Ahojte,potrebujem sa poradit.Za tyzden odlietame na dovolenku a prisli sme si do CK pre letenky a pre pokyny k odletu.Ideme letiet prvy krat v zivote.Pani v cestovke nas len odbijala,vsetko si mame precitat v pokynoch.Az dnes nam povedala cez aku cestovku letime a cez aku spolocnost.A povedala ako jediny ze ideme cez RAYNER co je najhorsia splocnost a ze sa s tym nestretla a neriesila.Nevedela vysvetlit ze preco a proste nic nevedela poradit a vysvetlit.A co ma najviac nahnevalo na letenke mam chybu v priezvisku a ona ze to uz sa neda zmenit,a ze to je v pohode ze tam moze byt chyba.Pytali sme sa znameho co robi v inej cestovke ze to ma nepustia so zlym priezviskom ze okamzite mi to maju opravit.Tak chceme stornovat zajazd.Je to pravda ze s chybou ma nepustia?
problem,ze na letenke mi zmenili trochu priezvisko.A pani ze to nevadi.
Ahoj, myslim ze im staci zavolat na infolinku a opravia gratis. Len neviem, preco to nesoravi ta cestovka 🙄
@queen_mary no lebo asi nie cez cestovku to riesila ale cez cest.agenturu a ta uz ma vlastne zarobene. Zajazd predala, nech si to riesia inde 😂 nie kazda CA je taka, ale mnohe ano 🤷♀️
@siska266
@queen_mary
Chybne osobne udaje v letenke sa nikdy neopravuju gratis, preto pri vyplnani a kupovani upozornuju minimalne raz na kontrolu udajov pred uzavretim letenky.
Ale urcite sa to da opravit, tak isto ako sa da zmenit meno na letenke ked niekto niekomu predava svoju letenku. Len ta pani z cestovky ocividne neni velmi ochotna 🤷🏻♀️
Jedna chyba v mene nevadí, hlavne si spravte check in.
Ani nikoho neupozornuj na to meno na letenke. Nik si ani nevsimne.
Ryanair je fajn. Vsetci s nimi lietaju. Pohodaaaa 👍
@evica01 urcite to nerus, my sme leteli s ryanairom vieckrat do letnych destinacii a vzdy super, nemam zle slovo na nich
To kvôli tomu idete stornovať zájazd??? Spravíš si check in a nikto nebude riešiť jednu chybu v priezvisku. Letela som s Ryanair asi 4 x a úplne v pohode.
@siska266 ak je to len jedna chyba (zamena pismena a tak), nic sa nedeje, nikto si to nevsimne a jedna chyba je tolerovana (dcera pracovala v Ryanair na letisku). Ja s nimi lietam casto a su uplne ok, taka Smartwings(Travel service) je ovela horsia. Mate uz urobeny check-in a vytlacene palubne listky?
@alexandra2468 Ale ved vsade mam dobre napisane a to sme aj kontrolovali.Potom dnes tyzden pred odletom nam dali do ruk az letenky a tam som si to vsimla.A ona ze to uz mi nestihnu opravit.V inej cestovke povedali ze mi to musia opravit!!!
A Cestovka Seneca Tour to je.Nejake skusenosti nemate?
@siska266 ja som vždy mala letenky až keď som urobila check in takže ak tomu správne chápem , keď máš letenku, check in je už urobený podľa mňa.. a z toho preklepu si nic nerob ,ja som raz mala vymenené dve písmená a v pohode.. ak sa toho bojíš, tak to nerieš cez agentúru, ale zavolaj priamo na infolinku ryanair a spýtaj sa ich či to treba riešiť a ako a aj povedz, že cestovka ti nechce pomôcť.. A všade kde sa dá treba písať zlú recenziu tejto cestovke.. Je to podľa mňa neakceptovateľné, aby v cestovke nechceli pomôcť klientovi..držím palce
No ja neviem. Ste si 100% isté, že s jednou chybou je to ok? Naozaj ma to zaujíma, na základe čoho to tvrdíte. Kamoš pol roka dozadu letel do Venezuely aj s priateľkou. Pri rezervácii letenky urobil chybu. Miesto jedného r mu behli rr. Všimol si To o pár sekúnd a do dvoch minút informoval pelikan (cez ktorý riešil letenky), ti mu tvrdili po pár dňoch, že všetko je ok. Že informovali spoločnosť, majú tam poznámku a bude to ok. Na letisku ich otočili. Teda jeho priateľku. Samozrejme, on bez nej neletel. Nakoniec na náklady pelikanu im vybavovali další let o par dni so správne napísaným menom a priezviskom. Dokonca dostali aj odškodné, lebo boli ukrátený o par dni z pobytu.
@juliet86 manikurove noznicky su v pohode. Noznice na Papier nie. Tekutiny do 100ml ok ale obal nesmie byt viac ako 100ml. 2 lyzicky vody v litrovej flasi neprejdu....
Ved to co robit,vsimne si nevsimne si to niekto a potom co ked ma nepustia nakoniec?To je take neiste.
@siska266 pripadne posli do Seneca burofax(neviem, ako sa to vola na Slovensku), z posty doporuceny fax v style, ze ziadas o odstranenie chyby, ktora vznikla ich vinou. Ty budes mat doklad o odoslani, budes kryta, ak by nieco. A akonahle to dostnu, zacnu to hned riesit, lebo im to nestoji za problemy
Robila som letenkarku..ak by islo o prve písmeno v priezvisku mohlo by to byt problem,ale to jedno písmeno uprostred slova bude ok.
@venikaa len ja neviem, akym stylom slovenske CK objednavaju letenky v Ryane, ale kedze robili aj checki-in, tak su zodpovedni za vsetko. V ich vlastnom zaujme(Seneca) je to riesit co najskor. Inak ja s mojou drzkou by som to mala naporiadku este v ten isty deñ, ked sa zistila chyba
Viete letime prvy krat tak vobec nevieme co a ako a este pani v CK ako keby tam robila prvy den.Nic ju nezaujimalo nic nam neporadila a nevedela vysvetlit.Ze navela posle mail nejakej pani asi v tej Senece,ale kto ako mi zaruci ze jej dala vediet a ci vobec vlastne.Preto doma az sme zistovali a volali a riesili.Ked nemame proti argumenty hadajte sa s niekym ked ste neznali v tychto veciach.