Krásna dovolenka vo dvojici

lilienlukacs
26. máj 2015

Mile modrokonicata, tento rok planujeme s manzelom poslednu dovolenku vo dvojici potom by sme sa chceli zacat snazit o babatko, milujeme obaja cestovanie no tento rok si neviem vybrat kam ist na tu "poslednu" dovolenku, kedze mnohe z vas su tu istotne zcestovane viete mi poradit? Hladam nielen krasne more a peknu prirodu, ale aj trosku historie aby sme mali kam vecer vybehnut, prejst sa a podobne. Velmi ma laka Sardinia podla toho co som citala avsak trosku sa bojim aby sme sa tam nenudili vecer. Boli sme uz na ostrovoch Thasoss, Zakynthos, Rhodos, v Egypte, Spanielsku, Chorvatsku.Kde sa Vam pacilo kde ste boli unesene a nadsene, viem ze my zeny vnimame krasu uplne inak preto budem vdacna za kazdy vas postreh ci skusenost. Dakujem!

peneloppe
26. máj 2015

Barbados, ale to bolo uz tak davno ze uz ani presne neviem kde sme boli. Ale nadherne miesto. Odporucam vsetkymi desiatimi. Nadherne piesocnate plaze, krasne teple more. Romantika!

alby2014
26. máj 2015

Nie je to sice more, ale my sme na poslednu dovolenku vo dvojici boli pri Lago di garda v Taliansku a bola som uplne mimo a nadsena, romantikou, jedlom....voda tepla, pocit ako pri mori. Odporucam Sirmione, spravit si vylet do Verony....no proste skvele...Chcela by som sa tam vratit.

janinah
26. máj 2015

naša naj dovolenka ešte bez detí bola autom do Barcelony cez rak,tal,fran,a späť vrchom cez nem. česko..zastavíš kde chceš,pozeráš čo chceš /jeden šoferuje a druhý bedeker a mapu v ruke,/ cca 2mestá denne,kúpeš sa na plážach cestou,nocuješ kde príde....paráda 😉

peneloppe
26. máj 2015

alebo este juh Talianska Amalfi Coast. let do Rima, odtial kabrioletom az na juh. paraaaada

chantalka86
26. máj 2015

Santorini 🙂

lilienlukacs
autor
26. máj 2015

@chantalka86 Na santorini mam kamarata posielava mi odtial krasne fotky , len nie je tam problem s pristupom k moru? Zda sa mi to cele byt postavene na skalach

chantalka86
26. máj 2015

Neviem o tom a dokonca plaze maju cierny piesok 🙂 pretoze to je cele na sopke ktora je v mori.
http://dromedar.topky.sk/cl/1000128/1303483/San...

dzejn80
26. máj 2015

Kapverdy

jelus
26. máj 2015

@lilienlukacs ahoj,my sme boli na tej poslednej spolocnej vo dvojici na Malorke.Obom sa nam tam pacilo najviac,ale samozrejme vsetko je individualne.Boli sme na vychodnom pobrezi,pri hoteli krasna zatoka,nie otvorene more,zaplavali sme si este ako nikde inde.Pri hoteli bolo vela takychto zatok.Po veceroch sme chodili do okolia,ulicky plne restauracii,podnikov,obchodov,aj drahych znaciek.No vela historie tam nebolo.
Ale tiez ked maly vyrastie,chceli by sme ist s mojim na Sardiniu alebo Siciliu,moj najvacsi sen je Capri,no asi je to sen nesplnitelny.

lilienlukacs
autor
26. máj 2015

@jelus Capri je krasne videla som zopar foto ale financne narocnejsie. Z tvojho rozpravania znie aj malorka krasne🙂

veronikam
26. máj 2015

Sardinia je prenadherna, moja najkrajsia dovolenka jednoznacne odporucam.

peneloppe
26. máj 2015

Capri je krasne ale ozaj drahe. My sme si urobili jednodnovy vylet lodou ked sme boli na Amalfi. Stacilo, Ostrov je malicky, pozreli sme vsetko.

jaja1979
26. máj 2015

@lilienlukacs Azurove pobrezie, Nice, Monako, St.Tropez, Cannes - uzasny poznavaci zajazd plus lenosenie pri nadhernom mori...

tortelinka
26. máj 2015

@lilienlukacs my sme boli na poslednej dovolenke vo dvojici v Rumunsku autom, a bola to úplne skvelá dovolenka, prešli sme celú krajinu a veru 15 dní sme mali čo robiť,, aj tak sme nestihli všetko čo sme chceli, ja odporúčam 😉

andrejka1974
26. máj 2015

my sme minuly rok stravili na malych divach len ja s manzelom, krasna priroda, teplucke more 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 mali sme krasne vylety , rybolov 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

lilienlukacs
autor
26. máj 2015

@veronikam kde si bola na sardinii?ak mozes aj hotel🙂

gita17
26. máj 2015

ved sa vyber niekam dalej, do klasickych destinacii Talianko, Chorvatsko, Spanielsko mozes hocikedy aj 3 detmi...co takto exotika? Filipiny, India, Thajsko?

bajka22
26. máj 2015

@andrejka1974 ahoj, ako bolo na maldivách? my ideme tento rok, minuly sme boli v dominikánskej republike, aj rok predtým , no neviem si to vynachvalit, trosku sa bojim, ze ani maldivy nebudú take uzasne 🙂 velmi verim, ze ano :o)

zuzka0903
26. máj 2015

Madagaskar nedotknuta priroda krasne plaze, hotely

horana
26. máj 2015

Kreta - Balos, Elafonisi, prechadzajte sa tam sposobom aky s dietatom nebude mozny isty cas, je to raj na zemi, uzivajte vsetkymi zmyslami 😵..zajdite aj na plaz Falasarna, ci Limania beach, podla toho kde budete ubytovani, ci palmovu plaz Preveli.
@lilienlukacs

bubelko
26. máj 2015

@lilienlukacs juzne francuzsko. mallorca - ale nie plaze pri palma de mallorca, ale celkovo ostrov a vychodne pobrezie 😉 byvat na fince, prenajat auto a spoznavat ostrov.

veronikam
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
andrejka1974
27. máj 2015

@bajka22 nezabudnutelny zazitok , hlavne som si potrebovala uz vyvetrat hlavu , my sme boli takto prvykrat a to sme boli len my dvaja ja a manzel , deti ostali doma 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

ivkadracova
27. máj 2015

Chodte si pozriet New York, okolie, a plaze ktore su tam letom do hodinky za $99 na floride napr. Ked uz budete mat deti tak sa na takyto vyletik tak skoro nedostanete : ) Tam sa oplati pozicat auto, a najst ubytovanie do $100 sa da najst vsade. A v New Yorku by som osobne isla velmi rada na nejake divadelne predstavenie, .. NewYork nikdy nespi - overene potvrdene.

tenerifka
27. máj 2015

@bajka22 Nebudes sklamana, prave naopak, budes sa chciet vratit a uz cestou naspat budes spriadat plany, ze kedy poletis znova. Ja som bola naopak po Maledivach sklamana z DR.
Do ktoreho rezortu idete?

vierkac
27. máj 2015

@lilienlukacs Dva roky pred nasim drobcom sme boli na Sardinii - pre mna uplne uzasne! Proste more s nedotknutou prirodou, velke hotely neboli, maju zakaz stavat pri pobrezi. Proste v Europe asi unikat. Ale je pravda, ze vecerny zivot tichsi. Restiky, bary otvorene, ale ziadne velke open space diskoteky. Nam velmi vyhovovalo. Boli sme 15km juzne od Olbia.
Rok na to sme boli v Dubrovniku - to sme si chceli uzit viac nocny zivot. More klasicky chorvatsky krasne, mesto uplne carovne, slovaci ani cesi takmer ziadni 😉 Vyborny nocny zivot!

ivkadracova
27. máj 2015

@vierkac Sardiniu si pochvaloval aj moj Otec s Manzeklou, co uz je narocny klient .. ma pochodene fakt vela.
A dik za tip na Dubrovnik ; )

sophie32
27. máj 2015

@lilienlukacs My chceme ist tento rok na Floridu. Bez deti 🙂

nikuliak
27. máj 2015

My sme boli v Chorátsku tu: http://www.booking.com/hotel/hr/grand-palazzo.s... - paráda hneď na promenáde, super jedlo aj wellnessko mali. Chystám sa niekedy aj na Sardíniu a asi sem by som šla: http://www.booking.com/hotel/it/hotelgabbianoaz.... Mne sa páčilo aj na Sicílii (lieta tam Ryanair z BA), konkrétne tu: http://www.booking.com/hotel/it/residence-la-ga.... Ale tak všade je pekne ;) len treba nájsť dobrý hotel (pomer cena/kvalita).

sisaka
27. máj 2015

@lilienlukacs priklanam sa k @ivkadracova ked bez deti, tak niekde daleko, kde by sa vam s detmi nechcelo, alebo by to pre ne nebolo zaujimave. New York je uzasny, je tam historia, kultura, umenie, priroda (da sa skocit na Niagara Falls) , fantasticke restauracie, Broadway ....tam sa nudit nebudete urcite a ked pojdete v lete, tak aj okupat sa da, sice to nie su biele plaze s palmami a voda nema 30 stupnov, ale da sa, pripadne zbehnut na Floridu.
Inak mat more, prirodu a este aj historicke pamiatky, tak tato kombinacia fakt najskor Europa, alebo ak vas zaujima davna historia tak potom Mexiko okolie Playa del Carmen - krasne more, plaze, moznost snorklovania, navsteva mayskych pyramid - Chichen Itza, Coba, Tulum, Ek Balam, parky Xcaret , XelHa, navsteva jaskyn nazyvanych cenotes - napr. Rio Secreto - kde dostanes neopren a cez jaskynu plavas, neviem, ci sa to vobec este niekde da zazit, alebo len male cenotes na kupanie, prechadzky po Playa s obchodmi, restauraciami .... skus si pogooglovat, mozno ta to zaujme