Seriál Dunaj

mnamko
4. okt 2023

Ahojte,kolko nás tu je čo pozerá tento seriál? Aj vy doma preberáte ako to bude pokračovať? Mi s mužom áno.

petronelka77
4. okt 2023

Je to skvelý seriál, vydaril sa im 👍

jaskolka
4. okt 2023

Jeden z najlepších seriálov, aké som videla. So sestrou ho stále rozoberáme, co a ako asi tam bude, vymýšľame"mozne scenáre "a tešíme sa vždy na novú časť. Sestra si dokonca len kvôli tomu zaplatila Voyo😊😊

janinah
4. okt 2023

Mne sa neskutočne páči obliekanie žien hlavne mladých,pastva pre oči.S dnešnou otrasnou "modou" sa to nedá ani porovnať.Neviem kam na tie kúsky tvorcovia chodia,ale je to skvelé,zladené,elegantné,ženské....paráda.

4stanka4
4. okt 2023

Aj ja sa pripájam, tiež sledujem každú jednu časť 🙂 ja som zvedavá hlavne na Lenu. Co si myslite o nej? Podľa mňa si robí srandu aj z Holubca a som zvedavá ci si ho fakt zoberie.

muchotrafka298
4. okt 2023

@4stanka4 mna ta Lena dost bavi, ze ona si podla mna nie ze robi z nich vsetkych srandu, ale ona ma jediny ciel - co najviac nasrat otca a celu rodinu, kedze jej zidovskeho frajera zabili v Nemecku. Takze za mna ona sa im chce pomstit a ci si vezme Holubca? No tak prachy by mal, styky tiez, tak ja neviem.

4stanka4
4. okt 2023

@muchotrafka298 hej ved to sa na nej s mužom stále smejeme ze ako ich tam všetkých vytáča 😀 super osvieženie deja. Včera bola krásna scéna kde sa David dozvedel ze je Janko jeho, až som slzy v ociach mala 🙂

janinah
4. okt 2023

@muchotrafka298 vraj ten frajer nie je mŕtvy... uvidíme

mnamko
autor
4. okt 2023

@janinah aj ja si myslím,ze ten žid nieje mrtvy a este si myslime ze Klára bude pravdepodobne z rodiny Petra ,kedze sa Studenkova stale snaží aby neboli spolu,dohovie či niesu surodenci

janinah
4. okt 2023

@mnamko nie,ona bude z rodiny Kamila

momoftwo
4. okt 2023

Aj ja som si kvoli tomu predplatila voyo🙈 a akurat som dopozerala stvrtkovu cast. Teraz tu sedim ako kopka nestastia ze musim cakat do pondelka na dalsiu😪 Nikdy ma ziadny serial nevzal tak, ako tento..naozaj sa im vydaril. Tematika, doba, dej, fantasticki herci, tie kostymy..tlieskam🙏

muchotrafka298
4. okt 2023

Baby toto su lepsie konspiracie jak pri volbach 😂😂😂😂😂😂😂😂

jaskolka
5. okt 2023

@muchotrafka298 práve to je na tom super, ze si každý "vytvára" scenár 👌👌a potom bude prekvapenie, ako to fakt scenáristi vymysleli a zamotali.

jaskolka
5. okt 2023

@janinah tiež myslím. Ak aj nie rovno sestra jeho, tak nejaká príbuzná, co sa zistí, keď sa vrátia rodičia. A potom bude vlastne sobáš anulovany, aby sa mohli k sebe vrátiť s Petrom 😊

muchotrafka298
5. okt 2023

@jaskolka a nikto sa s nikym nehada, ako pri inych temach 😉 Oni najprv natocili par dielov a ked to malo taky uspech, tak postupne dotacali dalsie. Ja dufam, ze to nepokazia a nespravia z toho miliondielny serial. Inac takyto serial maju ak v CR.

4stanka4
5. okt 2023

@muchotrafka298 snáď len z toho neurobia nekonečnú telenovelu

jaskolka
5. okt 2023

@muchotrafka298 áno, tam v Čechách je Zlatá Labuť myslím, ale čo som čítala recenzie, tak hlavne tí, co sleduju oba seriály, písali, ze to nemá takú úroveň ako "náš" Dunaj. Aj v obsadení, dialógoch, kostýmoch je to celkom iné.

nikha2809
5. okt 2023

@momoftwo ja som si tiež Voyo len kvôli Dunaju predplatila.
Inak môj muž vždy začína pozerať so mnou a v polke zaspí 😃

puertorico
5. okt 2023

a čo si myslíte že bude s bábätkom Evy? Ja si myslím že Valter si bude myslieť že je jeho . Alebo možno ho unesie a bude ho vychovávať s Helgou .

muchotrafka298
5. okt 2023

@4stanka4 ja sa tohoto bojim, ze oni spravia toto s tym serialom, ze ma to sledovanost, tak budeme tocit do aleluja. A pritom to je konecne jeden kultivovany serial,ktory dlho na nasich obrazovkach nebol.

klarusyk
5. okt 2023

sem tam si ho pozriem, ale nie ze by to bolo nejak pravidelne. je to v celku tazky serial a niektore diely, no tazko sa na to pozera, ked si clovek predstavi, ze to tak niekedy fungovalo a to co davaju v telke je aj tak len slaby odvar

pomantac
5. okt 2023

Mňa zaujíma či a kedy sa vráti Leopold???

muchotrafka298
5. okt 2023

@pomantac Mastalir uprednostnil ine pracovne ponuky a tym padom sa jeho postava v Dunaji neobjavuje. Predpokladam, ze v tejto serii sa neobjavi, aspon v tych dieloch, ktore su natocene.

momoftwo
5. okt 2023

@nikha2809 moj muz sa ma kazdu tretiu cast spyta a tento a co a tento co, sice nepozera ale ocividne ho zaujima co sa tam udeje😄

juliacenc
6. okt 2023

Mne sa to uz prestalo pacit. Stratilo to smrnc, nema to uz poriadny dej, aspon pre mna

muchotrafka298
6. okt 2023

@juliacenc mas pravdu, za mna tieto posledne diely to uz stratilo tu dynamiku deja. Stale sa to dost roztahano toci okolo dvoch veci.

mnamko
autor
11. okt 2023

@mnamko no a Eva má po synovi
O tri týždne ma vnuk mojho muža krstiny a bude tam aj to dievca čo je zalubene do toho chalana žida ,čo ma s Evou syna.Je to dcera mojho muža prvej ženy.

4stanka4
11. okt 2023

@mnamko ja som si to musela nahlas 3x prečítať aby som prišla na to koho myslíš 😀
presne Walter urobí všetko pre to aby ho dostal k sebe. Som zvedavá co na to Helga. Myslíte že Lena je naozaj tehotna?

mnamko
autor
11. okt 2023

@4stanka4 podľa mna tehotna neni

nikha2809
11. okt 2023

@4stanka4 ja som si už na ČSFD čítala ako to bude ďalej, ale ak vy nechcete vedieť nejdem prezrádzať nic...mňa strašne zaujíma či sa aj bude riešiť to koho je Klára dcéra napr.a prečo dával Imrich peniaze Ele z kabatetu

mnamko
autor
11. okt 2023

@nikha2809 to aj ja