Bez dcery neodidem? Je z roku 1991, ale ku mne sa dostal uz teraz. Je podla skutocnych udalosti.
Zena sa v Amerika vidala za lekara z Iranu, stastne zili, narodila sa im dcerka, a manzel ju nahovoril, aby sli sa pozriet na rodinu na 2 tyzdne, kedze sa nevideli 10 rokov. Nakoniec z toho vysvitlo, ze ich nepusti naspat.......
Akoze je brutalny a velmi odporucam. Zaroven je mi strasne, ale strasne luto tych zien. 💔💔💔
Nevidela, ale vyzera to zaujimavo.
Ja som čítala knihu, pred niekoľkými rokmi, úžasná kniha.
Videla, pekný ale smutný film.
Videla a aj čítala knihu. Tá má ešte aj voľne pokračovanie
@lenkasarka urcite si ju precitam. Aj film bol brutalny.... Velmi silny pribeh....
Videla aj čítala som obidva diely, je to brutálne….vyborne zahrané a napínavé až do konca
Čítala som knihu, aj film som videla.
Kniha má aj voľne pokračovanie, to však nie je až tak pútavo napísané (teda aspoň podľa mňa).
Odporúčam prečítať každej ženy predtým než za zamiluje do "úžasného muža" z tejto časti sveta.
Film dobrý ale kniha sto krát lepšia
Davaju to v telke pomerne casto
Ale nevidela som
Asi ani nepotrebujem, viem si predstavit aky zly pocit by to vo mne zanechalo :/
Ahoj, napíšem ti môj názor na film, píšem na film nie na knihu pretože kniha je výpoveďou tej ženy je autentická a je to hlavne jej príbeh čo zažila.
Film ...nepozeravam také kde sa zameriavajú a určitú skupinu ľudí po pozretí tohto filmu ľudia voči týmto muzom nadobudli pocit že si všetci taký ako bol hlavný hrdina
Objednane za 1e a nieco. Obidve. Doprava zadarmo. 🥲
Videla som tento film x krát.
A po pozreti a precitani verzie zeny, odporucam pozriet si interview s otcom. Bolo natocene pred par rokmi aljazeerou po 30 rokoch.....a zrazu manzelsky konflikt dostane uuuuplne iny obraz🤫🤫🤫🤫🤫
@vevesh ach jo.. aj by som ti niečo napísala, ale nemalo by to žiaden zmysel a preto si zahryznem do jazyka a sadnem na palce.
Áno uz veľmi dávno. Je to super film.
Áno na to sme boli počas strednej v kine, ako mali sme asi16 rokov so super vychovávateľkou z intraku...
Zanechal veľkú stopu a pre nás to bola veľká neznáma v tých rokoch.
Citala som x krat, film som videla x krat s plnym vedomim ze kazda minca ma 2 strany a otca som nikdy nepocula sa k tomu vyjadrit.citala som aj knihu od tej dcery Otcovi som odpustila.ten rozhovor s nim viem najst kde ????
Videla som dokonca včera po dlhšej dobe a film je naozaj dobrý a zároveň smutný ešte že s dobrým koncom
Tiez som len knihu čítala ale stojí za to
Film super, kniha este lepsia
@lenkasarka ak si nevidela ten rozhovor s otcom, tak mas pravdu, nie je o com pisat....
@biba_18 ako sa to vezme -obaja bojovali o dieta a ano, on ten boj pre dobro dcery prehral a vzdal. Ale tomu predchadzali velke manzelske nezhody, lebo kazdy mal inu predstavu o smerovani a vyvoji rodiny, i ked sa na zaciatku vedeli zhodnut na kompromisoch a tu predstavu mali priblizne rovnaku.
@wanduska327 hrdina tam nebol žiadny...👍
@vevesh Ta dcera zila ale v USA ,jej sa tiez nepáčilo v tej krajine kde mali ist len na navstevu!!A matka dobre urobila ze ju vzala naspat,ta mala ma Lupus,zavazne autoimunitne ochorenie,ktore prepuklo neskor.Kebyze ostane v tej zaostalej krajine,pravdepodobne by ju nevedeli liecit.V USA mala vatsiu sancu na prežitie.
Inak preco sa vzdy musis zastavať moslimov ,aj v tomto pripade kde je jasne ze ten muz nebil normalny?