Tunisko - skúsenosti

simca115
14. jan 2023

Ahojte. Rozhodujeme sa nad dovolenkou v tunisku. Máte nejaké skúsenosti?

7miriam77
14. jan 2023

Ahoj, ja som tam bola 2 krat, prvy raz Monastir, druhy Sousse a bola som velmi spokojna. Prave v utorok som rezervovala hotel v Mahdii....ideme na 10 noci a uz teraz sa teším.

7miriam77
14. jan 2023

Vybrala som tento 😍

kp7333
14. jan 2023

@7miriam77 jeeej, presne v tomto hoteli sme boli pred rokmi. Dobre tam varili a plaz bola krasna, biely piesok.

7miriam77
14. jan 2023

@kp7333 jeej, ďakujem krasne za recenziu 😘😘😘, vzdy vyberam ako sa povie na "blink" a modlim sa, aby dobre bolo 😂🍀

simca115
autor
14. jan 2023

@7miriam77 chcem sa opýtať s vašej skúsenosti, sme mladí ľudia, chceme zopár barov na zábavu. Ktorá časť je najlepšia?

7miriam77
14. jan 2023

@simca115 ťažko povedať, ja som tam bola este ako bezdetná a zabavila som sa aj v Monastire aj v Sousse. 🍀🥳😂

andula2020
15. jan 2023

@7miriam77 ahoj prosim ta v akom hoteli si bola v Monastire? My sme objednali Rosa beach tak dufam bude ok vsetko

7miriam77
15. jan 2023

@andula2020 ahoj, my sme boli v Ruspine, je to jednoduchy hotel, no boli sme spokojní, plaze krásne.

inull5
18. máj 2023

@andula2020 ahoj, boli sme v Rosa Beach minulý rok prelom augusta a septembra a spokojní sme boli. Strava super, aj animátori. Nachystaj sa, ze na tento hotel chodí veľmi veľa domácich a aj do baru na plazi, ktorý je pri vstupe do mora, kúsok od hotelového bazéna. V jedálni jedia ako prasatá🙈 na plazi sa bavia a jedia, pijú víno alebo pivo, a v bare sa bavia a tancujú. Hotel je pekný, izby su staršie ale ok. Výhľad ak sa dá si dajte k moru. Mimo rezort sme neboli, na rezorte veľmi pekne, ale už keď ideš po plazi ďalej, tak je tam špina a bordel. Ale zase Afrika, no🙂

kamatopo
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
cocacola3
13. jún 2023

@7miriam77 my tu cestujeme do primasol el mehdi 12.7 do 20.7 s 3 detmi (12,7,3) prosim vas mame polnočný let tam a večerný odlet domov . Mame to s transferom . Ako prebiehal u vas transfer ? Ake dojmy vo vas zanechal hotel ? Nola som v tunise pred 10 rokmi v bella vista resort tam sme boli spokojny teraz sa bojim skrz 3 ročného syna ci to zvládne . Animátori boli aky ? Aj viac info ma zaujíma . Dakujem

cocacola3
13. jún 2023

@kp7333 ako prebiehal u vas transfer ?

7miriam77
14. jún 2023

@cocacola3 ja som bola 2 krát v Tunisku, no ešte som nemala dcérku, tak to bolo iné. Teraz tam ideme prvý krát s dcérou, no má už pomaly 8 rokov. My letíme ráno okolo 11 hod...teda dobedu 🙂,no vraj nám to ešte potvrdia týždeň pred odletom, letíme 4.7. a nazad 15.7. Tam by mal byť pobedny let, v čo dúfam, lebo potom sa musíme dostať vlakom do Martina

cocacola3
14. jún 2023

@7miriam77 teeeda ,tak sa mozno vidime vase posledne dni , kedze mame prílet 12.7 o 00:30 ale v noci asi okolo 2 nas ubytujú . Pobyt nam ale beží od 12.7 . Dufam ze let este zmenia najlepsie by bolo cez den kvoli malemu. Uvidime . Ja vas budem urcite este otravovať ked sa nam bude pobyt blížiť 🙈 ze ako to tam funguje 🤗 prisim vas cez aku cestovku idete? A kolko plánujete dat do pasu bakšiš ?

cocacola3
14. jún 2023

@cocacola3 oprava prílet Tunis 13.7 o 00:30 ale pobyt nam beží od 12.7 ale v ten den v noci mame odlet z BA

7miriam77
14. jún 2023

@cocacola3 no, my ideme ces Stahl agentúru, dnes tam napíšem, či už nevedia presný odlet, troška si ma vyplasila s tým nočným letom 🤣🥵. A čo sa týka baksisu, ja som netušila, že sa dáva dačo do pasu 🤔. My sme predtým nemali All inclusive a tak som dávala sprepitne a chyznej tiež do ruky cosik, tak toto si ešte zistím . Možno 10-20 euro??

cocacola3
14. jún 2023

@7miriam77 ja odpadnem 🤩🤩 mi ideme tiez cez stahl reisen ale zmluva je pod Seneca . Tiez som tam rano pisala do stahl , ci sa da preložiť let ak v ten den este lieta nieco do monastiru . Zial ze na ten jeden den je len tento jediný let.
Toto mi napísali : žiaĺ nie, let do Monastiru z Bratislavy na ten deň 12.7.je naplánovaný len jeden, na taký čas ako je uvedené vo faktúre, ide jedno spoločné lietadlo pre 4 slovenské cestovné kancelárie: SENECA, KOALA TOURS, TATRATOURaj TIPTRAVEL - všetci kliento týchto CK letia len týmto letom. Nič iné v tom vašom termíne nebolo už voľné. Aj celkovo tento rok je z Bratislavy veľa nočných letov aj do Turecka , Grécka. .

Ale vy mate iny termin . O tyzden skor oproti nam . Ja sa modlim aby nam 7 dni pred odletom dali oresne inštrukcie ale zo skoršim letom . No uvidime . Bude to zaujímavé.

7miriam77
14. jún 2023

@cocacola3 ...no teda...ten nočný let by sa ani mne nepozdával, kedze cestujeme s deťmi. Ja som tam písala....my máme let tam o 10.10 hod dobedu a nazad o 19.30 hod.co je teda dosť neskoro,lebo posledný vlak ide 22.57 hod a to nestíhame. Preto idem dnes partnera lámať,aby sme išli autom a to nechali na letisku, už mám zistené ceny a všetko 🤣. Len neviem či ho ukecam....snáď áno ...bolo by to pohodlnejšie

cocacola3
14. jún 2023

@7miriam77 pre nas by bol časovo ten vas let uuuplny ideaaaal 😍
Veru bez stresu . Urcite este vam budem pisat 🤗🤗 zatial šťastlivo 😉

michaela_d_96
10. júl 2023

@cocacola3 ahoj, tiež sa chystáme koncom mesiaca do Tuniska, konkrétne Sousse. Chcem sa opýtať- pomáha v týchto krajinách bakšiš pri ubytovaní aby sme dostali naozaj slušnú izbu? Aká bola tvoja skúsenosť a koľko ste dávali? Ďakujem krásne za odpoveď

luliu
10. júl 2023

@michaela_d_96 izby majú hoteli vopred pridelené cestovkam.....

lusyyy36
10. júl 2023

@michaela_d_96 my sme kedysi davno davali 10e a asi pomohlo lebo sme dostali izbu na vyššom poschodí s nádherným výhľadom na more. Ale boli sme len v 3* hoteli pretože 4* hotel,ktorý sme si zakúpili bol zatvoreny(sli sme cez koala). Takže ta izba nebola nič moc ale ostatne boli horsie

michaela_d_96
10. júl 2023

@luliu áno to viem, ale nie je to pravidlo, že už iné nemajú, preto sa nato pýtam, lebo napr v Turecku s tým problém nie je a nemám potuchy či to takto funguje aj v Tunisku

cocacola3
11. júl 2023

@michaela_d_96 my cestujeme zajtra a urcite budeme davat do pasu 20€ 🤗 a ideme pytat izby na poschodí 2 alebo 3 . Uz mame overené od známeho ze su to lepsie izby

cocacola3
11. júl 2023

@7miriam77 ahoj no ako sa vam tam paci? Teraz ze su tam horúčavy 40+ da sa to zniesť ??? A na ktorom poschodí mate izby ?

7miriam77
15. júl 2023

@cocacola3 ajojky, my sme došli v noci, bolo super, izbu sme mali dole vľavo a boli sme moc spokojní.

cocacola3
23. júl 2023

@7miriam77 ajoooj my sme prisli pred 2 dňami odtial a mali sme izbu na poschodí s krásnym výhľadom na more . Z lavej strany sme vydelí vonkajšie posedenie s osvetlenymi palmami a pred nami palmi a krasny výhľad na More. Tie východy slnka boli neskutocne krasne. Nevynechala som ani jedno kedze nas krpec bol hore kazde rano pocas východu alebo chvilu pred 🤗
Izby sme nali 2 poschodie cuslo 314 a 315 pre info iným a do pasu sme dali 15€ na izbu cize spolu 30€ a mala som napísaný listok po angl ze žiadame izbu s výhľadom na more na 2 alebo 3 poschodí

7miriam77
23. júl 2023

@cocacola3 krásne, my sme boli tiež nadmieru spokojní, nám to vyhovovalo dole, priamo do záhrady, do pasu sme nedávali nic. Dcérka chodila sama na Ihrisko a našla si kamošky z Moravy, tak hrali sa s loptou po večeroch. Izba bola obrovská, my sme boli spokojní so všetkým. Strava wow, veľa na výber. Je možné, že o rok tam pôjdeme zasa ♥️♥️♥️

cocacola3
23. júl 2023

@7miriam77 🥰🤗 krasne fotky mate. skoda ze sme sa nestretli 🤗🤗🤗 tak dovolenka nam obom vyšla 👍👏🥰

80jana
23. júl 2023

@simca115 Tunisko nikdy viac. Boli sme na týždeň. Dva dni dovolenka, zvyšok vracanie, hnačka, horúčka, kŕče v bruchu....nočná mora. Strava hnus, asi varili z pokazeného. Smrad neskutočný v jedálni. Pláž špinavá, porozbíjane sklo v piesku. No hrúza. Mesto Sousse, hotel Riadah Palms. Zďaleka sa mu vyhnite.