V júni do Turecka

pamag1805
5. apr 2022

Prosim ako to je v Turecku mimosezony jun alebo september??su tam tie sluzby a podujatia ako v sezone??

denden77
5. apr 2022

bola som aj v juni, aj v septembri.. uplne to iste, len nie je take neznesitelne teplo ako v juli a auguste 😊

zuzuliennka1
5. apr 2022

@pamag1805 Turecko ma sezonu od juna az do oktobra, teda sluzby su rovnake. kamoska robi delegatku, odchadza zo slovenska uz zac. juna a vracia sa domov koncom oktobra

54tinka54
5. apr 2022

@pamag1805 Turecko je supeer 🙂 máme krásne spomienky.. boli sme v júli a niektoré dni bolo až neznesiteľne horúco, cize myslím že jún alebo september je dobrá volba.. ako bolo písané už vyššie, sezónu tam majú jún-okt cize služby sú rovnaké

alus33
5. apr 2022

@pamag1805 ahoj, ano je tam vtedy úplne sezóna. My sme boli 31.5 - 7.6 a bolo úžasne, aj tento rok ideme v presne takom termíne 🙂

pamag1805
autor
5. apr 2022

@alus33
@denden77
@54tinka54 este taka otazka...chceme ist len 2 dospeli a 1 dieta..myslim,ze najlepsia volba pre nas bude last minute??

jaja20
5. apr 2022

@pamag1805 Na ten last minute pozor. Posledné 2 roky cestovky neobjednávajú toľko izieb a letov,ako pred coronou,takže sa môže stať,že vo vašom vybranom hoteli už nebude nič voľné,alebo že na požadovaný termín už nebudú voľné miesta v lietadle. Samozrejme,nejaké LM niekedy môžete zohnať,ale to bývajú väčšinou len posledné neobsadené hotely,o ktoré nebol veľký záujem.

pamag1805
autor
5. apr 2022

@jaja20 aha...dakujem za usmernenie

54tinka54
5. apr 2022

@pamag1805 všetky dovolenky ktoré som absolvovala (Bulharsko, Turecko, Tunisko, Egypt) boli last minute a boli sme spokojní.. ale ozaj sme len pozerali Inviu kedy čo zlacnie a čo nás zaujme a do max 14 dní sme odlietali.. je pravda že posledné tri letá sme pri mori neboli, tak neviem ako to je/bude teraz

simik411
20. máj 2022

@alus33 ahoj prosím ťa a teplota mora takto začiatkom júna je aká? Pre 2r dieťa pohode alebo ešte chladná tiež zvažujeme Turecko ale len jún kvôli teplotám len sa bojím či voda nebude studená vďakaaa

alus33
20. máj 2022

@simik411 voda dobrá, kupali sme sa, dcérka mala vtedy 15mes. a bála sa vody ale syn sa kupal. Ideme aj tento rok prvý júnový týždeň, uz sa tak teším 😊.

simik411
24. máj 2022

@alus33 ozaj wau to ma potešilo , kam idete aký hotel prosím idem pozerať teda aj ja ponuky 😅😅

kelisovakarinka
24. máj 2022

@pamag1805 ahojte my ideme 8.juna z Košíc na 7dni do
Arkadia Limak v Beleku s 3r chlapčeka a švagriná bude mať 5 -7 ročných chlapčekov
Nechystá sa niekto tiež ten termín ?

alus33
24. máj 2022

@simik411 ideme hotel Adalya elite Lara. Predtým sme boli Delphin be grand resort v Lare tiež, ten bol mega.. Ale uz je vybookovany😟

alus33
3. jún 2022

@simik411 Tak sme tu😊 denne mame 28-30 st. Takze paráda, pocitovo sa to zdá ale este viac. More je uplne príjemné, osvieži, kúpeme sa cela rodina, deti to bavi najviac samozrejme (4r,9r)🙂. Ale vela casu travime aj pri bazénoch, tobogany.. Je to tu rozbehnuté v plnom prúde, animácie, večerný program..

simik411
3. jún 2022

@alus33 užívajte super 🥰🙏 my ideme až 19.6. Čiže to bude ešte viac určite už sa tešíme

zooeynka
3. jún 2022

Baby je uz v juni teple more???

mirage
3. jún 2022

@zooeynka precitala si si diskusiu?

zooeynka
3. jún 2022

@mirage ked niekto napise ze "more osviezi"tak si ho predstavujem riadne rezke. Take nechcem. Chcem polievkovo teple. V sept.take byva, ale v juni som nikdy nebola

mirage
3. jún 2022

@zooeynka ak chces teplejsie, tak chod v septembri, pisu, ze je prijemne a osviezi.

ivana11155
3. jún 2022

@pamag1805 my sme boli stale len v sezone, od delegatov vieme, ze v hoteli vsetky sluzby este nefunguju tak ako v sezone.

laura0107
3. jún 2022

@zooeynka my sme boli raz začiatkom júna a more bolo na mna studené ,nie ľadové ,dalo sa v pohode ísť zaplávať ,ale nebolo take že by som tam vydržala hodiny ,,mojej dcérke to ale vôbec nevadilo,santila v mori úplne v pohode ..ale kto má rad teplu vodu tak v júni ísť neodporúčam

zooeynka
4. jún 2022

@laura0107 dakujem, toto je normalna odpoved, si mila

alus33
4. jún 2022

@zooeynka tak takto to este môžem zhrnúť kedze som tu, doobeda osvieži ( kazdy ma iny pocit, moj muzovi bola napr hneď v poho) a poobede ked sa prehreje je uz normálne teplé.. Takisto aj bazény.. Sezóna je tu uplne rozbehnutá, vsetko rovnako ako jul alebo august. Pytala som sa v kids clube, je tu Česka, vsetko uz normálne fičí. Ak sa chceš este nieco konkrétne spýtať, kľudne 😊

michala11111
10. jún 2022

Ak by niekto hľadal túto tému ako ja tohto roku v januári 😁 tak doplním moju skúsenosť. Práve sme v Turecku side od 9.6. píšu že je 28 stupňov, no pocitovo tou vlhkosťou tu je oveľa viac. Ja som človek čo na ak sa nejde kúpať kým nie je aspoň 33 a tu sa kúpeme od rána do večera fakt mi je teplo aj more je úžasné, je tu dosť ľudí čo ma prekvapilo ale nie masa to mi vyhovuje, sme tu s malými deťmi a kúpu sa tiež fakt teplucko. Boli sme v Turecku už aj v auguste a nikdy viac to bolo brutál horko že dcéra nechcela vyjsť von...za mňa Turecko len v júni 🙂
Inak sú tu aj detské animácie aj teda pre dospelých...sezóna v plnom prude

darianelid
5. jan 2023

Prosím a aká je voda bazénoch, nie sú studené v júni? Ďakujem

michala11111
5. jan 2023

@darianelid ahoj my sme boli začiatkom júna a úplne Teplička voda aj v bazenovh

simik411
5. jan 2023

@darianelid my koncom júna bazén ok jasné tam tepla, more studené ozaj aj pre nás nie to ešte detí.. sklamanie záleží od miesta asi a šťastia.. za nás slabe

michala11111
5. jan 2023

@simik411 no asi záleží od miesta, my side a voda mori teplucka, približne 27 stupnov

laura0107
7. jan 2023

@darianelid my sme boli začiatkom júna a voda bola studená aj v bazénoch aj v mori..v detskom bola v pohoda,tam sa rýchlo zohriala. Dcérke však nevadila ani ta studensia voda..takže nakoniec sme sa kúpali vsade

rybjar
8. máj 2023

@alus33 ahoj, prosim ta a more bolo uz teple na začiatku juna?