Ahojte, rada by som išla niekam na dovolenku k moru, ale tento rok akosi nemôžem nájsť parťáčku.... Z rodiny nemám s kým a kamošky, s ktorými obyčajne chodievam, tento rok nemôžu. Zatiaľ bez partnera, záväzkov, takže by som sa prispôsobila... Je na tom niekto podobne ako ja ????
Ja chodim s dcerkou uz stvrty rok sama...vzdy za nu platim ako za dospelu osobu...aj by nam bolo veselsie ,keby sme mali s kym...
A tento rok ste už boli na dovolenke?
ja nemam skor zaco ???
radsej by som sla sama niekam na dovolenku ako s niekym cudzim, koho vobec nepoznam.. Neviem si predstavit, vydrzat s niektorymi ludmi v mojom okoli, byt napr tyzden na izbe a rozpravat sa o nicom.. 🙂 to by som si radsej zaplatila nejaky poznavaci zajazd, dni volna stravila pri mori a knizke..🙂
ja takisto nemam s kym a pravdupovediac ani zaco 😔 😵
Viem ťa pochopiť Aďka, každý sme iný... Keď je človek prispôsobivý, nie je to až taký problém. Už som toho v živote veľa zažila, v nemocnici alebo v kúpeľoch si tiež nemôžeš vyberať, parťákov na izbu a prispôsobíš sa.... Mojou diskusiou som mierila napr. na mamičky, ktoré sú samé s dieťaťom, a napr. by nemuseli platiť za jedno lôžkovú izbu...
@kamilka1986 u mňa aspoň to "za čo" teraz nemusím riešiť, keďže ešte nemám rodinu, na dovolenku sa snažím našetriť si...
@maculkac ja sa tiez snazim setrit aj ked mam dieta a som sama ale pri vsetkom stasti ak si na mna sadne,tak sa k moru dostanem na buduci rok 😒 no ked dam dole ruzove okuliare tak o tom silne pochybujem..
@kamilka1986 držím palce, aby Vám to vyšlo a užili ste si krásnu dovolenku 🙂
kamoška bola teraz na dovolenke so svojou relat. novou susedou,ako susedka vyzerala celkom ok,na dovolenke si vôbec nesadli,no horor.....s cudzím človekom ja by som nešla,oslov nejakú býv.spolužiačku,sesternicu...
Ahojte kocky =) Tak co,boli ste sa slnit niekde? 🙂 A mna ste nevzali ☹
Dobry den maminky, ak by ste chceli zazit pekny vesely pobyt so svojimi detmi, a zaroven spoznat kopu dalsich mamin a rodin s detickami, organizujeme rodinne pobyty a vikendy pocas celeho roka, s programom aj baby plavanim deticiek.
Najblizsie Mikulas a lyzovacka 🙂
Ahojte hladame niaku maminku ktora nema skym ist na dovolenku som slobodna mamina z 9 rocnou dcerkou mohlo by byt Turecko,Tunisko 😉 najlepsie z Ba sme usmievave dievcata 😉
@maculkac
Viacero CK ponuka inzeraty kde si hladaju spolucestujuceho, namatkou:
http://www.satur.sk/najst-spolucestujuceho-na-z...
http://www.bubo.sk/doubytovanie/
...je ich aj viac, treba hladat...
@gabula34
@mato1217
@kamilka1986
@pesa29
Poďte s nami, stretnete veľa rodín, detí a bude veselo 🙂 🙂 🙂 🙂
MDD V KRAJINE ZÁZRAKOV
https://www.modrykonik.sk/catalog/vendor/rodinn...
A kam do bulharska planujete?a stravu aku all incluziv?
@gabula34
my ideme do Cernomorca, mame tam apartman, takze ziadny hotelovy komplex, animacie nehrozia, ani all inclusive, no je tam plno atrakcii pre deti a veeeela piesku a ozaj lacne restiky.
ako si na tom, nasla si niekoho? ja mam pocit, ze kocky s detmi ani prst nevystrcia bez chlapa..., skoda.
Jej moja to ja hladam velky hotel.komplex z anymaciami a all incluziv nakolko to je vzdy premna bezproblemova dovolenka nakolko som kucharka a vzdy mi raz za rok padne ze nemusim varit a starat sa o pitie a tak vsetko mame zadarmo a mala ked je hladna alebo smedna ma tam vsetko 😉 mozno takuto dovolenku ocenis ked mali bude vacsi 😉 ver mi 🙂 ak nikoho nenajdeme pojdem snou sama 😉
Dobry den, tento rok nemam s kym ist na dovolenku, rada by som sa k niekomu pridala, som 46/VS, mozem cestovat od 13.08.2014, destinacia nerozhoduje.....
Rada by som sa pridala, nemam s kym ist, cestovat mozem od 13.08.2014
@slnecnepobrezie ahoj, ja už som tento rok na dovolenke bola, tak možno niekedy nabudúce 🙂
Kľudne by som šla aj s maminou, ktorá má dieťa a tiež nemá s kým ísť....