Ahojte, bola by som rada, keby mi napisu mamicky, ktore cestovali s detmi na Sri Lanku..mame kupene letenky a uvitala by som rady na co si dat pozor, co privalit...dakujeeem😊
user uz v par temach len nadava , za chvilu asi bude prec ;) :D
@user15674865146 a ty si prisiel preco na tuto stranku, kde su vsetci drbnuti (mimochodom makke i - nominativ mnozneho cisla vzor pekny), zeby aspon nejaku pridanu hodnotu malo tvoje (dufam kratke) posobenie na tomto fore - nahlasujem ta 😘
@user15674865146 asi robíš niečo zle, keď tvrdo makáš a nemáš čo jesť....
Preferovala by som Maldivy. Tam bolo s deťmi fajn, žiadne obmedzenia ani problémy. Lieky som brala bežné. Aj nejaké ATB pre istotu. Našťastie nič nebolo treba
@martinka13 len maledivy vyse 20tis.nas vsetkych stoja🙊🙊
Ja by som sa zbalila asi ako na kúpalisko a potom na mieste si kúpila SIM kartu, sprej proti komárom a havedi a tu vec do zástrčky proti komárom ešte. Inak si nenosím nič, lebo všetko sa dá kúpiť aj v destinácii, vrátane liekov, ak to človek fakt potrebuje 😉
@bsp39 tak ja oblečenie kupujem v sekacoch v rozvojových krajinách. Napríklad teraz v Keni som si po dlhom čase kúpila “nové” a aj ďalšiu veľkosť deťom. Majú tam takú sieť sekacov “think twice”, všetko za 100 šilingov (130 = 1 €). Našla som si tam aj také značky, čo sa v Nemecku predávajú za 100-150€ za kus a ako nové a aj nové ešte s visackami. Vlastne je tam toho toľko, že kupujem iba to co vyzerá úplne ako nové. Takže ja v Európe už takmer nenakupujem, možno tak topánky v Španielsku/Portugalsku, keď fakt treba a to tiež tak nárazovo potom vsetko. Takže teraz som vybavená za fakt nejakých smiešnych 30€ do ďalšej cesty na “Srí Lanku” (či podobne krajiny). Preto sa oplatí brat prázdny kufor v podstate
Aj my budeme mat kazdy iba prirucnu tasku
@deni24 no tam veľmi závisí od veku detí. My sme boli s jedným už dávnejšie, vyšlo 8. Teraz sme si dali nacenit 2+2(14 a 8) tak 11. Na 8 dní
Chystáme ss v apríli, malý bude mať 6 mesiacov. Ale ideme k domácim. Vraveli akurát že mávajú problém s elektrinou...v noci je často vypnutá. Co sa týka situácie, momentálne je viac menej pokojná. Priprav sa na teplo, komáre, treba ti repelent, dobrý opaľovací krém, nejaké lieky lebo ich sú inej účinnosti. A priprav sa na jedlo, je výborné ale na mňa dosť pikantne😄iné ma nič nenapadá...
a na Srí Lanke sa tá politická situácia ukľudnila? Lebo ja by som tam nešla ani sama a nie ešte s deťmi.