Chceli by sme tento rok skúsiť aj Malorku, ešte nikdy sme neleteli (strach nepustil)....ale povedali sme si, že to dáme...určite chceme cez cestovku...viete prosím poradiť, kam sa tam oplatí ísť...deti 6 a 9r., skôr hľadáme pokojnejšiu časť,ale nie ďaleko od letiska...letenky zabezpečuje cestovka,či my? dík
Ahij my sme sa vcera vratili z malorky boli sme na vlastnu past bez cestovky bolo neskuticne krasne uzasne prostredie ludia, urcite treba navstivit Marineland (delfinia show vstup 23€). Rozne plaze, aquaparky je tam historicky vlacik ale drahy. A boli sme ubytovany v Sant Elm je to do 40 km od letiska a cca 30 min. Do spravi ti mozem poslat fotky. Za mna malorka urcite ano chcem sa tam vratiti a boli sme z 9 mesacnym babom.
@rebeca2 Ahoj, Malorka je úžasná. Bola to moja najkrajšia dovolenka. Na Malorke je stále čo vidieť, sú tam nádherné miesta, pláže, ....Ja som bola pár kilometrov od hlavného mesta, teda aj od letiska...úplne blízko....konkrétne v stredisku Can Pastilla. Mne sa tam veľmi páčilo, nebolo to vôbec také rušné ako je napr. El Arenal alebo Magaluf. Ak idete cez cestovku, tak všetko zabezpečí cestovka, teda aj letenky. My sme leteli s CK Fischer a všetko bolo v úplnom poriadku 🙂
My sme boli v Santa Ponsa, ale mali sme prenajate auto a behali sme po plazach.
Santa Ponsa je zaliv takze je more pokojnejsie, ja osobne nemam rada pri plavani vlny.
Je tam mnoho krasnych plazi.
Neodporucam Magaluf, tam sa zdrziavaju Briti a je to dost na London style
Hlucne a fast foody nie moc vhodne pre deti.
Taktiez Palma je dost rusna a plaze su dost spinave kedze je to hl mesto
Oplati sa vidiet toto mesto, ale nie stravit tam tyzden dva
Ak si chcete prenajat auto, najlepsie cez net pred priletom, je to lacnejsie a nemusite cakat dlho v radoch.
My sme boli na Malorce 2x a bez cestovky
Vyslo to lacnejsie
Cesta, ubytko a uto
Taktiez sme boli v SENTIDO PULA SUITES GOLF & SPA
Ale to je najlepsie s autom a len ked maju akciu inac je drahy
Je to 5hviezdickovy rezort
Super prostredie
Uplny klud
A k plazi autom 10 min
Netreba riesit celidennu stravu
Kdekolvek sa da super najest a cenovo super
@bubchen86 krásne..počula som,že tohto roku je Mallorka preplnená..
@danulkaja1 no je to pravda my sme kupovali v apríli a už boli posledné izby ,tak sme radšej dlho nerozmýšľali 😂
Mozem potvrdit ze Mallorca je nadherna a more je naozaj krasne tyrkysove. My ideme tento rok treti krat a urcite nie posledny. Prvy krat Cala Ratjada, druhy krat Calas de Mallorca a tento rok ideme Paguera. Vsetko su to väcsinou kludnejsie miesta. Treba pozriet kde je odporucane s detmi. Ja mam 11 rocneho syna a 7 rocnu dcera a let zvladli uplne bez problemov. A my si letenky kupujeme zvlast a hotel zvlast.
podľa tv správ je ostrov preľudnený turistami,domáci už protestujú,že turisti áno,ale nie až tak veľa,mňa to odradilo pravdupovediac....
@janinah podľa tv správ 😷
Minulý rok sme boli v hlavnej sezóne a nepociťovala som, že by tam bolo až tak full
Na pláži bolo vždy voľné miesto a ešte aj okolo teba , ja neviem možno v zalivoch je viac ľudí keďže je to kúsok pláže ,ale čo sa týka otvorených pozdlznych pláži tak tam bolo poloprázdno aj vo vode ,horšie som zažila v IT keď si nám Taliani dobre že na hlavu nesadli a rapotali ako rapotali ako rapotacky 😁😁😁
babulky a môžte mi odporičiť nejaké konkrétne hotely, kde ste boli ubytované...napr. v Alcúdia, Cala Millor,Peguera, Sant Elm, Calles de Mallorca...bola by som vám veľmi vďačná...
Ahoj
Mallorca ti môžem odporučiť všetkými 10 ✌ My letíme v utorok 🙌
Odporúčam ti Alcudia,Cala Millor alebo Playa de Muro to sú všetko pokojne časti vhodné aj pre malé detičky a ešte Can Picafort
Pokiaľ si objednáte zájazd v CK tak vám všetko zabezpečia oni aj vrátane leteniek
Všetko vám príde domov poštou 😃
Čo sa týka letu netreba sa báť ,aj ja som sa prvý krát hrozne bála ,prečítala som si hrôzostrašne veci na internete ale nič s toho nebolo také strašné ako opisovali
Let je nádherný zážitok , treba zaťať zuby a za dve hodinky si na krásnom mieste 😊 a pre deti to bude určite super zážitok
Takže neváhajte a objednajte si dovolenku čím skôr lebo Malorka je preplnená 😆