Ruža pre nevestu

7. mar 2024

Aký máte na to názor ? Zajtra začína druhá séria,no z tých uputavok mám dosť,prečo sa každá snaží vyzerať neviem ako dobre,že sú pekné,športujú a študujú na vysokých ktoré sú drahé a sú platené ? Akože reálne odkiaľ tie ženy berú na také drahe študium? A celkovo podľa mňa keď to pozerá nejaký muž tak mu to môže úplne zkazit obraz reálnych žien,žena čo má na starosti domácnosť,deti a prácu určite nemá toľko času na cvičenie a skraslovanie ako také 😀

t1nusa
7. mar 2024

ja sa na ružu náhodou teším, pre mňa to bude mega oddychovka po celom dni doma s dieťaťom 😃 vyberajú tam podľa mňa presne také typy, aby mali diváci čo riešiť (keby tam boli všetky milé, zlaté a pokorné asi ťažko by to malo sledovanosť), ľudia potrebujú drámu a predsa je to reality show 😃

petronellla87
7. mar 2024

Ja som veľký fanúšik stupidnych reality shows takže určite si minimálne prvú časť pozriem a uvidím ako ma to chytí. A z mužov netreba robiť zvieratká ovládané pudmi, čo uveria všetkému čo je v televízore - muži vedia rozmýšľať a vedia že je to show a skutočný život je troška iný.

jaaankaaaa
7. mar 2024

Nemyslím si, že by som si niekedy rozumela s mužom, ktorý má záujem o takýto typ ženy takže sa necítim ohrozená 🤣 veď tá jedna blondína, ta nezamestnana kadernicka ma spravene pery extrem velke uz, prsia to iste, giganticke mihalnice, tie nechty tiez extrem 🤣 a to som človek, čo nemá absolútne žiadny problém s estetickými zákrokmi, ale keď je niekto už chodiaci estetický zákrok tak mne subjektívne to nepríde krásne (ale nesudim nikoho komu sa to páči, your body, your choice) 😄

svetlonos
7. mar 2024

Muz, ktory uverí, ze to je tealita vsednych dní je bud trulo akebo pan, ktory sa v takej spolocnosti aj pohybuje.
Pokial si niekto dovoli drahsiu vs, pripritou je len zovnajsok, je to ok pokial su nastaveni ojaja rovnako.
Muz, ktory chce manzelku a matku svojich detí ma bud trosku ine kriteria, alebo kludne aj dostatok financii. Tie umožňujú aj to skraslivanie aj vypimoc vvdomacnosti.
Samozrejme ze sa zaberpwcit mozu aj zeny,! Len to nebyva bezne, ze zena s troma malymi detmi zaraba tak skvele aby mala opatrovatelku, uoratovacku a teda aj distatok casu na studium ci extra skrášlenie.
Takze trulo, ktory tomu uveri a zbali beznu zenu, tam to maju obaja náročné.
A hlupa zena, ktira s takym dilinom ostane ;)

hyta
7. mar 2024

Nesledujem takéto relácie, úplne mi stačili upútavky. Samé umelé "krásky", nič pre normálnych chlapov. Osobne si myslím že jedna vec sa stále nemení a to, že chlap chce byť i dobyvateľ a nie, aby sa mu ženy vešali na krk. Ono to polichotí, ale rýchlo sa omrzia.🙂

bronkax
7. mar 2024

Ale to si predsa uvedomuje každý muž aj žena. Sú to mladé baby bez záväzkov jasné že majú čas a peniaze. A odkiaľ nato majú? No dá sa pracovať aj popri škole a takisto majú určite rodičov ktorí ich podporia. Nerieš nemoralizuj je to show pre zábavu.

diewcatqoo
7. mar 2024

Nepozeram to, nevidela som ani jednicku. Par casti som zhliadla este ked to chodilo pred vekmi a bol tam Honzik Novotny.
A co som to chcela.. aha, uz viem. Ze minule som cestovala vlakom a z dlhej chvile som citala aj topky alebo cas.sk, take nieco. A bolo tam predstavenie nejakych bab z tej Ruze. Utkvela mi v pamati jedna, taka ceckata, cela prerobena a k tomu medailon, ze je vyucena kadernicka, je nezamestnana, ma zalubu v kabelkach a najradsej oddychuje na luxusnych dovolenkach v Dubaji. Ehm, sakra, kde robia ostatne nezamestnane baby chybu, ked nemaju z coho financovat operacie a luxusne dovolenky 🙂

diaszoky
9. mar 2024

Ze zeny boli krajsie a zaujimavejsie pred rokom

lakebabe
9. mar 2024

@diewcatqoo ta ceckata blondina bola pred veľa vela rokmi chvíľu Moja suseda vo vedľajšom paneláku, k jej IQ a správaniu sa radšej nevyjadrujem. Inak jediná sa nepriznala k tomu ze ma syna ale zverený ho ma jej ex
K tomu Dubaju pozri si jej ig je tam cele zimy a fotí sa s Arábmi po večerach tak si domysli co tam robi

diewcatqoo
9. mar 2024

@lakebabe no mne hned doslo, co asi robi v Dubaji a ako si asi zarobila na plastiky, nemusim ani nic vyhladavat 🙂

lakebabe
9. mar 2024

@diewcatqoo ona je celá taka svojska zevraj kedysi bola aj na farme tak odvtedy sa tak dala dorobit

diaszoky
9. mar 2024

@lakebabe aky ma ig

lakebabe
9. mar 2024

@diaszoky nejako nicoleta doli kortisova alebo také cosi

zuzikxx
9. mar 2024

a kto tam dnes vypadol? pozerala som k az ked vzal tu babu s maskou na rande tak si pamatam niektore podla šiat 😂 a koniec nie, uz sa to pri malej nedalo, strasne to natahovali

madla60
9. mar 2024

@zuzikxx , tá čo prišla posledná, v bielych šatoch, a tá športovkyňa - čierne mini šaty, blondýna

qwerty2
18. mar 2024

Neviete niekto kto vyhral druhú sériu? Ak hej, napíšte mi prosím do správy.

diaszoky
18. mar 2024

@qwerty2 napis aj mne ked bdues wediet

jesenzima
18. mar 2024

A to fakt sa dá toľko veľa eur vytrtkat,že aj na dovolenku, na plastiku, na kabelky... Kurnik, veď to je veľmi veľa peňazí 😳

cacianka
21. mar 2024

@jesenzima tie ktoré majú araňu z ocele, vytr.tkaju aj jackpot 🙃

srdeenko19
21. mar 2024

Ta úplne prvá vyhrá.

ibatanecnica
21. mar 2024

@jesenzima nie až tak veľa, aby to nebolo možné. Plastiky, dovolenky, drahé kabelky majú aj ženy, ktoré pracujú . Čo potom taká, čo pracuje v ,,Dubaji,,?

qwerty2
21. mar 2024

@srdeenko19 Myslíš Stanku? To vieš alebo si len myslíš, že vyhrá?

srdeenko19
21. mar 2024

@qwerty2 viem.