Nemám ísť s kým na dovolenku

maculkac
11. aug 2013

Ahojte, rada by som išla niekam na dovolenku k moru, ale tento rok akosi nemôžem nájsť parťáčku.... Z rodiny nemám s kým a kamošky, s ktorými obyčajne chodievam, tento rok nemôžu. Zatiaľ bez partnera, záväzkov, takže by som sa prispôsobila... Je na tom niekto podobne ako ja ????

maculkac
autor
11. aug 2013

Kľudne by som šla aj s maminou, ktorá má dieťa a tiež nemá s kým ísť....

pesa29
11. aug 2013

Ja chodim s dcerkou uz stvrty rok sama...vzdy za nu platim ako za dospelu osobu...aj by nam bolo veselsie ,keby sme mali s kym...

maculkac
autor
11. aug 2013

A tento rok ste už boli na dovolenke?

katecameron
11. aug 2013

ja nemam skor zaco ???

ada1981
11. aug 2013

radsej by som sla sama niekam na dovolenku ako s niekym cudzim, koho vobec nepoznam.. Neviem si predstavit, vydrzat s niektorymi ludmi v mojom okoli, byt napr tyzden na izbe a rozpravat sa o nicom.. 🙂 to by som si radsej zaplatila nejaky poznavaci zajazd, dni volna stravila pri mori a knizke..🙂

pesa29
11. aug 2013

@maculkac ano boli,ale 23.8.by som chcela ist do chorvatska niekam okolo makarskej

kamilka1986
11. aug 2013

ja takisto nemam s kym a pravdupovediac ani zaco 😔 😵

maculkac
autor
11. aug 2013

Viem ťa pochopiť Aďka, každý sme iný... Keď je človek prispôsobivý, nie je to až taký problém. Už som toho v živote veľa zažila, v nemocnici alebo v kúpeľoch si tiež nemôžeš vyberať, parťákov na izbu a prispôsobíš sa.... Mojou diskusiou som mierila napr. na mamičky, ktoré sú samé s dieťaťom, a napr. by nemuseli platiť za jedno lôžkovú izbu...

maculkac
autor
11. aug 2013

@pesa29 ja zasa preferujem pieskové pláže kvôli prístupu do vody..., takže Chorvátsko je až posledná možnosť.

maculkac
autor
11. aug 2013

@kamilka1986 u mňa aspoň to "za čo" teraz nemusím riešiť, keďže ešte nemám rodinu, na dovolenku sa snažím našetriť si...

pesa29
11. aug 2013

@maculkac jasne,aj my sme doteraz boli kde bol piesok...egypt,turecko,bulharsko,tunis...tento rok sme boli uz raz v chorvatsku a rozmyslam ,ze pojdeme asi zase...

kamilka1986
11. aug 2013

@maculkac ja sa tiez snazim setrit aj ked mam dieta a som sama ale pri vsetkom stasti ak si na mna sadne,tak sa k moru dostanem na buduci rok 😒 no ked dam dole ruzove okuliare tak o tom silne pochybujem..

maculkac
autor
11. aug 2013

@kamilka1986 držím palce, aby Vám to vyšlo a užili ste si krásnu dovolenku 🙂

maculkac
autor
11. aug 2013

@pesa29 a ako ste boli? Cez cestovku autobusom, alebo na vlastnú päsť autom? Južná Dalmácia je krásna, ja som z Chorvátska bola len v Zadare...

pesa29
11. aug 2013

@maculkac cez cestovku,aj teraz by som tak chcela...s malym dietatom by som na vlastnu past nesla

janinah
11. aug 2013

kamoška bola teraz na dovolenke so svojou relat. novou susedou,ako susedka vyzerala celkom ok,na dovolenke si vôbec nesadli,no horor.....s cudzím človekom ja by som nešla,oslov nejakú býv.spolužiačku,sesternicu...

mato1217
8. okt 2013

Ahojte kocky =) Tak co,boli ste sa slnit niekde? 🙂 A mna ste nevzali ☹

rodinnevikendy2
17. okt 2013

Dobry den maminky, ak by ste chceli zazit pekny vesely pobyt so svojimi detmi, a zaroven spoznat kopu dalsich mamin a rodin s detickami, organizujeme rodinne pobyty a vikendy pocas celeho roka, s programom aj baby plavanim deticiek.
Najblizsie Mikulas a lyzovacka 🙂

https://www.modrykonik.sk/catalog/vendor/rodinn...
🙂

gabula34
21. apr 2014

Ahojte hladame niaku maminku ktora nema skym ist na dovolenku som slobodna mamina z 9 rocnou dcerkou mohlo by byt Turecko,Tunisko 😉 najlepsie z Ba sme usmievave dievcata 😉

horana
21. apr 2014

@maculkac
Viacero CK ponuka inzeraty kde si hladaju spolucestujuceho, namatkou:
http://www.satur.sk/najst-spolucestujuceho-na-z...
http://www.bubo.sk/doubytovanie/
...je ich aj viac, treba hladat...

rodinnevikendy2
2. máj 2014

@maculkac

@gabula34
@mato1217
@kamilka1986
@pesa29

Poďte s nami, stretnete veľa rodín, detí a bude veselo 🙂 🙂 🙂 🙂
MDD V KRAJINE ZÁZRAKOV
https://www.modrykonik.sk/catalog/vendor/rodinn...

vnika
9. máj 2014

@gabula34 ahoj, mam 4 rocneho syna a tiez hladam nejaku maminu s dietatom ako spolucestujucu, uz som si ta vsimla aj na strankach cestoviek..., len vek nasich deti a aj destinacia, my urcite ideme do Bulharska je rozdielny, no ak by si predsa len mala zaujem, daj vediet...

gabula34
10. máj 2014

@vnika ahoj hm ten vek to by asi nesedelo radsej niaky podobny vek 😉 a aj ta destynacia v bulharsku ani neviem ci su velke hotel.komplexi z anymaciami a all incluziv ale dakujem si zlata 🙂

vnika
11. máj 2014

@gabula34 jasne, vy uz potrebujete trochu inu zabavu, nam este ku stastiu staci vela piesku, plytke more a obcas nejaky kolotoc a palacinka :o). No myslim, ze aj ked nikoho nenajdes na cestu, tak tam vo velkom komplexe, si dcerka kamosku urcite najde.

gabula34
24. máj 2014

A kam do bulharska planujete?a stravu aku all incluziv?

vnika
25. máj 2014

@gabula34
my ideme do Cernomorca, mame tam apartman, takze ziadny hotelovy komplex, animacie nehrozia, ani all inclusive, no je tam plno atrakcii pre deti a veeeela piesku a ozaj lacne restiky.
ako si na tom, nasla si niekoho? ja mam pocit, ze kocky s detmi ani prst nevystrcia bez chlapa..., skoda.

gabula34
25. máj 2014

Jej moja to ja hladam velky hotel.komplex z anymaciami a all incluziv nakolko to je vzdy premna bezproblemova dovolenka nakolko som kucharka a vzdy mi raz za rok padne ze nemusim varit a starat sa o pitie a tak vsetko mame zadarmo a mala ked je hladna alebo smedna ma tam vsetko 😉 mozno takuto dovolenku ocenis ked mali bude vacsi 😉 ver mi 🙂 ak nikoho nenajdeme pojdem snou sama 😉

slnecnepobrezie
10. aug 2014

Dobry den, tento rok nemam s kym ist na dovolenku, rada by som sa k niekomu pridala, som 46/VS, mozem cestovat od 13.08.2014, destinacia nerozhoduje.....

slnecnepobrezie
10. aug 2014

@maculkac

Rada by som sa pridala, nemam s kym ist, cestovat mozem od 13.08.2014

maculkac
autor
11. aug 2014

@slnecnepobrezie ahoj, ja už som tento rok na dovolenke bola, tak možno niekedy nabudúce 🙂