Prosim poradte mi nejake super ubytko vo Vysokych Tatrach, chceme ist cez jarne prazdniny dvaja dospelí +dve deti. na tyzden, najlepsie plna penzia a hotel..dakujem
Permon by som odporucila aj ja
Tiež odporúčam Permon, ale veľmi blízko neho je aj Pieris, je to tam všetko úplne nové, pekné, čisté. A myslím, že aj lacnejšie, má tuším o jednu hviezdičku menej. Majiteľ je ten istý. Majú tam aj wellness, ale taký maličký. V Permone je obrovský, ohromný. A najesť sa dá dobre a celkom lacno v penzióne Permoník, opäť ten istý majiteľ, ale varia naozaj skvelo. Z Pierisu tam stačí zbehnúť pomedzi stromy asi 200 metrov. Je to v Podbanskom.
pridávam sa, tiež hľadáme nejaké ubytovanie vo Vysokých Tatrách. niečo lacnejšie, pozná niekto? na izbe budeme minimálne, tak stačilo by aj niečo do 30 eur/osoba/noc.
my sme boli aj s malym spokojni v Slovane (3*, Tatranska Lomnica)
No našli sme vela, niektoré velmi drahe, v inych nie je bazén..nemate skusenosti s Hotelom Trigan???
@ada99 boli sme na tyzden a boli sme maximalne spokojny...detsky kutik hned pri restauracii, cez prazdniny herna s animatorkami, ktore sa na 2 hodky uplne venovali detom..herna je vedla baru, teda my sme mohli kavickovat...bazen s toboganom uplne super..ak sa chces nieco opytat, kludne pis
ahoj, my chodíme pravidelne do triganu a je to presne ako písala meruska, pri restauracii je detsky kutik s animatorkami, je tam hned aj bar, tak isto bazenik (bez toboganu) odporucam zobrat wellnes pobyt vtedy mate kazdy den vstup do bazena zdarma, velke moznosti vyletov ci v okoli alebo dalej, my sme max spokojni, personal super aj sluzby.....
kaja00 prosim a cenovo ako ? okolie? sankovanie ?
Ahojte. My sa chystame do Sorea Titris..bol tam niekto? Cena je na Tatry fajn a dieta do 8r. zdarma..v Permone sme boli v lete a to je jedna krasa hotel..chceme vyskusat zmenu..vdaka 🙂
Takže zajednaný hotel TRIGAN na jarné prázdniny..juchúúú 🙂
@popova personal bol fajn, vratane masera 😉 My sme mali maxi wellnes balik a teda sme mali vstup do bazenov kazdy den na 2 hodiny. Aky mate balik ze mozete ist iba raz? Strava bola bufetova ranajky i vecere. Podla mna dost bohate, vzdy sa dalo vybrat, minimalne 3-4 druhy masa, 2 polievky, nieco sladke typu buchty, pyrohy, salat, ovocie, kolaciky...
Ci je teplo na izbach netusim, my sme boli cez letne prazdniny 🙂
ak by nahodou niekto chcel zmenit lokalitu a ist s rodinkou opacnym smerom do AT, tak teraz sme sa vratili z tohto hotela a nemozeme si ten luxus vynachvalit a nasa 3r. dcerka ani domov nechcela ist, co tam mala detsky raj 🙂
@ada99 to je super. ja stále neviem, v práci som už mala nahlásené voľno od 2.1. ináč čítala som recenzie a majú dobré recenzie. výhrady som čítala práve na neochotu recepcie a vraj bazény sú otvorené denne až od 12:00 h. čo dosť nechápem. izby sú vraj super od 3 poschodia vyššie 🙂 peknú dovolenku 🙂
Ak na to mate, tak jednoznacne Permon