Bol tu uz niekto?
Ahojky,
nebyla jsem tam, ale vždycky koukám na recenze tady 🙂
http://recenze-hotelu.invia.cz/spanelsko/h10196/
cala mandia patrí pod insotel a to je záruka super zábavy a zaručenej kvality, my sme boli na menorke, insotel punta prima a bola to najsamsuper dovolenka, parádni animátori, medzinárodný tím, čistota, straaašne dobré a straaašne veľa jedla, skrátka paráda, insotel určite odporúčam, len tá cena 😝 tento rok to skrátka nehrozilo, ale na budúci rok bude určite buď menorka alebo ibiza alebo malorka alebo formentera a samozrejme jeden z insotelov 😉
okrem toho na malorku vraj nemci posielajú vlastných lekárov, čiže ak by sa náhodou nedajbože niečo stalo...
moj brat tam bol tento rok s rodinou, velmi sa im pacilo, krasne prostredie, uzili si kopec zabavy...aj ked som tam nebola osobne, stacilo vidiet fotky a myslim, ze mozem odporucit 😉
juuuj, tak to závidím, si to viem predstaviť 😎 inak stačí si hodiť do youtube.com insotel a nájdeš tam kopec záberov z hotela a animácií, prípadne insotel.com a tam sú zábery z hotela 😉
inak, čo nechápem, že každý z personálu, koho sme stretli bol vysmiaty od ucha k uchu a to makali skoro non stop. do polnoci animácie a ráno od 10 animácie... ja neviem, či a čo fetovali, ale boli úžasníííí
my tam ideme 25. tak sa velmi tesime 😀
pribalte ma do kufraaaaaaaaa a koľko vás to vyšlo?
nieco cez 40 tisic 😒 na osobu
hmmm, to tento rok nemáme, preto sme išli len na krétu, najhoršie sú tie sprosté poplatky... hydráč tam hodil poplatok za apartmán apod. + letiskové poplatky...
mi nieco hovor cena vyzera celkom lakavo a ked pripocitas vsetko co si este zarataju tak sa cloveku panenky pretacaju... 😠
byli jsme tam v červnu, pro děti je to naprosto dokonalé, animační program super, čistota v pohodě, moře u hotelu ( doporučuji hlavní budovu, je tam sice poměrně hodně slyšet hudba z animačních progr. a diskotéky, ale není to tak strašné a zase je tam vše při ruce, ostatní budovy jsou od hlavní, a tedy i od recepce, hlavní restaurace a moře odděleny silnicí, jedna budova je dokonce veeelmi daleko ), jídlo jsme čekali lepší, ale celkem to taky jde.
Ahojte, tilly , my sme boli na 2 týždne na Menorce v Punta Prime a bolo super. prešli sme ostrovom a boli sme spokojní .Insotelacke hotely- rezorty sú na Baleároch super. Pred rokom sme boli na Ibize a Formentere. Tie ostrovy a služby ma uchvátili . a to som už veľa sveta pecestovala. Insotel má prvotriedne služby ! Doporučujem , hlavne s deťmi !Animačné programy doplňajú výborne program dovolenky.
Boli sme v tomto hoteli a mozem len doporucit, naozaj super..Pre deti uplne uzasne... Bolo ich tam naozaj kopec. cisto, velmi dobry animacny program...aj ked trochu masovka, ale paradne sluzby...sme sa nalievali drahym alkoholom 😅 😀 (malibu s mlieckom alebo ananasovym dzusom), rozne miesane drinky, no paradicka.. Aj ked mne viac sedia trochu mensie hotely.. 😉 Bude sa Vam urcite pacit..
Ahojky, my letíme v říjnu na Malorku, chtěla jsem se vás zeptat, jestli jste tam kupovali plínky a ubrousky atd. Kolik stojí plenky pro miminko? A jak s kojeneckou vodou? Díky!
akisek je tam minimarket a v nom maju hippky (sice nie moc velky vyber...), pampersky 20 ks vychadzaju dost draho niakych 20 eur, som nechcela brat a nakoniec sa mi zmestili do kufra, tak som bola rada... a vodu som malej kupovala Evian
Inak bolo super, len uz si vezmite aj dlhe veci, vecery su uz dost chladne
trosku mi nevyhovovala akurat klima v restauraciach... vonku bolo prijemne a vo vnutri straaasna zima a to hlavne detom
🙂 Díky moc za odpověď, pár plínek zkusím nacpat do kufru, ono ale na dva týdny...no uvidíme. Malé je 7 měsíců, poletím za 3 týdny, tak nepočítám, že bude chodit na wc. Teplejší oblečení přibalíme,ono asi v něčem teplém pojedeme, už i tady bude chladno. Děsně se těším, snad naše malá nějak přečká letadlo..
bejka, my sme tiež boli v punta prima minulý rok, a keď to tak porovnáš, z tých insotelov, ktorý bol najlepší? mal niektorý aj blízko pláž?
tie príliš chladné priestory boli aj na menorce, tam bola tiež strašná kosa v tej miestnosti, kde prebiehali tie večerné animácie...
CD z animácií máme a už dva roky doma tancujeme 😀
tilly , na Ibize Club Tarida Playa mal priamo pod hotelom-resortom pláž , ale celkovo po Baleárach je veľké množstvo pláži , aj panenské pláže , aj zálivy a môžeš fotiť do Cestovateľa. a čo sa týka tej miestnosti na večerné programy , bola nastavená veľmi príjemná klíma . Na Menorce sme prešli autom niekoľko stredísk , ale veľmi krásne malé zákutia s čistučkou priezračnou vodou , proste páčilo sa nám . škoda, už len spomíname. 🙂
bejka, vy ste boli v insoteli aj na menorce aj na ibize? ja už na menorcu nechcem ísť, bolo tam síce na 1*, ale nechcem ísť na to isté miesto a vadila mi tam trošku pláž, lebo k moru sme išli na to, aby sme sa kúpali v mori, bazén máme aj doma...
menorcu sme si tiež prešli autom, vždy keď niekde sme, prebehneme si ostrov autom...
uvidíme, čo bude tento rok, možno budeme radi aj za chorvátsko 😀 keď na nás dopadne finančná kríza a v marci zaplatím dane 😝
Ahojte,
chcela by som sa spytat,ci na Mallorcu potrebujem cestovny pas,alebo staci obciansky,a malemu mame dat spravit(ma 18mesiacov) a je zapisany v manzelovom pase.Diky za odpovede.🙂
stačí ak si zoberiete manželov pas a tvoj op... maly do 5 rokov nepotrebuje vlastný pas a ty nepotrebuješ tiež pas stačí OP... v španielsku ťa pri príchode ani nebudú kontrolovať, len pri odchode... a na sk letisku ťa budú kontrolovať tiež len pri odchode
petaba...mali sme tento hotel rezervovany priblizne v tom termine ako vy, ale som to na zaklade recenzii zmenila.
aj som na ten hotel volala a potvrdili mi, ze nase byvanie by bolo cez dost rusnu cestu. je tam ale viac budov, tak neviem do ktorej idete vy. a potom sa mi tam zdala dost mala plaz na taky komplex. ja som citala hlavne nemecke recenzie. lebo malorca je vraj o nemcoch. my ideme na sever ostrova do Alcudie, siet Iberostar.
ale verim, ze vam sa tam bude pacit a nam dufam tiez. 😉
jeeej, teraz som si vsimla, ze petaba to pisala minuly rok. tak sorrac. 😉
Pristi rok planujeme dovolenou s prckem, chteli bychom jet na Mallorku nebo Menorku. Mohl by mi nekdo doporucit jeste nejaky hotel? Abychom meli z ceho vybirat 😉
ahojte, my sme sa v nedelu vratili z mallorky.bolo uplne super :o).byvali sme v meste Can Picafort v hoteli Vista Park. Uzasne jedlo, uzasne ubytovanie, uzasny bazen, 200m od mora a krasnymi lagunkami, Emmka sa vytesovala z nekonciaceho pieskoviska. Maximalne ciste more, mesto,vyborne pre deti, pozdlz celej plaze promenada skvela na prechadzky....a pocasie, super!vrelo odporucam, mallorku urcite zopakujeme.
a cena, isli sme cez neckermann, leteli sme s Niki air zo swechatu, komplet so vsetkym 619eur na osobu, 8 dni, PP.
odporucam ist cez CK Ecomm, chodime cez nich uz niekolko rokov, robia zajazdy Tui, Neckermann, proste same rakuske, takze na urovni.
a ten vyhlad co sme mali 🙂)....moreeeeeeeee
mallorca je spanielsko a spanielsko je v EU takze staci ked je zapisany v pase....
Barbishka, diky za tip 🙂
hrusti,neni za co ;o). neviem,ci si uz bola na ich webke,ale oplati sa tam zavolat, povies im poziadavky, co kde a za kolko,je dobre spomenut aj dietatko.oni ti najdu nieco na mieru :o).
nám z ck dali pokyn, at pas radši uděláme, že španělsko občas dělá s op problémy☹(
Ja som tam síce nebola, ale tiež uvažujem okrem iného aj nad Mallorkou
Petaba, toto si čítala?
http://www.recenzie-hotelov.sk/forum.php?kam=vy...