Dievcata, akurát čítam topky... Ja viem nie veľmi spoľahlivý zdroj info... Ale opäť žralok napadol človeka... človek zomrel 🙁😪Chcem sa opýtať na Liptovskej Mare není žralok? 😂😂Nie to som sa nechcela opýtať, to len žartík bol ale chcem sa naozaj opýtať ze keď ste pri mori nebojíte sa plávať ďaleko od brehu ja som sa nad tým nikdy nezamyslala až teraz.... Pekný dnik ❤️
A to počkaj až si prečítaš, čo samce chobotníc robia so svojimi penismi.
@ella_price Nennapinaj ma prezraď mi to ty 🤔😂
@lauriema neblazni, uz ta netrapi tlak tak riesis zralokov? 🙈
@simsalabim Ach si mi to natrela teraz 😂Snažím sa myslieť na ine😉A nemám skym pokecat, manžel v praci deti v škole, maličké spinka, v telke nič 🤔Kamošky v práci....
Zralokov sa nebojim, ale neznasam, ked som niekde vo vode (to je jedno, ci more alebo jazero) a obtrie sa o mna ryba. Bleeeeee, az ma striasa
@lauriema tak ale mysli na nieco pozitivne a nie na nieco, z coho budes zas stresovat.
Ja sa bojím a veľmi, po toľkých filmoch, čo som videla mám bujnú fantáziu
@diewcatqoo jaj no ani ja som zo neriešila au do teraz... Toho roku som bola zodpovedná pekne na Slovensku sme chodili s deťmi kade tade a boli sme aj na Ruzine, vzala som čln reku ze povozim deti, ako sa rak clnkujem vedľa nás obrovský had plave, skoro som odpadla, hrôza tak som začala stresovať že som vošla rybárom do... silonov, no hrôza 😂
@lauriema Keď sa bojíš, nemusíš plávať dopredu, môžeš plávať doprava, či doľava. Plávaš a si blízko brehu. Aj ja tak plávam. Dostanem kŕč do nohy, no nič príjemné. Poštípe ťa medúza, alebo si dáš pauzu na tom peknom malom ostrovčeku a bum stúpiš na ježka, môžeš plávať naspäť. Z krátkej cesty, rýchlejší návrat. 🤷😁
@simsalabim Máš pravdu vlastne, ale internet je preplnený negatívom....
@ella_price Fúha, zaujalo ma to, tak som si to našla. Chudáci chobotničiaci! 😱☹️🐙
@lauriema A ďalšia vec ma napadla minule. Radi chodíme do lesa. Či nestretneme 🐻, vretenicu atď. Stretla som líšku. Uvidela ma, utekala preč. A ja rozprávam známej o líške a tá zapotí:" ešteže nebola besná!" Lebo vtedy útočí na človeka. Jej brat utekal pred ňou do auta. 😁🤦
A ešte čosi. Som na prechádzke a tlačím kočík. Krásne počasie .... A o 3 metre ďalej stojí rotvajler a bez svojho pána. Niekomu utiekol. Ver, že skoro som sa pototo.
Takže je jedno kam ideš. 🤷
@nika83k Na Liptovskej Mare kosatky hej ? 😳
@katkaaaaaaaaaa predpokladám ze to bol vtip
@katkaaaaaaaaaa s porozumením a nadhľadom,neber vážne hej?😁😁😁
@nika83k Veď si myslím preboha 😂
Zralokov sa bojim podstatne menej odvtedy co some boli na dovolenke v oblasti,kde bola na kazdom kroku vystrazna tabula pred morskymi krokodilmi.Tam som aj na plazi striehla 360 stupnov okolo seba,aj ked vraj cez den spia.
Na mare niesu žraloky, ale kosatky tam bežne vidieť...a nie nebojim sa plávať ďaleko od brehu,lebo plávam iba tam kde som si istá,že dociahnem na dni. Pekný dnik ❤