Chcela by som sa opytat ci ma niekto zaplatenu dovolenku na jun a ako k Vam pristupuju cestovne agentury ci cakate do terminu alebo stornujete.
A mali ste zaplatenu celu alebo len zalohu?
My mame letenky z viedne (nie cez cestovku) na 21.6, Este stale dufam v zazrak, velmi som sa tesila ked sme to vyberali 😢
mame na 14.6., vsetko objednane na vlastnu past. Agentury a aj letecka spolocnost davaju moznost prebookovat na hocijaky termin do konca roka, jedna sa o exotiku, taze sa da ist hocikedy v roku, uvidime
My mame zaplatenu dovolenku na jul cez zlavomat do tatier. Zatial nam neodpisali co bude dalej
@heidy222 tak to uz sme 2 ja uz plany som mala atd ... a dovolenku som vyberala viac ako mesiac manzela uz usi zo mna boleli😀😀... mi mame z Ba 8.6 ale nemyslim ze na ten termin vieme ist .. 😪
mame zaplatene cele na maj,ck poslala moznost stornovat 30 dni pred odletom,moznost presunut termin a zmenit destinaciu a moznost vziat si voucher vyuzitelny do konca roka.Nestornujem a ci presuniem alebo vezmeme voucher-este neviem.Stale cakame.
@martinaf154 no tu na sk maju aj moje dvievcata tabor na Duchonke 3.7 na to mi napisali ze v maji budu lepsie vediet co bude
@maca1984 mi si tiez chceme posunut ale pozerala som ine terminy a hned to je o 100vky drahsie ... to budem zvedava ci zmenia termin za tu istu cenu ... uz aj tak nas to vyslo dost ...
@lussyaweiss Bude platit cena ktora bude na ten datum co si vyberies.To som sa uz pytala.
@tenerifka dufam ze leto nakoniec dobre dopadne ... lebo si neviem predstavit ze jar to ok ale ze aj leto presedim doma na zadku bez zazitku a podobne ... 😞
My mame 18.6 odlet.
Zatial mame dve moznosti
Bud do 30.4. Prebookovat bezplatne dovolenku
Alebo mozme ju stornovat. Ak stornujeme viac ako 30 dni pred odletom (co mame este teda cas) zaplatime storno poplatok 59e na osobu plus prepadnu nam poistky. Cize spolu okolo 330 eur.
Aspon tak som citala vyjadrenie CK a podmienky v zmluve.
@maca1984 no tak to je teda super ... mi mame vybrate turecko... a hotel som vyberala niekolko dni kym som vybrala ten najlepsi...to by som asi nemenila ... no ked nebude ina moznost tak potom jedine doplatit a mozno ceny daju aj nizsie kedze je takato situacia
@lussyaweiss to som aj ja zvedava ci budu ceny nizsie alebo ako...Podla mna by mohli byt radi,ze aspon dakto bude chciet cestovat,lebo ako citam,veeeelmi vela ludi uz stornovalo a neplanuju nikam ist,ani na Slovensku,nie to este k moru.
@dzina007 mi mame 8.6 ja pockam este do konca aprila ... ako sa to bude vyvijat lebo 4maja doplacam zvysok... a potom max presunieme tiez termin
@lussyaweiss presne tak aj ja, ked si teraz pomyslim kolko vecerov som s planovanim stravila. 🤦Plus my na storno nemame vobec narok, cize 1000 eur vyhodenych von oknom. Nehovoriac o lete v obyvacke. No momentalne Ma podobnu frustraciu skoro kazdy, tak sa Uz neda Ani nikomu stazovat 😂
@maca1984 podla mna teraz tak hovoria a potom napr v juni by to skoncilo a ludia sa natrepu do cestoviek lebo budu chciet ist niekde ... pravdaze ak by Turecko kam ideme mi bolo velmi ohrozene urcite by som nesla ... ale ked nieje tak preco nie ...aspon to tam nebude take preplnene😂
@lussyaweiss My mame zaplateny Egypt,ja stale hovorim,ze ak sa bude dat odletiet,odletim.Nech si mysli kto chce co chce.
@lussyaweiss My mame 30.6. Tiez Turecko. Rozmyslam, ze prelozim na august.
@heidy222 moj drahy ma pocuva kazdy den ... lebo stale sledujem ako ludia reaguju a podobne a pozeram pana Matovica co este vymysli... aspon vidim ze niesom sama komu to vrta v hlave ...pravdaze taky co hovoria napr akp mozes teraz rozmyslat nad dovolenkou a podobne su taky co si za tu dovolenku nezaplatili 100vky eur alebo nechodia nikde a sedia v lete doma na zadku ... toto mala byt prva dovolenka co som mala ist len ja a manzel ... bez deti klud pokoj a tyzden bez ,,mami,,😂😂
@maca1984 wauuu presne moja rec!!! Kazdy ma svoje rozhodnutie ked sa da a nie podla druhych zavistlivych..
@mirka2405 mi mame skorsie ... ale tiez sme rozmyslali nad augustom lenze... to je to co som nechcela ... velke teplo a tie 40stupnove horucavy ...jun mal byt idealny max tych 35stupnov ved v auguste sa tam upeciem jak kura nie opalim 😂
@lussyaweiss ja sa čudujem že ešte tu nikto nenabehol 🙂 . Ja soms a v jednej téme len zmienila že ma bude štvať ak by som mala prísť o peniaze za dosť drahú dovolenku , bola to záloha ale nebolo to veru málo a hneď mi bolo písané ako im je smutno z ľudí čo toto riešia , a ako to teraz môžem riešiť. No môžem , pretože ja som si na tú dovolenku zarobila, nám na ňu peniaze nikto nedaroval a nenašla som ich na ceste. Pekne odmakané a keď i neoddýchnem cez leto , potom už nie lebo mám od decembra do júna pracovnú špičku . ,
@lussyaweiss ja mam presne to iste! Ano je mi luto inych ludi, ano mam aj ine obavy ako Len dovolenku ale to nic nemeni na tom,ze sme sa tesili. Ludia trpeli a zomierali stale a napriek tomu sa riesili chu..viny. v kazdom je kusok dietata a je normalne Ze sme sklamane. Ja som este k tomu aj musela zrusit krstiny a som si aj poplakala.
@maminuska keby ste citali tie komenty co su na fb televizne noviny kedy zacne letna sezona a ked som citala tie komenty tak som mala dost ale niektory sa nenechali a napisali si svoje ... su rodiny ktory mali ist prvy krat k moru ... lebo sa im doteraz nedalo ist alebo nemali na to ... ked ide zima uz sa modlim aby tu bolo leto ratam to ako male decko a tiez v decembri som uz kukala po dovolenkach a v januari som objednala ... na druhy rok uz mozno moznost nebudeme mat ako ist lebo planujeme aj babo ... a ked by to nahodou prislo tak na 3roky sa mozeme rozlucit niekam ist k moru..
@lussyaweiss ...to ano, ale beriem to tak, ze aj august bude lepsi ako nic, ak sa podari🙂 my sme kupovali v decembri, po zime sa leta neviem dockat, je to nasa jedina dovolenka, aj deti sa velmi tesia, tiez som dlho vyberala hotel, samozrejme uzasny, skvely a teraz toto☹
@heidy222 aj moja dcera si planovala oslavu narodenin ona ma posledny majovy den ... a ma ist aj do tabora ... a este jej to nechcem zobrat ked mozno bude moct ist lebo maju ist na Duchonku niekde v lese maju hotel oddeleny od kazdeho a ohradene ze nikto tam nevie ist ... mali aj vylety tam ale keby tie vylety zrusia a budu tam len v prirode len oni tak preco nie ako byt zavrety doma a nudit sa ...ved uz teraz sa tie deti idu zblaznit ... a ako som citala aj tu na MK tak kolko sa tiez pytali mali obavy ist niekam koncom februara a isli a su tu a nelutuju to ... dobre ten covid uz mame aj mi na SK to bola len otazka casu... ale ked sa umozni ist na tu letnu dovolenku tak pojde a nie malo ludi ... ked vedeli ist pred tym ako sa uzavreli hranice a vedeli uz vvtedy ze je nejake riziko tak preco by nesli aj potom...
@lussyaweiss mame zaplatene bez moznosti storna. 5500 eur 😅 cela rodina sme mali ist. Bratia sa zlozili, dar pre svokru na 60.ku. Ziadna dovolenka nebude, ziadne peniaze nebudu a este musime kupovat novy dar 😂 Beriem to ako cierny humor, preto tie usmevy. Brat to vazne, tak ma drbne. Zakyvajme najdrahsej dovolenke naseho zivota papa 😅😅
@mirka2405 v tom mate pravdu ... lepsie ako neist vobec 😁
my sme uz zrusili mali sme isť 19.6.