmienok dokazu dat vyhodnejsi urok
@iveta7677 ja by som presunula na lepsi urok do inej banky....v case fixu bez poplatku....ak vam da primabanka 1.8 bolo by super
Môže byť že teraz už idú okolo 3% úrokové sadzby, šlo to hore
Na financnej hitparade si to vies momentalne porovnat u koho su zrejme tie podmienky najvyhodnejsie. Prima banka ma v sucasnosti velmi dobre podmienky.
Velmi zalezi od konkretnej banky. Ak si prenesies len hypo, velky rozdiel byt nemusi.
Niektore banky ponukaju vyhodnejsie podmienky ak sa stanes aj trvalym klientom takze skus si obehnut top 3 banky ktore maju najlepsie podmienky a nechaj si vypracovat individualne ponuky a na zaklade toho sa rozhodni.
@hopsadobrandejsa dakujem
My sme mali 1.29% SLSP a dali nam 2.59% na 5r...
My slsp mali sme 0,89 a teraz 2,99 na 5r
my sme menili na konci juna (ale rieisli sme to od polky aprila a este sme fixli 0,99 na 8 rokov fix
@loginexistuje to je super. A v ktorej banke sa vam to podarilo?
@iveta7677 vo vub
nam koncil fix az buduci rok zaciatkom marca ale kedze sa odhaduje ze uroky porastu dovtedy na 5-7 % min tak sme refinancivali skor
@iveta7677 google by ti odpovedal do 3 sekund, no ale rada som to pre teba vyhladala
https://www.financnahitparada.sk/hypoteky