Lindos Princess verzus Esperides Beach na Rodose

marcelatt
14. jún 2017

Ahojte, zvazujeme ist tento rok na ostrov Rhodos, poradte ak ste boli v tychto hoteloch, ake su pre a proti? dakujem pekne

adriannasvk
14. jún 2017

Skus pozriet recenzie co ma sme.sk Dovolenka sme.sk staci dat do googla nazov hotela a najde ti recenzie na snad kazdy hotel🙂 celkom su overene a sedia. Ja tiez zvazujem Grecko na tento rok s detmi ale mame kiahne takze netusim ci sa vobec niekam dostaneme😀

heregova
14. jún 2017

Lindos Princess je super,pre deti ako stvoreny,boli sme minuly rok..recenzie si pozeraj na tripadvisor.sk
Najlepsia stranka,my vzdy overujeme hotely tam

dadamka
14. jún 2017

ja som bola v Lindos Princes pred 7 rokmi, naj hotel a dovolenka ! (a to som ich teda uz vela pochodila). Pre deti super, no a ten amfiteater a vecerne animacie pre deti boli neskutocne - vtedy som este nemala deti, ale aj my dospeli sme sa tam vecer ponahlali, aby sme sa zabavili. Aj pocas dna sa anomatori detom velmi venovali. Jedlo tiez vyborne a velky vyber . Chystam sa, ze sa do tohto hotela vratim, teraz uz aj s detmi 🙂

marcelatt
autor
14. jún 2017

dakujem krasne, ja mam 5,5 rocneho chlapca, minuly rok sme boli na korfu, a teraz zvazujeme jeden z tychto dvoch hotelov

heregova
14. jún 2017

@marcelatt tak jemu sa tam bude urcite pacit..je tam vonku aj obrovske ihrisko,obrovska plaz,plno lehatok,vela bazenov,detske herne,ale aj velmi vela ludi..inak fakt super

zuzka82
14. jún 2017

Minuly rok sme boli v lindoss Princess s deťmi a teraz ideme zasa..boli sme maximálne spokojní tak už ani nerozmýšľame ..
Všetko super ...bazény ,strava , personál , program pre deti, večerný program
Ja odporúčam

marcelatt
autor
14. jún 2017

@zuzka82 ako dlho prosim ta trva transfer z letiska do hotela?

zuzka82
14. jún 2017

Mam pocit ze okolo hodinky a pol
Sme boli asi 4ty hotel v poradí ako vysádzali

marcelatt
autor
14. jún 2017

@zuzka82 dakujem..a cesta busom v pohode ci klukata? lebo min.rok sme boli na korfu a to bola cesta skoro 2 hodiny cez brutal kopec a zakruty, skoro cely autobus vracal a teda pre deti to bol masaker v buse

heregova
14. jún 2017

@marcelatt neboj,cesta je ok..my sme isli v noci,bolo to okolo tej hodinky az hodky a pol a ked to vydrzal moj maly,co mal rok,tak to vydrzia vsetci😊

elenajezova
14. jún 2017

@heregova My ideme už čoskoro na Dovoz do Lindos Princess a som zvedavá. Má naozaj veľmi dobre recenzie. Aká je tam prosím vás pláž? Bude tam už na začiatku júla dosť teplá voda v mori? A v tých bazénoch je ako teplá voda? Treba brať so sebou aj susic na vlasy? Ďakujem.

lady083
14. jún 2017

ja som bola davnejsie, hotel, bazeny a ostatne super ale plaz podla mna hrozna.

zuzka82
14. jún 2017

@marcelatt bola aj klukatejsia...ale nikto v buse problém nemal
Ani deti

@elenajezova my ideme 4.jula takze dúfam že už bude vodička fajn
V bazénoch bola príjemná
Pláž piesková len pri vstupe trochu kamienky
Ale aj deti to dali v pohode bez obuvi do vody

mirkie
14. jún 2017

Jej aj my letime na rhodos do lindos princess 18.8.

marcelatt
autor
14. jún 2017

@lady083 hrozna v com?

lady083
14. jún 2017

pri vstupe do mora kamene, mne sa velmi zle islo a na mna bola aj voda studena. ked sme boli na výletoch autom hore na faliraki, plaze tam boli podla mna ovela krajsie. ale je vôbec nie som bazenova, mam rada pekne pieskove plaze a tam ma to dost sklamalo.

heregova
14. jún 2017

@elenajezova susic netreba,plaz bola taka pieskovo kamienkova a ja som bola rada,lebo maly ma rad kamienky,takze sa mohol aj pohrat..teraz ideme na peloponez a ma byt cisto pieskova,tak som zvedava

marcelatt
autor
14. jún 2017

@lady083 a sluzby hotela atd? ja ten hotel riesim kvoli dietatu, ze je to fajn pre deti co som uz vela precitala a aj od znamych co tam boli mi prisiel hotel fajn, aach tazke rozhodovanie je to inak, ked je taka siroka ponuka

adriannasvk
14. jún 2017

Viete mi odporucit aj nejaky iny hotel Grecko resp. Spanielsko s peknou piesocnatou plazou vhodny pre 1 a 2 rocne deti? Dakujem🙂

nastasja25
14. jún 2017

Lindos Princess odporúčam,ten druhý nepoznam,boli sme minulý rok 🙂

mamicka1313
14. jún 2017

Ahojte, keby vas zaujimali nejake dovolenkove ponuky, mozete sa mi kludne ozvat. Zijem a pracujem v Nemecku pre cestovku. Cenovo je to mnohokrat vyhodnejsie, mame na vyber vsetky dostupne terminy, spolupracujeme takmer so vsetkymi poskytovatelmi dovoleniek - vyskusajte. V Nemecku sme na trhu uz viac ako 25 rokov 🙂
www.ullmann-reisen.cz, alebo mi napiste spravu tu 🙂 Pekny den prajem

zofiac
14. jún 2017

naši chodia už 3 roky do hotela Evi vo Faliraki

tralaland
14. jún 2017

My sme boli v hoteli Lindos Princess pred 4 rokmi a bola to doposial TOP dovolenka, urcite odporucam, starsi syn mal vtedy 4 roky a dosytosti sa vyblaznil, aj my s manzelom sme si to uzili. Mladsi syn ma 1,5 roka, na dalsi rok by sme sa tam radi vratili 😉

marcelatt
autor
14. jún 2017

4 roky je dlha doba na hotel...teraz je hotel ze uz dost stary - vypouzivany som sa prave dozvedela..tak zvazujem zase ze vybrat nieco ine

nastasja25
14. jún 2017

@marcelatt pošlem foto izby??uplna pohoda

inguna
14. jún 2017

@zofiac tam som bola a nikdy viac. Pláž ďaleko a v stredisku nuda. Iba more je ozaj krásne. Ubytko staré. Ja sa viem uskromniť ale ten hotel nie je pre rodiny.

marcelatt
autor
14. jún 2017

@inguna o akom hoteli pises ze je plaz daleko a nie je pre rodiny?

zofiac
14. jún 2017

@inguna no boli tam moji rodičia, im práve vyhovoval taký kľudový režim 🙂 A na ubytko sa nesťažovali, izby mali pekné a čisté ... a vlastne tam chodili len spať

marcelatt
autor
14. jún 2017

@nastasja25
@nastasja25 vyzera to podla fotiek fajin...ale znama mi teraz pisala co tam bola pred rokom ze more a plaz ze hotova katastrofa, ze to sa plazou ani nazvat neda...tak sa obavam..neviem

marcelatt
autor
14. jún 2017

@nastasja 25 a nemas prosim ta este fotku detskeho ihriska? resp v akom stave to bolo?