Pozeral biekto epizodu vopred?
Dolly sa priznala k synovi? A co to riesila julie? Nemam moznost pozriet
@simonetka67 a co sa tam prosim este v skratke dialo?
@simonetka67 a vypadol kto?
Ivana
Ivana
kks baby ja to pozeram prvykrat ta prsnata blondina🤦🏼♀️mate nejaku favoritku?
@domininini ta blondinka co rapovala?
ja som to len teraz zapla ale ta co je natom vylete tri baby su tam
@ajajaj00 to je nezamestnana kadernicka, ktora zije prevazne v dubaji 😂😂😂
ahaa tak to je jasne co tam robi🤣
@ajajaj00 je to dosadena postavicka markizou
Bola aj na farme
@simonetka67 vrati sa julie este v tejto epizode?
faakt aj na farme?som to pozeravala
@ajajaj00 ja nie
Ale spominala to v dokrutke
Ona hovorila, ze sa vrati len ma pracovne povinnosti
kks baby ta Lara ma kolko rokov vsak vyzera ako jeho sestra
@ajajaj00 20 tuším 😁
@lucia13022023 ach dievca zlate vsak ani nevie podla mna co chce
@ajajaj00 nerozumiem preco si ju tam nechava dalsia adeptka na vyhadzov ma 20, studuje architekturu ale chce studovat medicinu 🤷🏻♀️
Mne zatiaľ celá táto séria príde taka čudná neviem prečo. Aj ten Radko. Strašne veľa intríg a zla je tam 😁 asi nemám ani favoritku.. Ta Stanka mi prišla ok, aj najkrajšia z nich aj najrozumnejsia ale ostatne baby to nepotrebuje komentár asi 🤣
neralne podla mna 20 rocna vedla neho
@lucia13022023 ja som to minuly rok pozerala cele kks a podla mna je to cele nerealne
Inak len mne to pride ze tie zeny su ako cez kopirak ako v prvej serii? Presne tie iste typy. Julie - Mirka, Dolly - Marcela, tie tri kamosky su ako tie tri tereza a dalsie dve, verona - bea (aby neboli len vychrtliny).. proste to iste len ine ksichty 😄
@xsuzannex Ano to je pravda
Mamicka bola tiez
Novinkou je Romka no
anooo presne ako pisete dievcata ach noo
mne sa nepacil ani ten minuly rok ani teraz
To je zámer. V takýchto projektoch sa vyberajú rovnako vyzerajúce dievcatá. V love Island to bolo ešte viditeľnejšie. Aj minuly rok bola Rómka, či ? Priscila, či nejako tak
Love story z toho nebude mozno len na kratku dobu ale aspon sa zasmejeme na parodiach 🤣
Ano , priznala sa ale zobral to v pohode a ocenil jej úprimnosť . Júlie odletela na 1 deň kvôli pracovným povinnostiam ale mala by sa vrátiť .