Pekny večer, mame za dva tyzdne odlietat na Siciliu, len teda vidim ze su nejake problemy so sopkou, ako to vyzera ti co ste tam? Je tu niekto taky, kto tam ma tiez ist.
@tortelinka ja som z toho taka znepkojena, asi budem mat nervy tam ist, idete cez cestovku? Zatial vam nedavali ziadne info o zmene alebo niečo?
@sisi2212 nie,ideme sami takže žiadne info
@tortelinka my ideme teda cez hydrotour, tak snad nas budu informovat ked tak alebo ponuknu nieco ine neviem, no ale mam teda kvalitne nervy z toho
@sisi2212 to práve rozmýšľam či sa na to vzťahuje vrátenie peňazí
@sisi2212 a z coho presne mas nervy?
Stromboli je uzasna v tom,ue v pravidelnxch intervaloch chrli lavu.
Iba z jednej strany.
Uz cele desatrocia.
Do mora.
Ziju tam i ludia a v pohode.
Zase koli nejakym senzaciichtivym clankom by som nerobila paniku.
Skor by som ti doporucila urobit si vylet na Liparske ostrovy,je to neskutocny zazitok.
Alebo nocny vylet,kedy krasne tu lavu vidis...
Ak si ale myslela Etnu,ta vlani sice vybuchla,ale tak zasa-je to v blizkosti Liparskych ostrovov cize asi riziko je viac na tej strane.
Neviem,ako to tam momentalne vyzera ,ale keby to bolo nebezpecne,iste by to cestovka nerobila.
Takze klud...
@tortelinka ja si myslim ze ano, lebo vsak ty nemozes za to, ze je napriklad zruseny let
@sisi2212 dnes mi prišiel check in, takže odletieť by sme mali
@tortelinka šťastnú cestu a krásnu dovolenku prajem. 👍 🍀 🌞
My sme so saturom leteli do Maroka týždeň po zemetrasení co tam bolo minule leto. Tiež veľké obavy, ale teda odlet schválili. Bolo to ok napokon ale ťah cestovky sa mi nepáčil. Na ľudí kašlú, prachy prachy...🤦♀️
@lamonita
A preco ste leteli? Lebo peniaze? Vidis, je to to iste, ako ked pises o cestovke, ze ich zaujimaju len peniaze. Mohli ste zostat doma, ja by som to tak spravila, aj ked bez naroku na vratenie.
@tortelinka cize zatial sa nerusi nic
@sisi2212 nie,lety sú obnovené,pozerala som letisko catania
@sisi2212 sopka sa upokojí, takéto výbuchy sú tam každý rok, na chvíľu uzavrú letisko v Catánii a všetko sa obnoví, keby to bolo veľmi vážne, tak by varovali, lebo odborníkov seizmológov je aj priamo pri etne veľa, my sme boli viac rokov po sebe, raz sme neskôr odlietali kvôli etne a raz sme sedeli v reštaurácii a popolček z etny zaplavil všetko, personál nás presťahoval dovnútra reštaurácie a všetko nám dali grátis
@tortelinka takze uz by to malo byt ok?
@sisi2212 áno, kľud, nerob paniku,my ideme zajtra, napíšem
@tortelinka super, ďakujem 🙂
@sisi2212 neviem ale my máme ísť v nedeľu,som zvedavá