Bol niekto prosím ubytovaný mimo rezortu na lokálnom ostrove? Nejaké odporúčania? Vďaka
@rutyruth vela ludi takto chodi, lebo je to lacne. Ja som bola na Maldivoch 4 x v rezorte a na lokaknom som sa bola pozriet, a veru dovolenkovat tam ani zadarmo, to nie je ten typicky "maldivsky koncept", pre ktory sa ostrovy preslavili a su nim typicke. V rezorte ta po prichode "sokuje" to ticho, uplne ticho, luxus ..... ale na lokalnom ziju domaci, tam to nebude platit. Okrem toho si tam nedas ani pivo, alkohol je tam zakazany. Dakujem, ak by som nemala na rezort na Maldivoch, isla by som trebars do Thajska alebo inam
Bola som na Maldivoch asi 8 krát, nikdy by som nešla mimo rezort. To fakt nepovažujem za krajinu, kam ísť na týždeň mimo hotela. Výlety áno, ale týždeň mimo hotela nie. Takže moje odporúčanie - ak Maldivy, tak hotel.
Suhlasim s vyssie napisanym. Boli sme niekolkokrat v rezorte. Mimo rezort ani nahodou.
Kamoška s manželom boli s týmito babami.
Ale im išlo o zážitok, výlety a nie o luxus https://www.instagram.com/na.maledivy/
ahoj, ja som bola na maafushi keďže je to blízko loďou z Malé a netrebalo tam ísť hydroplánom. Hotel bol krásny čistý ale názov si už nepamätám. Na týchto ostrovoch nekúpite alkohol ale s bikinami tam problém nebol alebo teda aspoň nie na tej pláži, ktorú sme mali najbližšie. Na jeden deň sme si zaplatili all-inclusive celodenný výlet do rezortu aby sme si obzreli aj tie water villas. Bolo to super, boli sme len na 4 dni v rámci cestovania po ázii a určite odporúčam aj takto ak chcete len pozrieť tú atmosféru
našla som, my sme boli v Kuredhi beach inn.... hned pri hoteli je bikini beach. Hotel požiačiaval aj šnorchle a kúsok odtial bol obchod s výletmi. Aj šnorchlovať loďou sme boli
@engel76 presla som si ten blog, ja kebyze rezervujem takuto dovolenku, moj chlap by asi po prvom dni odletel domov a mesiac by sa so mnou nebavil. Ale my uz sme starsi a rozmaznani, keby bola toto nasa prva dovolenka na Maldivoch, a nemali by sme s cim porovnat, tak by to asi bolo ine. Ale moj by to ako typicky Spaniel bez piva na obed a bez vina vecer nedal, to skratka k dovolenke patri, a aj k nasej kulture a zivotnemu stylu
Kamoška bola 3 týždne na dvoch rôznych ostrovoch a veľmi to chválila. Bývali v niečom ako cez airbnb že ich domáci ubytovali. Aj ich vozili kam bolo treba. A celá dovca ich vyšla okolo 2000 pre oboch
Pripajam sa k vacsine, ak Maldivy, tak len rezort. Na dobrodruzne dovolenky sme chodievali do inych destinacii 🙂
Tak rezort inokedy. Už sú letenky aj ubytko. Ďakujem za info baby 😉
@rutyruth super, urcite si to uzijes, najma ak to je pre teba prvykrat na Maldivoch. Tomu moru, podmorskemu zivotu a plazam sa nevyrovna nic na svete, presla som toho vela a na Maldivy sa budem vzdy rada vracat. Nezabudni uzatvorene topanky do vody (kvoli koralom), a vela kremu SPF 50, tam su obmedzene moznosti kupit a je to velmi drahe. Snorchel najlepsie svoj, plutvy si pozicias tam (zaberaju vela miesta v kufri). A usd v malych bankovkach na sprepitne pre miestnych....
@tenerifka ďakujem veľmi pekne za info. Prosím ťa, na akých stránkach zajednavas rezort? Len tak, mozno pre ďalší trip 😁 Rezort to tento krát nebude ale hotel bol v lete otvorený. Čiže je nový. Napriamo sme dostali cenu o viac ako 200 e nizsiu ako cez booking. Tak snáď to bude ok. Pridávam foto 😉
@rutyruth ja objednavam cez nemecke agentury, vyjde to lacnejsie ako Booking ci napriamo, ak sa teda jedna o rezort 4* a 5*. Tento rok som mala jedenrezort na Fiji cez FTI a 2 tyzdne po zaplateni krachli, platila som nejakych 1800 eur, ale v auguste som mala peniaze naspat🙏. S tym FTI to bola fakt smola, snad sa uz nic podobne nestane.
Inak poriadne si pozri, ci tam nie su este nejake skryte pobytove taxy, pripadne ci je v cene aj preprava z letiska do rezortu. Cez nemecke agentury byva uz vsetko v cene, ale napriamo s tym moze byt problem
@rutyruth nie a ani by som to nerobila, nakolko sa mozes kupat akurat tak v burkini. Maldives maju pomerne prisne zakony,ale resorts maju vynimku snad zo vsetkeho. Viem, ze su nejake ostrovy, kde sa da ubytovat, ale mozes mat problem prave s tymto. Ich zeny su pomerne dost zahalene. Nesmies nosit ziadne krestanske symboly na sebe. Bola som 2 x na Maldives a bavila som sa s locals ( nakolko boli staff na diving boats) a oni hovorili, ze zivot mimo tychto resorts je velmi odlisny. Inak su to mili ludia c ale tie zakony skrz islam tam pustia len skrz komerciu