Sahara v januári

12. nov 2024

Ahojte chystáme sa na dovolenku do Maroka a chceli by sme aj noc na Sahare v beduinskom stane? Je to cca polovici januára. Bol niekto z vás? Aké sú tam teploty hlavne tie nočné? Pýtam s kvôli tomu aby som som cca vedela ako pobaliť deti 5r a 10r. Dakujem

zic
12. nov 2024

Odporucam - google.com (super vec aj na ine dotazy)
"sahara january night temperature"
Temperature: Daytime: 17°C - 22°C (63°F - 72°F) Nighttime: 0°C - 5°C (32°F - 41°F)
Den 17-22 celzia, noc 0-5...

elenka.k
12. nov 2024

presne to, ma napadlo, ako prvé 😀

autor
12. nov 2024

@zic áno a píšu tam aj či sa vých stanoch nejakym spôsobom vykuruje alebo to už mám dedukovat inde??? Nebyť vás dvoch tak na toto nikdy neprídem 🫣🫣🫣
@elenka.k

autor
12. nov 2024

Nakoľko ideme do stanu nie do hotela preto som sa pýtala na tie nočné teploty

katulienkax
12. nov 2024

a co tak sa popytat priamo tych, co tam to ubytovanie poskytuju alebo nejakej cestovky, co ponuka podobny zajast

zic
12. nov 2024

Tak ze by ste isli na Saharu na hotel by ma ani nenapadlo... ak tam vobec nejake su. Tipol by som, ze teplota vonku sa rovna plus minus teplota vnutri. S kurenim to nevidim ruzovo, lebo co by tam tak palili (akurat naftu / benzin)... to radsej so zlym odvetravanim ani nie (este tavi trus / bez srandy)...
A teda zavolaj do cestovky, nech ti povedia (nemaju to niekde na stranke?). Radsej ale rataj s tou nulou a oblec sa...

kiwi3
12. nov 2024

akoze neviem, ale bez toho, aby som toto vedela, tak tu dovolenku ani nekupujem...

melanta
12. nov 2024

V Maroku v Sahare sú stany aj úplne "natural", čiže ako nomádi, žiadna klíma, žiadny ohrev. Ale rovnako tak sa tam vieš ubytovať v stanoch, ktoré majú klímu a krb. Nikto z nás nemôže vedieť, kam sa chystáte vy. Takže túto otázku je vhodné smerovať na sprostredkovateľa.

saraxyz
12. nov 2024

@zic keď som bola pred x rokmi na dovolenke v Tunisku, tak v cestovke mám povedali o dvojdňovom zájazde na Saharu. A že si treba teplé oblečenie zobrať. No sme vyzerali ako jebličkovci s kufrom. My sme vtedy ale v stane nespali a výlet bol v júni. Ale tým som chcela povedať , že pani nám podala mylnú informáciu (že v noci tam býva 0°C)

elenka.k
13. nov 2024

tak zober pre istotu spacáky, alebo zistí, či sa tam nedajú prepožičiať, ak to tak robia ....