Ahojte,kolko nás tu je čo pozerá tento seriál? Aj vy doma preberáte ako to bude pokračovať? Mi s mužom áno.
Jeden z najlepších seriálov, aké som videla. So sestrou ho stále rozoberáme, co a ako asi tam bude, vymýšľame"mozne scenáre "a tešíme sa vždy na novú časť. Sestra si dokonca len kvôli tomu zaplatila Voyo😊😊
Mne sa neskutočne páči obliekanie žien hlavne mladých,pastva pre oči.S dnešnou otrasnou "modou" sa to nedá ani porovnať.Neviem kam na tie kúsky tvorcovia chodia,ale je to skvelé,zladené,elegantné,ženské....paráda.
Aj ja sa pripájam, tiež sledujem každú jednu časť 🙂 ja som zvedavá hlavne na Lenu. Co si myslite o nej? Podľa mňa si robí srandu aj z Holubca a som zvedavá ci si ho fakt zoberie.
@4stanka4 mna ta Lena dost bavi, ze ona si podla mna nie ze robi z nich vsetkych srandu, ale ona ma jediny ciel - co najviac nasrat otca a celu rodinu, kedze jej zidovskeho frajera zabili v Nemecku. Takze za mna ona sa im chce pomstit a ci si vezme Holubca? No tak prachy by mal, styky tiez, tak ja neviem.
@muchotrafka298 hej ved to sa na nej s mužom stále smejeme ze ako ich tam všetkých vytáča 😀 super osvieženie deja. Včera bola krásna scéna kde sa David dozvedel ze je Janko jeho, až som slzy v ociach mala 🙂
@muchotrafka298 vraj ten frajer nie je mŕtvy... uvidíme
Aj ja som si kvoli tomu predplatila voyo🙈 a akurat som dopozerala stvrtkovu cast. Teraz tu sedim ako kopka nestastia ze musim cakat do pondelka na dalsiu😪 Nikdy ma ziadny serial nevzal tak, ako tento..naozaj sa im vydaril. Tematika, doba, dej, fantasticki herci, tie kostymy..tlieskam🙏
Baby toto su lepsie konspiracie jak pri volbach 😂😂😂😂😂😂😂😂
@muchotrafka298 práve to je na tom super, ze si každý "vytvára" scenár 👌👌a potom bude prekvapenie, ako to fakt scenáristi vymysleli a zamotali.
@jaskolka a nikto sa s nikym nehada, ako pri inych temach 😉 Oni najprv natocili par dielov a ked to malo taky uspech, tak postupne dotacali dalsie. Ja dufam, ze to nepokazia a nespravia z toho miliondielny serial. Inac takyto serial maju ak v CR.
@muchotrafka298 snáď len z toho neurobia nekonečnú telenovelu
@muchotrafka298 áno, tam v Čechách je Zlatá Labuť myslím, ale čo som čítala recenzie, tak hlavne tí, co sleduju oba seriály, písali, ze to nemá takú úroveň ako "náš" Dunaj. Aj v obsadení, dialógoch, kostýmoch je to celkom iné.
a čo si myslíte že bude s bábätkom Evy? Ja si myslím že Valter si bude myslieť že je jeho . Alebo možno ho unesie a bude ho vychovávať s Helgou .
@4stanka4 ja sa tohoto bojim, ze oni spravia toto s tym serialom, ze ma to sledovanost, tak budeme tocit do aleluja. A pritom to je konecne jeden kultivovany serial,ktory dlho na nasich obrazovkach nebol.
sem tam si ho pozriem, ale nie ze by to bolo nejak pravidelne. je to v celku tazky serial a niektore diely, no tazko sa na to pozera, ked si clovek predstavi, ze to tak niekedy fungovalo a to co davaju v telke je aj tak len slaby odvar
Mňa zaujíma či a kedy sa vráti Leopold???
@pomantac Mastalir uprednostnil ine pracovne ponuky a tym padom sa jeho postava v Dunaji neobjavuje. Predpokladam, ze v tejto serii sa neobjavi, aspon v tych dieloch, ktore su natocene.
Mne sa to uz prestalo pacit. Stratilo to smrnc, nema to uz poriadny dej, aspon pre mna
@juliacenc mas pravdu, za mna tieto posledne diely to uz stratilo tu dynamiku deja. Stale sa to dost roztahano toci okolo dvoch veci.
Je to skvelý seriál, vydaril sa im 👍