Ahojte, zvazujeme ist tento rok na ostrov Rhodos, poradte ak ste boli v tychto hoteloch, ake su pre a proti? dakujem pekne
Lindos Princess je super,pre deti ako stvoreny,boli sme minuly rok..recenzie si pozeraj na tripadvisor.sk
Najlepsia stranka,my vzdy overujeme hotely tam
ja som bola v Lindos Princes pred 7 rokmi, naj hotel a dovolenka ! (a to som ich teda uz vela pochodila). Pre deti super, no a ten amfiteater a vecerne animacie pre deti boli neskutocne - vtedy som este nemala deti, ale aj my dospeli sme sa tam vecer ponahlali, aby sme sa zabavili. Aj pocas dna sa anomatori detom velmi venovali. Jedlo tiez vyborne a velky vyber . Chystam sa, ze sa do tohto hotela vratim, teraz uz aj s detmi 🙂
dakujem krasne, ja mam 5,5 rocneho chlapca, minuly rok sme boli na korfu, a teraz zvazujeme jeden z tychto dvoch hotelov
Minuly rok sme boli v lindoss Princess s deťmi a teraz ideme zasa..boli sme maximálne spokojní tak už ani nerozmýšľame ..
Všetko super ...bazény ,strava , personál , program pre deti, večerný program
Ja odporúčam
Mam pocit ze okolo hodinky a pol
Sme boli asi 4ty hotel v poradí ako vysádzali
@heregova My ideme už čoskoro na Dovoz do Lindos Princess a som zvedavá. Má naozaj veľmi dobre recenzie. Aká je tam prosím vás pláž? Bude tam už na začiatku júla dosť teplá voda v mori? A v tých bazénoch je ako teplá voda? Treba brať so sebou aj susic na vlasy? Ďakujem.
ja som bola davnejsie, hotel, bazeny a ostatne super ale plaz podla mna hrozna.
@marcelatt bola aj klukatejsia...ale nikto v buse problém nemal
Ani deti
@elenajezova my ideme 4.jula takze dúfam že už bude vodička fajn
V bazénoch bola príjemná
Pláž piesková len pri vstupe trochu kamienky
Ale aj deti to dali v pohode bez obuvi do vody
Jej aj my letime na rhodos do lindos princess 18.8.
pri vstupe do mora kamene, mne sa velmi zle islo a na mna bola aj voda studena. ked sme boli na výletoch autom hore na faliraki, plaze tam boli podla mna ovela krajsie. ale je vôbec nie som bazenova, mam rada pekne pieskove plaze a tam ma to dost sklamalo.
@elenajezova susic netreba,plaz bola taka pieskovo kamienkova a ja som bola rada,lebo maly ma rad kamienky,takze sa mohol aj pohrat..teraz ideme na peloponez a ma byt cisto pieskova,tak som zvedava
Viete mi odporucit aj nejaky iny hotel Grecko resp. Spanielsko s peknou piesocnatou plazou vhodny pre 1 a 2 rocne deti? Dakujem🙂
Ahojte, keby vas zaujimali nejake dovolenkove ponuky, mozete sa mi kludne ozvat. Zijem a pracujem v Nemecku pre cestovku. Cenovo je to mnohokrat vyhodnejsie, mame na vyber vsetky dostupne terminy, spolupracujeme takmer so vsetkymi poskytovatelmi dovoleniek - vyskusajte. V Nemecku sme na trhu uz viac ako 25 rokov 🙂
www.ullmann-reisen.cz, alebo mi napiste spravu tu 🙂 Pekny den prajem
naši chodia už 3 roky do hotela Evi vo Faliraki
My sme boli v hoteli Lindos Princess pred 4 rokmi a bola to doposial TOP dovolenka, urcite odporucam, starsi syn mal vtedy 4 roky a dosytosti sa vyblaznil, aj my s manzelom sme si to uzili. Mladsi syn ma 1,5 roka, na dalsi rok by sme sa tam radi vratili 😉
4 roky je dlha doba na hotel...teraz je hotel ze uz dost stary - vypouzivany som sa prave dozvedela..tak zvazujem zase ze vybrat nieco ine
@marcelatt pošlem foto izby??uplna pohoda
@nastasja25
@nastasja25 vyzera to podla fotiek fajin...ale znama mi teraz pisala co tam bola pred rokom ze more a plaz ze hotova katastrofa, ze to sa plazou ani nazvat neda...tak sa obavam..neviem
Skus pozriet recenzie co ma sme.sk Dovolenka sme.sk staci dat do googla nazov hotela a najde ti recenzie na snad kazdy hotel🙂 celkom su overene a sedia. Ja tiez zvazujem Grecko na tento rok s detmi ale mame kiahne takze netusim ci sa vobec niekam dostaneme😀