Ahojte, prosim vas, tie ktore ste boli v hoteli fanar alebo celkovo v omane v oblasti salalah. Dal sa ten let vydrzat ? Ideme prvy krat taku dlhu cestu s partnerom.
A este co sa alkoholu tyka, v ramci all inclusive som sa docitala, ze alkohol sa podava v dost obmedzenych casoch a dnoch. Je to naozaj pravda ? Pytam sa kvoli partnerovi lebo ten si rad na dovolenke uziva alko drinky. Tak ci si mame radsej nieco zobrat so sebou. 😄
Budem vdacna aj za kazdu radu ohladom destinacie. Dakujem.
@sysynka dakujem krasne za odpoved 🙂
@sysynka a este , my letime z bratislavy cez hydrotour. Boli ste aj vy tak ? Ak ano ake je to lietadlo ? Tiez take stiesnene a male? 😄
@gretulienka156 áno, cez hydrotour a lietadlo je spoločnosti Smartwings. Na ceste sme dostali čistu vodu a jeden sendvič. akože pre mňa to nebolo najpohodlnejšie, to je lietadlo ako Wizzair alebo Ryanair, ale dá sa to vydržať. 😊
@gretulienka156 My sme boli v 2022, leteli sme tiež z BA so Smartwings Boeing 737MAX, cesta tam trvala 6:10 a naspäť 7:30. Dalo sa to vydržať, nečakaj brutálny komfort, ale prežijete. Tam sme leteli väčšinu letu za svetla, takže ok, naspäť potme, takže nie je čo pozerať, čiže pocitovo to je dlhééé. Ale za tú dovolenku to stojí. Neviem, či to je ešte stále tak, ale my sme boli v Salalah Rotana a dalo sa ísť využívať pláž a služby aj Fanaru, určite sa teda choďte pozrieť. Za mňa má Rotana krajšiu pláž, je taká nekonečná ako vidíš na fotkách, naozaj nevidíš kde končí 🙂 Prajem krásnu dovolenku 🌴
More má 26
@a_alexandra_a ajajaj smartwings, dufala som ze to bude nejaky airbus ako hovoria v reklamach, no co uz 🙈 😄 dakujem☺️
@sysynka
@morpheuss
@a_alexandra_a dievčata, my ideme v aprili, to naozaj iba voda a bageta? Ani kava v tom nie je? A .a zaujíma či tie bicykle su zadarmo?? My ideme do Fanaru..
@maminatimka my sme dostali kávu tam aj naspäť a bicykle sú za poplatok
@a_alexandra_a cca kolko je poplatok? A to kde sa platí? Je tam požičovňa bicyklom?
@maminatimka áno,ale dá sa zakúpiť všeličo 🙂
@sysynka no tento rok Egypt a pohar vody zadarmo 😄 hrozne a v roku 2007 keď sme boli v Egypte tak v lietadle kava, čaj, obložena misa + kolačik a nealko, cukríky zadarmo 😁
@maminatimka vôbec neviem koľko je poplatok, ale všetko povedia delegáti…bicykle sa požičiavajú cestou recepcie
Tiež sme leteli tento rok 1x taký dlhý let, ale dalo sa to vydržať a ako písala vyššie, stojí to za to. Dostali sme vodu, bagetu a nejakú sladkosť. Nalievali aj kávu, džús, colu atď...a je možnosť aj objednať si teplú stravu za poplatok, to prišlo emailom, že si môžeš objednať. Bicykle sa požičiavajú pri bazéne, ideš na recepciu tam ti dajú papier a s tým papierom potom ideš pre bicykel. Neviem si spomenúť na cenu, ale zdá sa mi, že to bolo 8€ na 2os a 4hod.
Čo sa týka alkoholu, boli sme počas ramadanu, takže áno, alkohol sa podával v trochu obmedzenom režime, ale asi tak, že doobeda len určitý čas a potom až trošku neskôr. Vôbec to nebol problém.
@kovackaadka jeej ďakujem za infošky 🙂 budeme ubytovaní v časti Marína, ranajky su odtial ďaleko? V hlavnej budove? A cukrareň je tam?
@maminatimka Tam je toľko koláčikov na obed a večeru, že absolútne nebudeš mať chuť hľadať nejakú cukráreň
@a_alexandra_a jeeej no super, už sa velmi tešime 😍
Veru koláčov od výmyslu sveta...Marina je za mňa dosť ďaleko aj do Rotany aj do Fanaru. Ako prechádzka ok, ale chodiť takto stále na raňajky, obedy a večere mi to príde dosť ďaleko
@maminatimka ale zas to nieje žiadna katastrofa
@kovackaadka tak pojdeme už tak na raňajky že už potom hned na plaž 🙂 a potom cely deň ba plaži a až večer naspať do izby, dufam že nie su kilometre 🙂
@maminatimka nájdeš u mňa aj fotky, ak chceš pozri 😉
@kovackaadka kukla som....suprove 😍😍😍 ten kokos je tiež zadarmo?? Toto musím vyskušat 🙂 ako to chutí ??
@maminatimka kokos sme si kúpili, zadarmo som ho tam nikde nevidela. skúšala som 1x a predstavovala som si, že to bude chutiť po kokose, ale ani zďaleka.
Ale mne to chutilo 😉 zo štyroch nám to chutilo dvom 😁
@kovackaadka cez akú ck ste išli?
Ahoj, my minulý týždeň sme sa vrátili. Alkohol sa podáva od 12:00 do 2:00 (v noci) a v piatok od 14:00 . Ten rezort je úžasný budete spokojní 😊