Ahojte mamicky. Ako ste riesili tien na plazi? Mali ste stan? S akym ste boli spokojne? Jednoduche skladanie, lahky na prenos a hlavnie nie jednotazovy 😃
Vyberám plaze, kde he prírodný tieň, alebo slnečníky poskytuje hotel ako plážový servis.
@marika0306 byvali sme blizko plaze a chodili sa kupat od cca 8-9:00 do cca 11-11:30...potom dnu.....a opat okolo 16-17 spat na plaz-sice narocnejsie,ale zase kvoli horucavam bezpecnejsie
inak,mali sme aj plazovy stan
Ahoj, my sme boli v Bulharsku a kupovali sme si stan cez internet. Bol ľahko skladatelný a vôbec nebol ťažký. Veľká spokojnosť 🙂 Kupovala som to na stránke Andreashop . Môžeš pozrieť. A ak sa náhodou preň rozhodneš na tejto stránke sa dajú zohnať zľavy 🙂 www.kuponyzdarma.sk/megavypredaj-na-andreashop-...
my sme kupili plazovy stan v tescu, taky ten samoskladaci, muz sa ho naucil aj dat naspat do obalu, ja zatial nie ( ked je zlozeny tak je v takom.kruhovom obale, velkom ako plazova taska, nie tazsi ako kilo).. podobny maju aj v decathlone) zvacsa vyberame miesto kde je aj tien, ale stan mam rada je tam vacsie sukromie, ked aj decka oddychuju, alebo sa hraju.. ja som rada za ten stan..
@terezka1947 tiez pojdeme na obed dnu. Ale ten stan s tymi tyckami skladat dooveda aj poobede. No neviem.... kolko sa nam to bude chcet
@sirius18 dakujem pozrem. A ate ten samorozkladaci ci nie?
@marika0306 decathlon má aj takýto https://m.decathlon.sk/p/8305623_pristresok-iwi...
my mame takyto podobny
https://m.decathlon.sk/p/8242945_pristresok-2-s...
Keď sme chodili na kúpalisko alebo k jazeru stan sme využívali, ale na pláži nie, nenapadlo mi ma ho brať. Deti boli na lehátka ch pod slnecnikmi
@sirius18 to ste mali taký ten samorozkladací v kruhovom obale, či? Tiež ideme do Bulharska a rozmýšľala som ho tam vziať, len neviem ako ho pribaliť k batožine...stačí len nejak ,,priviazať,, ku kufru?! vďaka za info 😊
@karajazviny to aj do ruky vezmeš, ten kruh je väčší ako batožina.Samorozkladaci je super my ho využíva aj doma na dvore
@eliska13 tak myslíte, že by som si ho mohla vziať ako ,,príručnú,, do lietadla? Bo však vahovo ťažký nie je, len ten kruhový rozmer, mi robí starosti 😊
@marika0306 po 20 rocnych skusenostiach s roznymi stanmi mozem povedat, ze tento https://m.decathlon.sk/p/8305623_pristresok-iwi...
je bezkonkurencne najlepsi. Lahko sa sklada a rozklada ( ako dazdnik), pouzijes ho na roznych druhoch podkladu od piesku cez strk a travu. Vydrzal aj silny vietor, ked ostatni stany a slnecniky skladali. Mame ho uz 4. sezonu.
@karajazviny do lietadla určite nie a ani priviazat ku kufru, to by nevydržalo. Vieš čo robia s kuframi?
@luliu no veď práve 😬 preto som sa nad tým zamyslela...A asi najlepšie bude nechať tentokrát stan doma...
@karajazviny ak ide niekto k moru autom, nevidím problém, ale lietadlom si to neviem predstaviť
Na leteckú si take veci neberiem, mame predsa plazovy servis, alebo si zaplatím plážový set. Kedysi dávno sme boli v Grécku bez plážového servisu, tak som kúpila lacný slnečník tam a na konci dovolenky som ho darovala novým dovolenkárom
@karajazviny
@luliu a ved podla mna by sa ten stan do takeho vacsieho kufra naspodok aj zmestil.. ale tak vyskusane to nemam..
@hettinka veď aj my máme aj lehátka aj slnečníky...ja som to chcela skôr kvôli kojeniu(keďže niekto má predsudky, ako keby to bolo neviem čo) poprípade, keby chcel malý hodiť šlofíka😊 ale tak sa zaobideme...ja som len tak, že či nemá náhodou niekto dáky ,,trik,, ako stan prepraviť 😊
@marika0306 decatlon stam pre deti, lahky a jednoduchy
@marika0306 skus samorozkladaci...ten je raz-dva...akurat,sme rohy museli vzdy zatazit kamenmi,cize sme sa smiali,ze ideme na plaz,najrpv kamene najst 4ks a potom uz miesto nejake najdeme,xixixi
@simsalabim paradny, idem googlit, dakujem pekne
@marika0306 väčšinou sú na plážach zakázané vlastne tieniace prostriedky aby hotel ťažil z prenájmu slnečníkov.. treba zistiť vopred podľa toho kam idete..my sme x krát brali sebou stan a nedovolili nám s ním v určitej zóne..teda v blízkosti mora
https://www.insportline.sk/3018/plazovy-stan-intex my máme takýto z Lidla už strašne roky. Všade s nami chodí. A teda ráno ho tam muz ide poskladat, večer ho zloží. Žiadne nosenie a skladanie hore dolu. Celý deň je na pláži položený, či sme tam alebo nie.
No dievcence. Kupili sme jeden stan v sportisime. Nemecky-vravim si to bude asi kvita. Head Peak Caloba-tusim. Prisli sme domov. Ani sme ho nevybrali a po odzisovani sme videli ze je poskodeny. Na druhy den sme ho isli zaniest. Vratili peniaze. V piatok sme boli na Podhajskej a tam kopu stanov. Tak sme si to pozreli vybrali jeden. Objednali sme. Prisel. Vybrali aj pozkladali-na prvy pokus. Super. Tesim sa. Pekny vecer prajem
@marika0306 toto isté stalo aj mne ... Najskôr som pozerala na nete pritom som našla tento ak s UV dobrá cena hneď som ho kúpila a po rozloženi som zistila že je zlomený... Mala som ho problém zložiť späť... Dnes ho idem skúsiť zaniesť dúfam že dopadneme ako vy
@marika0306 ahoj,tiež nad ním uvažujem,mame 2 deti a spat v prehriatom kočíku ee. V obyc.sportovom obchode rôzne veľkosti s UV 50, suma je smiesna,skladá sa na placku ako slnečná clona do auta napr, v pondelok si chcem ísť zajednat pošlem potom foto až chces..ale je aj na nete