Aké máte skúsenosti so zľavami v Booking.com?
@zltyslonik Pri šiestom nákupe cez tento portál deklarujú 10 % zľavu. Teraz idem na šiesty pobyt, tak som tú zľavu očakávala. Automaticky nenabehla a keďže som rezervovala poslednú izbu , nemohla som sa zdržiavať vyšetrovaním. Po rezervácia som sa na to pozrela a zistila som, že nemám na svojom konte zaevidovaný posledný, v poradí piaty nákup. Dokonca pani na telefóne nemala zaevidované rovno 3 moje nákupy. Hlavne, že po každom kliknutí na ich stránku ti posielajú sústavne nejaké ponuky. Tak som si myslela, aké prepracované to majú, ale opak je pravdou. Teraz im ja mám dokazovať to, čo oni neevidujú a ak to dokážem, tak zľavu dostanem pri následujúcom /siedmom/ nákupe. Chcela som vedieť, či má niekto podobnú skúsenosť.
Volaj im kazdy den, ked mas chut, kludne aj v tychto hodinach, maju servis a potom urcite dosiahnes, co si chcela. Vlastna skusenost. Ak ti to za to stoji
@zltyslonik Ano, taketo zahady sa tam stavaju. Napriklad vsetky moje dobre referencie tam mam, ale po jednej zlej ani stopy. Tzv. technicky problem. Ale po mozno desiatkach telefonatov ju tam dali a este mi ponukli 25 eur ako "uzmierenie sa", co naozaj aj poslali 😉 Fakt som to robila iba z principu, lebo horsi hotel vo vsetkych ohladoch som este na svete nevidela
@bluka2 Diky za radu, budem volať denne, kým to nenapravia. Odfotila som svoje konto a poslala som tej pani na telefóne. Len nechápem, ako to ona nemá, ak to mám ja. Ten piaty pobyt musím pohľadať v mailoch. Ak ti poslali 25 eur, tak aj ja budem trvať na tom, aby mi poslali moju zľavu. A či pôjdem ešte niekedy cez nich, to si rozmyslím.
kočky, teraz ste ma prekvapili, ja už mám množstvo rezervácií cez booking, cez iný portál už tuším ani nechodíme, a ani som nevedela,že mám nárok na zľavu...😲
My cez nich cestujeme uz niekolko rokov a niekolko krat do roka.. Vzdy sme boli spokojni, zlavy ponukaju stale vyssie, lebo uz sme ich vyuzili vela krat.. Aj si niekedy namatkovo skontrolujeme ci naozaj ponukaju lepsiu cenu..
Ak si nebola spokojna, skus este trivago..
ta 10% zlava funguje bez problemov. Ale my bukujeme faaaaakt ze vela. Muz aj svoje sluzobky atd. Takze my toho uz mame na stovky.
Jaj nervy nám 2 roky dozadu narobili riadne. .Deň pred odcestovanim na dovolenku do Chorvátska mi volali večer o 17tej že nam zrušili rezerváciu. .ja že robíte si p...ved rano mame cestovať. .takze ja uz radšej dakujem neprosim
@mattkapd to zrusil booking.com sam alebo to bolo z hotela? Lebo my fakt bookujeme hadam aj 10 rokov a to kazdy mesiac nieco a toto sa este niiiikdy nestalo. Len raz, ale to napisal hotel priamo (cez booking.com konto), ci fakt prideme. Tiez otazka nepochopitelna. Ale inak ziadne problemy.
@mattkapd hm ved to. lebo my bukujeme fakt uz len cez booking. A tiez 100krat do roka, kedze bukuje aj muz svoje sluzobky a to je minimalne raz za mesiac. Dovolenku se este nikdy v zivote nerezervovali cez cestovky. Booking hotel, let porovnanie cez google a tak si to kombinujeme. Tiez robime vela Short Trips, kedze zijeme doslovne v pusti, tak padame odtialto tak raz za mesiac na predlzeny vikend do okolitych krajin s morom, nadychat sa 😀 Zajtra letime napr. na pra dni do Dubaja, koncom juna na dovcu na Seychelly, tenro rok uz sme boli Abu Dhabi, Oman, Dubai, Bahrain, Rakuske Alpy lyzovacka, Velka Noc Nemecko Bodensee, muz nespocetne mnozstvo sluzobiek Nemecko, Francuzko, Spanielsko. A nijaky problem.
Neviem kde je pes zakopany. Ja si ale skor myslim, ze samotny portal s tym nema nic spolocne. Skor ponukatelia ubytovania samotni.
rezervovala som ubytko v nyiregzhaze . na poslednu chvilu som zrusila a prisiel mi email ze mi stahuju 54 e ( jednu noc) . tak som volala do hotela a oni ze nic nam nestiahnu a ked prideme tak nam daju este lacnejsie ubytko. na bookingu jedna noc 54 plus 6 e nejaka dan ci co . a bez bookingu nas ubytko vyslo na 45 bez tej dane.
@bonnie1 jaaaj, tak asi preto, ze to bolo tak natesno.
No moze byt, ze maju drahsie. Len niektore hotely napr. nezabukujes priamo cez nich. Alebo nie v akje kombi ako na booking. Ono treba vzdy pozerat. HOtel zväcsa nie je problem ale ked chces nejaky privatny apartman alebo domcek, tak kontaktovat priamo majitela je dost tazke. Casto nemaju ani webku alebo sa vobec neozvu, alebo uz su priamo cez nich plni alen na booking maju este miesta. Zaujimave😨
@yanni
@oli ved to ze aj my fakt casto, aj nasim ked chcu ist niekde na vikend, aj drahy ked ide na sluzobku,ked im firma nebookne hotel... preto som prekvapena, no nikdy som neporovnavala cenu ako prihlasena a odhlasena, kedze mna to automaticky prihlasi, tak je mozne ze to uz automaticky odrata, lebo inak sme fakt s booking spokojni, tiez uz cez cestovku malokedy..
Prosim vas mate skusenost s tym, ze niektore ubytka su bez storno poplatku do nejakeho terminu a napriek tomu mi stiahli platbu z kreditky? Mam to brat tak, ze ked to zrusim, ze mi pkatbu vratia? Dakujem
Baby a uz sa vam stalo, ze bolo ubytko volane priamo obsadene a cez booking volne? My sme teraz rezervovali cez booking, pricom majitel mi tvrdil pred 2t, ze nic volne nema. Urcite mu budem este volat, len by ma zaujimalo, ci uz s tym mate skusenost.
@michaelkanr to je uplne normalne, ved niekto mohol zrusit rezervaciu. pripadne mozno pre booking maju zvlast "miesta".
ja s booking.com mam velmi dobre skusenosti, inak uz ani nechodime. len si treba poriadne pozriet recenzie, zistit dokedy sa da bezplatne stornovat atd. proste normalne sa riadit zdravym rozumom.
Ja mam s bookingom velmi dobre skusenosti, objednavam cez nich vlastne stale uz som aj clenom genius klubu, kde mam zlavy ktore inym neukazuje .... a ak by ste mali zaujem tu je link na 10% zlavu cez booking https://www.booking.com/s/34_8/6c4b5632