Prosim ako to je v Turecku mimosezony jun alebo september??su tam tie sluzby a podujatia ako v sezone??
@pamag1805 Turecko ma sezonu od juna az do oktobra, teda sluzby su rovnake. kamoska robi delegatku, odchadza zo slovenska uz zac. juna a vracia sa domov koncom oktobra
@pamag1805 Na ten last minute pozor. Posledné 2 roky cestovky neobjednávajú toľko izieb a letov,ako pred coronou,takže sa môže stať,že vo vašom vybranom hoteli už nebude nič voľné,alebo že na požadovaný termín už nebudú voľné miesta v lietadle. Samozrejme,nejaké LM niekedy môžete zohnať,ale to bývajú väčšinou len posledné neobsadené hotely,o ktoré nebol veľký záujem.
@pamag1805 všetky dovolenky ktoré som absolvovala (Bulharsko, Turecko, Tunisko, Egypt) boli last minute a boli sme spokojní.. ale ozaj sme len pozerali Inviu kedy čo zlacnie a čo nás zaujme a do max 14 dní sme odlietali.. je pravda že posledné tri letá sme pri mori neboli, tak neviem ako to je/bude teraz
@pamag1805 ahojte my ideme 8.juna z Košíc na 7dni do
Arkadia Limak v Beleku s 3r chlapčeka a švagriná bude mať 5 -7 ročných chlapčekov
Nechystá sa niekto tiež ten termín ?
@simik411 Tak sme tu😊 denne mame 28-30 st. Takze paráda, pocitovo sa to zdá ale este viac. More je uplne príjemné, osvieži, kúpeme sa cela rodina, deti to bavi najviac samozrejme (4r,9r)🙂. Ale vela casu travime aj pri bazénoch, tobogany.. Je to tu rozbehnuté v plnom prúde, animácie, večerný program..
Baby je uz v juni teple more???
@pamag1805 my sme boli stale len v sezone, od delegatov vieme, ze v hoteli vsetky sluzby este nefunguju tak ako v sezone.
@zooeynka my sme boli raz začiatkom júna a more bolo na mna studené ,nie ľadové ,dalo sa v pohode ísť zaplávať ,ale nebolo take že by som tam vydržala hodiny ,,mojej dcérke to ale vôbec nevadilo,santila v mori úplne v pohode ..ale kto má rad teplu vodu tak v júni ísť neodporúčam
@zooeynka tak takto to este môžem zhrnúť kedze som tu, doobeda osvieži ( kazdy ma iny pocit, moj muzovi bola napr hneď v poho) a poobede ked sa prehreje je uz normálne teplé.. Takisto aj bazény.. Sezóna je tu uplne rozbehnutá, vsetko rovnako ako jul alebo august. Pytala som sa v kids clube, je tu Česka, vsetko uz normálne fičí. Ak sa chceš este nieco konkrétne spýtať, kľudne 😊
Ak by niekto hľadal túto tému ako ja tohto roku v januári 😁 tak doplním moju skúsenosť. Práve sme v Turecku side od 9.6. píšu že je 28 stupňov, no pocitovo tou vlhkosťou tu je oveľa viac. Ja som človek čo na ak sa nejde kúpať kým nie je aspoň 33 a tu sa kúpeme od rána do večera fakt mi je teplo aj more je úžasné, je tu dosť ľudí čo ma prekvapilo ale nie masa to mi vyhovuje, sme tu s malými deťmi a kúpu sa tiež fakt teplucko. Boli sme v Turecku už aj v auguste a nikdy viac to bolo brutál horko že dcéra nechcela vyjsť von...za mňa Turecko len v júni 🙂
Inak sú tu aj detské animácie aj teda pre dospelých...sezóna v plnom prude
Prosím a aká je voda bazénoch, nie sú studené v júni? Ďakujem
@darianelid ahoj my sme boli začiatkom júna a úplne Teplička voda aj v bazenovh
@darianelid my koncom júna bazén ok jasné tam tepla, more studené ozaj aj pre nás nie to ešte detí.. sklamanie záleží od miesta asi a šťastia.. za nás slabe
@simik411 no asi záleží od miesta, my side a voda mori teplucka, približne 27 stupnov
@darianelid my sme boli začiatkom júna a voda bola studená aj v bazénoch aj v mori..v detskom bola v pohoda,tam sa rýchlo zohriala. Dcérke však nevadila ani ta studensia voda..takže nakoniec sme sa kúpali vsade
bola som aj v juni, aj v septembri.. uplne to iste, len nie je take neznesitelne teplo ako v juli a auguste 😊