Malorka 2017

rebeca2
25. jún 2017

Chceli by sme tento rok skúsiť aj Malorku, ešte nikdy sme neleteli (strach nepustil)....ale povedali sme si, že to dáme...určite chceme cez cestovku...viete prosím poradiť, kam sa tam oplatí ísť...deti 6 a 9r., skôr hľadáme pokojnejšiu časť,ale nie ďaleko od letiska...letenky zabezpečuje cestovka,či my? dík

bubchen86
25. jún 2017

Ahoj
Mallorca ti môžem odporučiť všetkými 10 ✌ My letíme v utorok 🙌
Odporúčam ti Alcudia,Cala Millor alebo Playa de Muro to sú všetko pokojne časti vhodné aj pre malé detičky a ešte Can Picafort
Pokiaľ si objednáte zájazd v CK tak vám všetko zabezpečia oni aj vrátane leteniek
Všetko vám príde domov poštou 😃
Čo sa týka letu netreba sa báť ,aj ja som sa prvý krát hrozne bála ,prečítala som si hrôzostrašne veci na internete ale nič s toho nebolo také strašné ako opisovali
Let je nádherný zážitok , treba zaťať zuby a za dve hodinky si na krásnom mieste 😊 a pre deti to bude určite super zážitok
Takže neváhajte a objednajte si dovolenku čím skôr lebo Malorka je preplnená 😆

iwulqa
25. jún 2017

Ahij my sme sa vcera vratili z malorky boli sme na vlastnu past bez cestovky bolo neskuticne krasne uzasne prostredie ludia, urcite treba navstivit Marineland (delfinia show vstup 23€). Rozne plaze, aquaparky je tam historicky vlacik ale drahy. A boli sme ubytovany v Sant Elm je to do 40 km od letiska a cca 30 min. Do spravi ti mozem poslat fotky. Za mna malorka urcite ano chcem sa tam vratiti a boli sme z 9 mesacnym babom.

dynnora
25. jún 2017

@rebeca2 Ahoj, Malorka je úžasná. Bola to moja najkrajšia dovolenka. Na Malorke je stále čo vidieť, sú tam nádherné miesta, pláže, ....Ja som bola pár kilometrov od hlavného mesta, teda aj od letiska...úplne blízko....konkrétne v stredisku Can Pastilla. Mne sa tam veľmi páčilo, nebolo to vôbec také rušné ako je napr. El Arenal alebo Magaluf. Ak idete cez cestovku, tak všetko zabezpečí cestovka, teda aj letenky. My sme leteli s CK Fischer a všetko bolo v úplnom poriadku 🙂

iwulqa
25. jún 2017

@dynnora
@bubchen86 zienky mozem sa spytat kolko vas to vyslo cez CK dakujem mozete aj do spravy nemusite verejne.

dynnora
25. jún 2017

@iwulqa my sme boli pred 3 rokmi a pre dvoch nás vyšlo cca 1300 eur - 12 dní, polpenzia (no polpenzia bola veľmi bohatá, na výber bolo množstvo jedál a mohli sme si brať čo chceme a koľko chceme 🙂 ), letecky z Prahy.

bubchen86
25. jún 2017

@iwulqa nás to vyšlo 1800€ dvaja dospelý plus jedno dieťa (letenka) alles inclusive hotel pri
pláži
To bola naša podmienka keďže máme all inclusive a 2rocne dieťa aby sme nemuseli behať cez cele mesto do hotela 😊

rebeca2
autor
25. jún 2017

@iwulqa jej , super, fotky by potešili.....a kde sa dá napr. rezervovať auto, u koho? je tam viac požičovní, či len tá na letisku?vďaka.....chceli by sme ísť koncom augusta...

bubchen86
25. jún 2017
rebeca2
autor
25. jún 2017

@bubchen86 wauuu,krása....toto je kde,prosím? neskutočnéé

bubchen86
25. jún 2017

@rebeca2 my sme si auto požičali v najbližšej požičovni od hotela ,inak požičovne áut boli na každom rohu
Auto nás vyšlo cca 40€ na deň ale aj so sedačkou
Čím dlhšie to auto požičané budeš mať tým lacnejšie to bude na deň 😋

rebeca2
autor
25. jún 2017

@bubchen86 ok, a dohovorím sa tam lámanou nemčinou nejakým spôsobom🙂))
?

bubchen86
25. jún 2017

@rebeca2
Sem ideme v utorok hotel Alcudia Garden 😍 Ak sa mi podarí tak potom pridám fotky priamo z miesta činu 👍

bubchen86
25. jún 2017

@rebeca2 jasnačka nemecky tam hovorí každý 😊 ale majú tam veľkú tabuľu kde su tie auta aj odfotené takže ukážete aj prstom ktoré chcete a na koľko dní ...pri každom je aj cena , mali to tam fakt prehľadné 😄

rebeca2
autor
25. jún 2017

@bubchen86 juchúúú, dúfam,že sa podarí a aspoň zo dve fotečky pridáš....prajem nezabudnuteľnú dovolenku...užite si😉

bubchen86
25. jún 2017
bubchen86
25. jún 2017

A to more tam naozaj takto vyzerá ,žiaden photoshop 😎

emi16
25. jún 2017

My sme boli v Santa Ponsa, ale mali sme prenajate auto a behali sme po plazach.
Santa Ponsa je zaliv takze je more pokojnejsie, ja osobne nemam rada pri plavani vlny.
Je tam mnoho krasnych plazi.
Neodporucam Magaluf, tam sa zdrziavaju Briti a je to dost na London style
Hlucne a fast foody nie moc vhodne pre deti.
Taktiez Palma je dost rusna a plaze su dost spinave kedze je to hl mesto
Oplati sa vidiet toto mesto, ale nie stravit tam tyzden dva
Ak si chcete prenajat auto, najlepsie cez net pred priletom, je to lacnejsie a nemusite cakat dlho v radoch.
My sme boli na Malorce 2x a bez cestovky
Vyslo to lacnejsie
Cesta, ubytko a uto
Taktiez sme boli v SENTIDO PULA SUITES GOLF & SPA
Ale to je najlepsie s autom a len ked maju akciu inac je drahy
Je to 5hviezdickovy rezort
Super prostredie
Uplny klud
A k plazi autom 10 min
Netreba riesit celidennu stravu
Kdekolvek sa da super najest a cenovo super

bubchen86
25. jún 2017

@rebeca2 Ďakujem ,držím palce nech sa vám podarí niečo objednať 😇

rebeca2
autor
25. jún 2017

@bubchen86 čistučké....žiadne staré zatuchnuté čalúnené gauče a postele....v tomto som náročná,hi

danulkaja1
25. jún 2017

@bubchen86 krásne..počula som,že tohto roku je Mallorka preplnená..

bubchen86
25. jún 2017

@danulkaja1 no je to pravda my sme kupovali v apríli a už boli posledné izby ,tak sme radšej dlho nerozmýšľali 😂

bubchen86
25. jún 2017

@rebeca2 áno hotel je novo zrekonštruovaný a my ideme cez nemecku ck a hotel má 98% hodnotenie, a nemci sa teda sťažujú na každú maličkosť takže je to tam tip top 😇

samulko1
25. jún 2017

Mozem potvrdit ze Mallorca je nadherna a more je naozaj krasne tyrkysove. My ideme tento rok treti krat a urcite nie posledny. Prvy krat Cala Ratjada, druhy krat Calas de Mallorca a tento rok ideme Paguera. Vsetko su to väcsinou kludnejsie miesta. Treba pozriet kde je odporucane s detmi. Ja mam 11 rocneho syna a 7 rocnu dcera a let zvladli uplne bez problemov. A my si letenky kupujeme zvlast a hotel zvlast.

liz_lemon
25. jún 2017

@bubchen86 prosim ta, cez ktoru nemecku CK idete?

janinah
25. jún 2017

podľa tv správ je ostrov preľudnený turistami,domáci už protestujú,že turisti áno,ale nie až tak veľa,mňa to odradilo pravdupovediac....

bridget
25. jún 2017

@samulko1 Ahoj, ako sa ti pacilo v Calas de Mallorca? My ideme tento rok, tiez druhy krat, dufam, ze bude dobre, aj ked asi naozaj preludnene. Boli ste na nejakych zaujimavych vyletoch? Daj nejaky tip, kam sa odtial oplati... 🙂

bubchen86
26. jún 2017

@janinah podľa tv správ 😷
Minulý rok sme boli v hlavnej sezóne a nepociťovala som, že by tam bolo až tak full
Na pláži bolo vždy voľné miesto a ešte aj okolo teba , ja neviem možno v zalivoch je viac ľudí keďže je to kúsok pláže ,ale čo sa týka otvorených pozdlznych pláži tak tam bolo poloprázdno aj vo vode ,horšie som zažila v IT keď si nám Taliani dobre že na hlavu nesadli a rapotali ako rapotali ako rapotacky 😁😁😁

bubchen86
26. jún 2017

@liz_lemon ideme cez ITS 😎

bubchen86
26. jún 2017

Toto bolo v Cala Millor

rebeca2
autor
26. jún 2017

babulky a môžte mi odporičiť nejaké konkrétne hotely, kde ste boli ubytované...napr. v Alcúdia, Cala Millor,Peguera, Sant Elm, Calles de Mallorca...bola by som vám veľmi vďačná...