Skúsenosti s booking.com

oli18
29. máj 2017

Aké máte skúsenosti so zľavami v Booking.com?

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
oli18
autor
29. máj 2017

@zltyslonik Pri šiestom nákupe cez tento portál deklarujú 10 % zľavu. Teraz idem na šiesty pobyt, tak som tú zľavu očakávala. Automaticky nenabehla a keďže som rezervovala poslednú izbu , nemohla som sa zdržiavať vyšetrovaním. Po rezervácia som sa na to pozrela a zistila som, že nemám na svojom konte zaevidovaný posledný, v poradí piaty nákup. Dokonca pani na telefóne nemala zaevidované rovno 3 moje nákupy. Hlavne, že po každom kliknutí na ich stránku ti posielajú sústavne nejaké ponuky. Tak som si myslela, aké prepracované to majú, ale opak je pravdou. Teraz im ja mám dokazovať to, čo oni neevidujú a ak to dokážem, tak zľavu dostanem pri následujúcom /siedmom/ nákupe. Chcela som vedieť, či má niekto podobnú skúsenosť.

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bluka2
29. máj 2017

Volaj im kazdy den, ked mas chut, kludne aj v tychto hodinach, maju servis a potom urcite dosiahnes, co si chcela. Vlastna skusenost. Ak ti to za to stoji

bluka2
29. máj 2017

@zltyslonik Ano, taketo zahady sa tam stavaju. Napriklad vsetky moje dobre referencie tam mam, ale po jednej zlej ani stopy. Tzv. technicky problem. Ale po mozno desiatkach telefonatov ju tam dali a este mi ponukli 25 eur ako "uzmierenie sa", co naozaj aj poslali 😉 Fakt som to robila iba z principu, lebo horsi hotel vo vsetkych ohladoch som este na svete nevidela

oli18
autor
29. máj 2017

@bluka2 Diky za radu, budem volať denne, kým to nenapravia. Odfotila som svoje konto a poslala som tej pani na telefóne. Len nechápem, ako to ona nemá, ak to mám ja. Ten piaty pobyt musím pohľadať v mailoch. Ak ti poslali 25 eur, tak aj ja budem trvať na tom, aby mi poslali moju zľavu. A či pôjdem ešte niekedy cez nich, to si rozmyslím.

bluka2
29. máj 2017

@oli18 Dobre, ale co ti povedala pani na telefone po tom co si jej to poslala?

oli18
autor
29. máj 2017

@bluka2 nevolala som jej spätne. ale neskôr mi došiel mail v chorvatštine. Po preklade mi to príde, že nepochopili o čo mi ide.

bluka2
29. máj 2017

@oli18 Tej istej sa ani nikdy nedovolas. Vzdy budes hovorit s inym clovekom. Divne, ze ti posielaju maily v nie tvojom jazyku. My sme vzdy komunikovali v AJ alebo NJ

oli18
autor
29. máj 2017

@bluka2 Číslo tel. bola bratislavská predvoľba,pani bola Češka. Viem, že už na ňu nenatrafím. Znovu zavolám až keď nájdem ten mail, zatiaľ ho nemám.

bluka2
29. máj 2017

@oli18 drzim palce

l3yla
30. máj 2017

kočky, teraz ste ma prekvapili, ja už mám množstvo rezervácií cez booking, cez iný portál už tuším ani nechodíme, a ani som nevedela,že mám nárok na zľavu...😲

oli18
autor
31. máj 2017

@l3yla teraz vidíme, aký je to seriózny portál. Ty o zľave nevieš, ani ti ju neponúkli a ja o nej viem a musím dokazovať, že mám na ňu nárok. Už nebudem cez nich cestovať. Akurát si cez nich hotel vyberiem a kontaktovať ho budem už individuálne.

jana_eyre
31. máj 2017

My cez nich cestujeme uz niekolko rokov a niekolko krat do roka.. Vzdy sme boli spokojni, zlavy ponukaju stale vyssie, lebo uz sme ich vyuzili vela krat.. Aj si niekedy namatkovo skontrolujeme ci naozaj ponukaju lepsiu cenu..

Ak si nebola spokojna, skus este trivago..

yanni
31. máj 2017

ta 10% zlava funguje bez problemov. Ale my bukujeme faaaaakt ze vela. Muz aj svoje sluzobky atd. Takze my toho uz mame na stovky.

mattkapd
31. máj 2017

Jaj nervy nám 2 roky dozadu narobili riadne. .Deň pred odcestovanim na dovolenku do Chorvátska mi volali večer o 17tej že nam zrušili rezerváciu. .ja že robíte si p...ved rano mame cestovať. .takze ja uz radšej dakujem neprosim

yanni
31. máj 2017

@mattkapd to zrusil booking.com sam alebo to bolo z hotela? Lebo my fakt bookujeme hadam aj 10 rokov a to kazdy mesiac nieco a toto sa este niiiikdy nestalo. Len raz, ale to napisal hotel priamo (cez booking.com konto), ci fakt prideme. Tiez otazka nepochopitelna. Ale inak ziadne problemy.

yanni
31. máj 2017

@l3yla ta zlava je tam po urcitom mnozstve rezervacii automaticky. Skus si porovnat ceny ked si prihlasena a ked hladas neprihlasena. Tam to zistis na tych cenach, ci tam ta zlava je alebo nie.

mattkapd
31. máj 2017

@yanni booking mna to tiež zarazilo ale my sme tak boli prvý aj posledný krát. .ale sestra od nich stále volaco zajednava oni chodia aj 15x do roka na dovolenku a nikdy takýto problém nemala. .sranda ale že rezervovala my to práve ona

yanni
31. máj 2017

@mattkapd hm ved to. lebo my bukujeme fakt uz len cez booking. A tiez 100krat do roka, kedze bukuje aj muz svoje sluzobky a to je minimalne raz za mesiac. Dovolenku se este nikdy v zivote nerezervovali cez cestovky. Booking hotel, let porovnanie cez google a tak si to kombinujeme. Tiez robime vela Short Trips, kedze zijeme doslovne v pusti, tak padame odtialto tak raz za mesiac na predlzeny vikend do okolitych krajin s morom, nadychat sa 😀 Zajtra letime napr. na pra dni do Dubaja, koncom juna na dovcu na Seychelly, tenro rok uz sme boli Abu Dhabi, Oman, Dubai, Bahrain, Rakuske Alpy lyzovacka, Velka Noc Nemecko Bodensee, muz nespocetne mnozstvo sluzobiek Nemecko, Francuzko, Spanielsko. A nijaky problem.
Neviem kde je pes zakopany. Ja si ale skor myslim, ze samotny portal s tym nema nic spolocne. Skor ponukatelia ubytovania samotni.

bonnie1
31. máj 2017

rezervovala som ubytko v nyiregzhaze . na poslednu chvilu som zrusila a prisiel mi email ze mi stahuju 54 e ( jednu noc) . tak som volala do hotela a oni ze nic nam nestiahnu a ked prideme tak nam daju este lacnejsie ubytko. na bookingu jedna noc 54 plus 6 e nejaka dan ci co . a bez bookingu nas ubytko vyslo na 45 bez tej dane.

yanni
31. máj 2017

@bonnie1 a zrusila si este v termine ako bol dany? Lebo my sme tiez (ale len raz) rusili Bahrain v posledny mozny den, ked to bolo este mozne bez poplatku, a nebol problem. Nic nam nestiahli.

bonnie1
31. máj 2017

@yanni no ani nie 24 h pred. asi nie v termine uz po. ale nakoniec vsetko ok vypalilo. a recepcna z hotela nam vravela ze cez booking je drahsie ubytko..

yanni
31. máj 2017

@bonnie1 jaaaj, tak asi preto, ze to bolo tak natesno.
No moze byt, ze maju drahsie. Len niektore hotely napr. nezabukujes priamo cez nich. Alebo nie v akje kombi ako na booking. Ono treba vzdy pozerat. HOtel zväcsa nie je problem ale ked chces nejaky privatny apartman alebo domcek, tak kontaktovat priamo majitela je dost tazke. Casto nemaju ani webku alebo sa vobec neozvu, alebo uz su priamo cez nich plni alen na booking maju este miesta. Zaujimave😨

l3yla
31. máj 2017

@yanni
@oli ved to ze aj my fakt casto, aj nasim ked chcu ist niekde na vikend, aj drahy ked ide na sluzobku,ked im firma nebookne hotel... preto som prekvapena, no nikdy som neporovnavala cenu ako prihlasena a odhlasena, kedze mna to automaticky prihlasi, tak je mozne ze to uz automaticky odrata, lebo inak sme fakt s booking spokojni, tiez uz cez cestovku malokedy..

fosilka
1. jún 2017

Prosim vas mate skusenost s tym, ze niektore ubytka su bez storno poplatku do nejakeho terminu a napriek tomu mi stiahli platbu z kreditky? Mam to brat tak, ze ked to zrusim, ze mi pkatbu vratia? Dakujem

77nelinka
4. jún 2017

@fosilka Mne sa toto už raz stalo. Mala som rezervovaný nejaký hotel, stiahli si platbu. Len potom som musela rezerváciu zrušiť a aj peniaze nám vrátili. A myslím, že to ani dlho netrvalo než mi peniaze späť nabehli, tuším do troch dní od zrušenia

michaelkanr
4. jún 2017

Baby a uz sa vam stalo, ze bolo ubytko volane priamo obsadene a cez booking volne? My sme teraz rezervovali cez booking, pricom majitel mi tvrdil pred 2t, ze nic volne nema. Urcite mu budem este volat, len by ma zaujimalo, ci uz s tym mate skusenost.

kiwi3
4. jún 2017

@michaelkanr to je uplne normalne, ved niekto mohol zrusit rezervaciu. pripadne mozno pre booking maju zvlast "miesta".

ja s booking.com mam velmi dobre skusenosti, inak uz ani nechodime. len si treba poriadne pozriet recenzie, zistit dokedy sa da bezplatne stornovat atd. proste normalne sa riadit zdravym rozumom.

kacabo
20. aug 2017

Ja mam s bookingom velmi dobre skusenosti, objednavam cez nich vlastne stale uz som aj clenom genius klubu, kde mam zlavy ktore inym neukazuje .... a ak by ste mali zaujem tu je link na 10% zlavu cez booking https://www.booking.com/s/34_8/6c4b5632