Išli by ste na dovolenku za takýchto okolností?

2. aug 2020

Ahojte,píšem sem aby som si prečítala názory aj iných ľudí. Ide o to, že ma moja mama pozvala na dovolenku,išla by ona, jej dlhoročný priateľ, a jeho kamarát, čo je odo mňa starší o tri roky, s tým, že on by to celé financoval. Išlo by sa autom, náklady na benzín by si rozdelili on a mamin priateľ. Ten kamarát maminho priateľa dobre zarába, on ich zavolal na dovolenku s tým, že keď chcú, nech zoberú aj svoje deti a že samozrejme že on to celé uhradí. No ja som na vážkach či ísť, kebyže to je len mama s priateľom, tak mi to nevadí, ale mám doma manžela, jeho nezavolali, ani by sme si to nemohli dovoliť kebyže si to aj on financuje, a proste celkovo, on by kvôli práci ani nemohol ísť. Je mi to blbé aj preto žeby som šla bez manžela, aj preto, že by tam mal byť nejaký muž skoro v mojom veku a ešte by to aj financoval. Išli by ste ? Ďakujem.

autor
2. aug 2020

Ešte dodám, že mužovi to nevadí že by som išla, skôr mu vadí to, že si myslí že keby je to naopak, že on by mal ísť s rodičmi a so ženou v jeho veku,žeby to mne vadilo.

sante81
2. aug 2020

Nešla

autor
2. aug 2020

@sante81 a kvôli čomu?

dskjhfdlkdjhl
2. aug 2020

Nie nesla by som, ale to som ja a ja osobne chodim na dovolenky so svojim manzelom, nie s rodicmi a ich priatelmi.

autor
2. aug 2020

@dskjhfdlkdjhl mam 22,na dovolenke som nikdy v zivote ani ako dieta nebola, preto keby su tam len oni by mi to nevadilo

sante81
2. aug 2020

Pre tie isté dôvody, ktoré si uviedla vyššie. A za to že je to zadarmo? 🤦

dskjhfdlkdjhl
2. aug 2020

Ty sa musis rozhodnut, ja som pisala, co by som robila ja.

autor
2. aug 2020

@sante81 nie len ze je to zadarmo, ale celkovo je to cas straveny s rodinou spolu a niekde inde, ja byvam 200km od mamy

nenisom
2. aug 2020

No ja neviem,ale ja by som šla 😀🤷‍♀️

anitka_4
2. aug 2020

Nešla by som na dovolenku bez manžela, zatiaľ čo by ju platil nejaky cudzí muž. Zbaliť sa a ísť si užívať bez muža,lebo však my si to nemôžeme dovoliť. A hlavne nechať si platiť hocičo od niekoho cudzieho? To by ma hanba fackovala na to pomyslieť. To nie je,ze niekto zatiahne večeru alebo kávu,ale dovolenku?

nikpa
2. aug 2020

Cele je to volake divne. Ten dotyčný ktorý to chce zafinancovat povie tvojej mame a jej priateľovi aby si zobrali aj deti? Keby mali male deti tak to chápem ale nie ked ty si dospela, vydatá žena.

autor
2. aug 2020

@nikpa on ma ani nepozna, nevedel kolko mam rokov a co som kto som

deti95060810
2. aug 2020

zapamätaj si, že nič nie je zadarmo... Veci ktoré sú zadarmo bývajú v podstate najdrahšie veci - niečo za niečo....😉
NEŠLA.

januarova
2. aug 2020

Nesla

autor
2. aug 2020

@deti95060810 ved to , mala by som blby pocit ze som mu nieco dlzna

gelifil
2. aug 2020

To normalna zena o tomto vobec uvazuje???

autor
2. aug 2020

ďakujem vám ženy za názory, utvrdili ste ma v tom aby som nesla :D samozrejme mam aj ine dovody ale tento bol najv acsi

autor
2. aug 2020

@gelifil predstav si ze ano

vroni
2. aug 2020

Nie, nešla. Ty nie si žiadne dieťa, si dospelá žena, všade by vás považovali za dva páry, mne by to bolo nepríjemné.

queen_mary
2. aug 2020

Hm, ja by som isla normalne. Ved je to dovolenka s rodicmi a ich znamym. Ja nechapem, preco uvazujes, ze by si nesla. Nemusis byt stale nalepena na chlapovi.

autor
2. aug 2020

@vroni dakujem za nazor, mas pravdu, to mi ani nenapadlo

autor
2. aug 2020

@queen_mary dakujem za nazor, najprv som sa aj ja tak nato pozerala...

tenerifka
2. aug 2020

Mne sa to zda nevhodne, ak si vydata. Spravne to malo byt tak, ze vas s muzom pozvu oboch, on odmietne kvoli praci a ty pojdes a zaplatis si svoju cast dovolenky

autor
2. aug 2020

@vroni ale to ze nie som male dieta neznamena, ze teraz nikdy s rodicmi nikam nepojdem, keby tam nie je ten muz tak by som sla

autor
2. aug 2020

@queen_mary a kebyze je ten in známy aspon starsi, ale je len o tri roky starsi odomna, to mi pride dost blbe

gelifil
2. aug 2020

tak to je jasné, že keby tam nebol ten muž, tak by si šla

vroni
2. aug 2020

Tak som to nemyslela, že "nemôžeš" ist s rodičmi na dovolenku. Jasne, ze môžeš. Som prastará korytnačka a idem s mamou na dovolenku, to áno. Ale keď tu dovolenku financuje niekto iny a povie "vezmite aj deti", tak skoro určite nemá na mysli samostatné a dospelé deti 😉 Lebo ono to potom môže pre neho vyznieť aj tak, že ideš, lebo si k dispozícii a mama ta dohadzuje. V chlapskej hlave vedia všelijaké kompozície vzniknúť....

zuzanka.zuzu
2. aug 2020

to že mne/nám niekto platí dovolenku by mi vôbec nevadilo 😀 (už som tak bola ešte za slobodna a bolo to ozaj zadarmo, lebo niektorí majú proste tých peňazí fakt veľa, nikto od nikoho nečakal sex za dovolenku - zase predpotopné modrokoníkové názory žien pápežskejších než pápež 🙄)

ale bez manžela to nie je dovolenka, chýbal by mi 🙂

autor
2. aug 2020

@zuzanka.zuzu dakujem pekne za mily nazor 🙂

lenuliatko84
2. aug 2020

To co za kravinu.jasne ze by som nesla,posli muza s cuszou zenskou na dovolenku