Nebojíte sa žralokov v mori?

lauriema
9. sep 2020

Dievcata, akurát čítam topky... Ja viem nie veľmi spoľahlivý zdroj info... Ale opäť žralok napadol človeka... človek zomrel 🙁😪Chcem sa opýtať na Liptovskej Mare není žralok? 😂😂Nie to som sa nechcela opýtať, to len žartík bol ale chcem sa naozaj opýtať ze keď ste pri mori nebojíte sa plávať ďaleko od brehu ja som sa nad tým nikdy nezamyslala až teraz.... Pekný dnik ❤️

nika83k
9. sep 2020

Na mare niesu žraloky, ale kosatky tam bežne vidieť...a nie nebojim sa plávať ďaleko od brehu,lebo plávam iba tam kde som si istá,že dociahnem na dni. Pekný dnik ❤

ella_price
9. sep 2020

A to počkaj až si prečítaš, čo samce chobotníc robia so svojimi penismi.

lauriema
autor
9. sep 2020

@nika83k 😘😘😘

lauriema
autor
9. sep 2020

@ella_price Nennapinaj ma prezraď mi to ty 🤔😂

simsalabim
9. sep 2020

@lauriema neblazni, uz ta netrapi tlak tak riesis zralokov? 🙈

lauriema
autor
9. sep 2020

@simsalabim Ach si mi to natrela teraz 😂Snažím sa myslieť na ine😉A nemám skym pokecat, manžel v praci deti v škole, maličké spinka, v telke nič 🤔Kamošky v práci....

diewcatqoo
9. sep 2020

Zralokov sa nebojim, ale neznasam, ked som niekde vo vode (to je jedno, ci more alebo jazero) a obtrie sa o mna ryba. Bleeeeee, az ma striasa

simsalabim
9. sep 2020

@lauriema tak ale mysli na nieco pozitivne a nie na nieco, z coho budes zas stresovat.

prasiatko30
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
elenka74
9. sep 2020

Ja sa bojím a veľmi, po toľkých filmoch, čo som videla mám bujnú fantáziu

lauriema
autor
9. sep 2020

@diewcatqoo jaj no ani ja som zo neriešila au do teraz... Toho roku som bola zodpovedná pekne na Slovensku sme chodili s deťmi kade tade a boli sme aj na Ruzine, vzala som čln reku ze povozim deti, ako sa rak clnkujem vedľa nás obrovský had plave, skoro som odpadla, hrôza tak som začala stresovať že som vošla rybárom do... silonov, no hrôza 😂

eva112014
9. sep 2020

@lauriema Keď sa bojíš, nemusíš plávať dopredu, môžeš plávať doprava, či doľava. Plávaš a si blízko brehu. Aj ja tak plávam. Dostanem kŕč do nohy, no nič príjemné. Poštípe ťa medúza, alebo si dáš pauzu na tom peknom malom ostrovčeku a bum stúpiš na ježka, môžeš plávať naspäť. Z krátkej cesty, rýchlejší návrat. 🤷😁

lauriema
autor
9. sep 2020

@simsalabim Máš pravdu vlastne, ale internet je preplnený negatívom....

h2
9. sep 2020

@ella_price Fúha, zaujalo ma to, tak som si to našla. Chudáci chobotničiaci! 😱☹️🐙

lauriema
autor
9. sep 2020

@eva112014 presne, tak už aj budem pretože ja vždy ďaleko plavem a manžel kričí potom na mňa jeeeeej už pod bližšie ja to ale milujem byť ďaleko od brehu

lauriema
autor
9. sep 2020

@elenka74 naposledy the shalow som sa schovala pod paplón od strachu

eva112014
9. sep 2020

@lauriema A ďalšia vec ma napadla minule. Radi chodíme do lesa. Či nestretneme 🐻, vretenicu atď. Stretla som líšku. Uvidela ma, utekala preč. A ja rozprávam známej o líške a tá zapotí:" ešteže nebola besná!" Lebo vtedy útočí na človeka. Jej brat utekal pred ňou do auta. 😁🤦
A ešte čosi. Som na prechádzke a tlačím kočík. Krásne počasie .... A o 3 metre ďalej stojí rotvajler a bez svojho pána. Niekomu utiekol. Ver, že skoro som sa pototo.
Takže je jedno kam ideš. 🤷

lauriema
autor
9. sep 2020

@eva112014 A čo sa potom stalo? Ten rotvajler nezautocil? Ci pána ja vy som sa Neze skoro po toto ale určite by som sa po toto... Môj ocko bol na huby a vedľa neho malé medviedatka, povedal ze nevedel ktorú stranu ma skôr utekat😉🤪

ckatka
9. sep 2020

@eva112014 presne. Štatistika nepustí. Najviac tragédii sa stáva doma a pri bežných činnostiach, resp v aute.
Zle sa môže stať kdekoľvek a kedykoľvek. Dôležité je nepritahovat si takéto myšlienky.

eva112014
9. sep 2020

@lauriema Snažila som sa ísť pomaly od neho preč. Ale som ho sledovala tak z boku. Si zober, nikoho nikde vonku vtedy. (pred obedom). Pes išiel ďalej, vďaka Bohu.

eva112014
9. sep 2020

@ckatka A hlavne nečítať a nesledovať správy. 🙂

katkaaaaaaaaaa
9. sep 2020

@nika83k Na Liptovskej Mare kosatky hej ? 😳

eva112014
9. sep 2020

@lauriema A vieš koľkokrát som rozmýšľala, že si nechám petárdy zo Silvestra. Keby náhodou 😅

lauriema
autor
9. sep 2020

@eva112014 To bol Pan Boh pri tebe určite! Fuha ja neznášam takéto situlacie

lauriema
autor
9. sep 2020

@eva112014 Myslíš ze by to pomohlo? Môj ocko nosí plynak pri sebe keď ide do lesa

lauriema
autor
9. sep 2020

@katkaaaaaaaaaa predpokladám ze to bol vtip

lauriema
autor
9. sep 2020

@eva112014 Sak toto... Ale to samo naskakuje 🤪🤔

nika83k
9. sep 2020

@katkaaaaaaaaaa s porozumením a nadhľadom,neber vážne hej?😁😁😁

katkaaaaaaaaaa
9. sep 2020

@nika83k Veď si myslím preboha 😂

mlska19
9. sep 2020

Zralokov sa bojim podstatne menej odvtedy co some boli na dovolenke v oblasti,kde bola na kazdom kroku vystrazna tabula pred morskymi krokodilmi.Tam som aj na plazi striehla 360 stupnov okolo seba,aj ked vraj cez den spia.