So psíkom v lietadle

ivka88888
1. jan 2024

Ahojte, máte niekto skúsenosti s letom so psikom? Za Akékoľvek rady budem vďačná, je malo info na nete. Chcem si zobrať civavku do Veľkej Británie, čo som zatiaľ zistila zoberie mi ju iba Luftansa a iba do podpalubia. Tam sa ju bojím dať, máte niekto niake rady?
Dakujem

j_m
1. jan 2024

Známa chovateľka brala Franc. buldočkov na výstavu v lietadle, žiaľ už neviem akou spoločnosťou i napr. za cenu, že zaplatí cenu letenky (ako pre nás). Podarilo sa to. Takže sa informuj u spoločností…
Pekný dník

colsami
1. jan 2024

Male psy do urcitych kg mozu cestovat aj na palube v prepravke v mnohych spolocnostiach. Hladaj dalej kto Ti ju vezme aj hore 🙂

Do Britanie pozor na splnenie veterinarnych podmienok, zisti si s velkym predstihom, co vsetko vyzaduju.

noami12
1. jan 2024

@ivka88888 už niekoľko x moja sestra brala psíkov takže máme s tým skúsenosti. Anglického buldog a šteniatko nemeckej dogy, tie išli dole ale už 2x sme brali aj pomeraniana bol normálne na palube pod zavazadlom také maličké plemena idú normálne hore 🙂 aspoň i náš to tak vždy bolo.
Letenka priemerne nás vyšla cca 140 euro.

zeldia
3. jan 2024

@ivka88888 viackrát som letela so zvieraťom (macky, psy) ktoré boli v taske pod sedadlami, za koľko to neviem, vzdy Austrian Airlines.

ivka88888
autor
5. jan 2024

Dakujem vám za rady, tak nakoniec žiadna letecká spoločnosť mi ho nevezme do kabíny, všetko, čo bolo možné som obvolala, Veľká Británia umožňuje let so psom jedine v podpalubí.
Takže nemám inú možnosť, ak máte nejaké tipy na lieky ab. Prírodne tablety na spanie pre psika, prosím píšte. Dakujem