Pekné oblasti na severe Chorvátska

martinam1986
7. júl 2022

ahojte, viete mi poradit nejake pekne oblasti na severe v blizkosti Puli, Umagu, hlavne bez jezkov, pripadne oblasti kde necestovat.
Nebol náhodou niekto v Bašanii?

liljana
7. júl 2022

Preco kazdy ide do Chorvatska, ktore je najdrahsie zo vsetkych destinacii pri mori? Cierna Hora, Grecko, grecke ostrovy, Bulharsko, Spanielsko,... vsetko je lacnejsie ako Chorvatsko. 🙂

martinam1986
autor
7. júl 2022

@liljana preco by malo byt najdrahsie? pokiaľ niekto nepotrebuje all inklusive, hotel pri mori.. je chorvatsko ako dovolenka pri mori najlacnesie, ubytko pre 4 osoby na týždeň sa da aj za 700e nájsť.

maxiva
7. júl 2022

@martinam1986 my chodíme na rab, časť Lopar. Pieskové plaze, teplé more

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
matejakub
7. júl 2022

@dominika1988 no presne

nelca84
7. júl 2022

@liljana pretoze sadnes do auta a za 8 hodin lezis na plazi? Aj cesta vyjde tym padom pomerne lacno. A ked nejdes cez cestovku, ale zajednas si ubytko sama, tak to moze byt naozaj lacna dovolenka. My mame objednany krasny apartman na sukromi, velka zahrada, bazen, gril... za 500e pre troch na tyzden 👌

martinam1986
autor
7. júl 2022

@maxiva ziadni jezkovia, potvorky?

pukina
7. júl 2022

@martinam1986 my sme boli priamo v Pule a neboli tam ziadni jezkovia ani potvorky a to sme pobehali asi vsetky plaze

queen_mary
7. júl 2022

@nelca84 za 500 e najdes ubytko na tyzden aj v spanielsku. A to nehovorim o tom, ze letenky ta vyjdu tak ako pohonne hnoty na cestu tam a spat 🤘 a jedlo/napoje su tam lacnejsie ako v chorvatsku - tento jun odskusane oboje

queen_mary
7. júl 2022

@nelca84 a 8 hodin v porovnani s 3 hodkami v lietadle, woww

martinam1986
autor
7. júl 2022

@queen_mary a co tak este priratat cestu na letisko a cas 2 hodiny pred odletom, nie kazdy byva v BA alebo v okoli letiska

queen_mary
7. júl 2022

@martinam1986 2 hodiny pred odletom uz davno na letisku nemusis byt. A ak nebyvas zrovna v ba, tak ten cas do chorvatska mas uz beztak priratany aj k ceste samotnej 🙂

Nehovorim ze chirvatsko nema svoje caro, radi tam chodime, ale naozaj tento rok vyjde napriklad aj spanielsko lacnejsie (ak teda ides bez CK)

alenka2101
7. júl 2022

Nas teraz vyslo chorvatsko..podgora..hotel,polpenzia s bazenom pri plazi 850 pre dvoch 😊

maxiva
7. júl 2022

@martinam1986 nie ziadny

maxiva
7. júl 2022
nelca84
7. júl 2022

@queen_mary dakujem, ja nechcem dovolenkovat mimo sezonu. A v sezone to uz az take lacne nebude, hejze?

queen_mary
7. júl 2022

@nelca84 do nice aj do barcelony mas letenky na prelom jula/augusta od 30-50€. A sluzby su v spanielsku tento rok naozaj lacnejsie ako hr. Ale teda je to zasa nieco ine.

nelca84
7. júl 2022

@queen_mary som z BB, takze + 2,5h do BA + cakanie na letisku + z letiska do rezortu mozno tiez nejake 2 hodiny + let 3h, no to fakt usetrim kopu casu, woow.

simonecka008
7. júl 2022

@maxiva super aj mu tam chodime boli sme minuly rok 🙂 prosim Vas ubytovanie mate vzdy to iste? Hladame blizko mora nieco kedze sme vzdy dochadzali autom ...

nelca84
7. júl 2022

@queen_mary tak ti zelam peknu dovolenku 😉

diaszoky
7. júl 2022

@liljana a najskaredsie ja tiez nechapem ja sa tam vobec necitim ako pri mori

diaszoky
7. júl 2022

@martinam1986 a strava? Lebo restiky su draheak si planujete varit to uz nieje dovolenka

diaszoky
7. júl 2022

@maxiva nuz more ktore nieje otvorene oremna nieje more

atina12
7. júl 2022

@liljana Veď každý ide tam, kde sa mu páči a ak sa niekomu zapáčilo Chorvátsko tak sa tam rád vracia. Pretože je ozaj pekné, su možnosti nielen byť na pláži, ale dajú sa navštíviť národné parky, vodopády aj hory. Nie každý obľubuje resorty.

atina12
7. júl 2022

@diaszoky Napríklad Nin, kto tam bol, vie že je tam otvorené more a piesok, nie sú tam kamienky, je to miesto ako napr. pláž v Taliansku.

martinam1986
autor
7. júl 2022

@diaszoky preto toto ma Chorvatsko odradza, pre mna je dovolenka nevarenie, musim sa priznat,ze Chorvatsko mam ako poslednu možnosť, vacsinu destinacii Grecka, Spanielska a Turecka uz mame za sebou a keďže sme po neplanovanej karantene a vyber last Minute nic moc rozmyslame aj nad Talianskom alebo Chorvatskom

matejakub
7. júl 2022

@queen_mary my sme tiež boli lietadlom v Španielsku a cesta trvala viacej ako cesta do Chorvátska .A to prestupovanie ,čakanie ,odbavovanie .Ľudí ako naondených 😀

matejakub
7. júl 2022

@atina12 asi tak

diaszoky
7. júl 2022

@martinam1986 tal je drahsie sle uz len koli tym cestovinam by som tam sla✈️😋

queen_mary
7. júl 2022

@matejakub a to odkial si letela, ze si prestupovala? 😀