Je tu niekto, kto bol viac krát na Korfu? Agios Georgios-nám bolo odporučené- boli ste niekto aj na severe- napr. Roda? Hľadáme čistú vodu ,pozvoľný vstup , možnosť šnorchlovania pre deti. Kde sa páčilo vám?
@eeffka to ani nemáme v pláne,ale pri hoteli by sme mali radi peknú pláž,auto si poźičiame max na 2 dni.
https://cestovanie.sme.sk/c/20801810/desat-najk...
My sme boli na 1.3.4.9 a este v tom clanku to nie je Porto Timoni beach ( tamtreba pevnu obuv, no treba... je vhodna ,my sme mali zabky 🤣ako zvusnych 80% ludi sa tam ide asi 30min nie su tqm bufety tak aj vodu a jedlo) a je taka obojstranna.
Na vychodnom brehu su kamienkove plaze vlnkove more, na zapadnom pieskove a velke vlny
@eeffka vďaka
boli sme v labranda sandy beach.ideal pre deti.aj rezort hotela.aj more- ma modru vlajku za cistotu. je pozvolne, teplucke, ideal aj na snorchlovanie.odporucam
a par rokov dozadu sme boli v acharavi - gellina village, tam plaz je kamienkova a medzi tym tmavy piesok
@matkahelka Ďakujem, super,na tú Labrandu som už viac krát počula chválu.
@matkahelka vlny ste nemali moc veĺké?
ziadne. teda k veceru take uplne mini vlnky. fakt mini. voda tepla ako polievka.dlho plytka. rybicky v nej.pre deti topka. my sme boli vlani velmi spokojni.chceli sme ist opat aj toto leto, ale zial z KE zrusili lety na korfu.inak by sme urcite sli.
@matkahelka ❤
@matkahelka cenovo okolo 1000 eur na os/8 dní cca asi treba počítať?Cez Tip Travel ste boli?
ano cez tiptravel sme boli, kupovali sme to v zime v zlave a ano, cca 1000€/osoba to vyslo.
My sme boli tento rok v Roda beach, more pozvoľne, teplé aj šnorchlovanie fajn
@elief hotel aký? cez kartágo som našla hotel Roda Beach. Ak ste tam boli, spokojní ste boli?
Áno ten, mám recenziu v skupine Dovolenka v Grécku
Boli sme cez Hydrotour
Ahojte kočky,my práve váhame, či ísť na Korfu v októbri (6.-11.10). Neviete náhodou z vlastnej skúsenosti, či je tam ešte počasie na kúpanie?
Ďakujem 😘
@elinka84 urcite nie. korfu je dazdivy ostrov. aj druha polovica septembra uz je velky risk. grecke ostrovy nie su turecko, tam je oktober uz nestabilny.
@matkahelka Labranda je ten najposlednejší hotel ktorý by som niekomu odporúčal. Boli sme tam 2021 a horšiu dovolenku som nezažil. V posteli mravce, tečúca klíma, smrad žumpy, 20 hodín vypadnutá elektrika, 20 hodín bez tečúcej vody, toalety, zaplatení Ultra All inclusive a po polnoci treba za drinky platiť. 🤦 a ešte všeličo iného...
@niceboy si Athom?
@niceboy my sme nic z tebou vymenovaneho nezazili, preto hotel odporucam a sla by som tam kedykolvek zase. v ktorych hodinach AI funguje sa da lahko zistit vopred, tato poznamka je bezpredmetna. a teda asi velmi zbehly turista nie si, lebo v europe je AI standardom vsade do polnoci, to skor turecko a egypt ma AI aj po polnoci. my sme dokonca aj v Dubaji mali AI len do polnoci. mne a vacsine ludom alkohol po polnoci nechyba, pretoze je to cas spanku.
ano, urcite je to athom.cerstva registracia. kedze athomove vylevy uz nikto vazne neberie, tak zmenil nick.
@matkahelka neodradil ma...inak, mamina tam ide 31.8. Tak si počkám na čerstvú recenziu-overenú....a ak je to on, čo si myslím že je, tak je mi ho vážne ľúto. Chýbali sme mu.Vyrazíš dvermi, vráti sa oknom...odolnejší ako šváb...😀
@matkahelka môžem vedieť čo je to athom? Ja sa tu s vami o kvalite tohto podradného hotela hádať určite nebudem. Bol som tam a viem čo je to zač. Stačí si pozrieť google recenzie čo tam ľudia hádžu čo tam boli týždeň dva dozadu.V bazéne 1.40 m je zelená voda a nieje vidieť na dno. To je iba jedna z chuťoviek. A nepísal som AI ale Ultra all inclusive.Ja osobne by som do hotela kde po mne v posteli liezli mravce tiekla mi klíma,sprchová hlavica, na balkóne som cítil krásny odór žumpy,20 hodín som počúval hučanie dieselgenerátora ktorý je v strede rezortu a v tesnej blízkosti izieb,kde si drink na pláži musím pichnúť do piesku lebo hotel nieje schopný nakúpiť stolčeky,uź v živote ani nepáchol
@matkahelka áno mám čerstvú registráciu ale to čisto iba kvôli tomuto príspevku. Chcel som iba upozorniť ľudí a ochrániť ich od pokazenej dovolenky tak ako sme ju mali my pokazenú a mnoho ďalších ludi Naozaj to nemyslím zle. Kto by chcel viac info môžme aj SS
@niceboy aka bola v bazene voda priznavam, netusim, k moru chodievame kvoli moru, do bazenov nechodime vobec, takze k tomu sa relevatne vyjadrit neviem. klima nam netiekla, generator nam nehucal, mravce nam po posteli neliezli. byvali sme v rodinnej izbe v strede rezortu pri toboganoch a kupelnu sme mali novu, teda zrekonstruovanu, ziadny problem so sprchovou hlavicou. este sme mali na kupelni aj okno, co teda je v hoteloch vynimka, nie standard. niekomu vadili plastove pohare, nam to naopak vyhovovalo, kedze mame deti, mam des z rozbiteho skla a naslednych reznych ran. a je jedno, ci mate AI alebo ultra AI- casy, kedy sa podava jedlo a napoje ma predsa aj CK aj hotel dostupne, to sa da zistit vopred a clovek nie je prekvapeny. preco ste si to nezistili? boli ste na dovolenke 1x a cakali ste, ze v grecku v 4* budete mat AI pocas 24 hodin?
Na celom korfu, treba si vziat auto na 1-2dni a pobehat vsetky plaze. Korfu rozhodne nie je na to aby clovek lezal na jednej.