Ahojte, navstivili ste niekto hotel Sitno Vyhne? Chystame sa tam na dovolenku, viete dat nejake recenzie? Dakujem moc.
Je to v blízkosti môjho bydliska :bola som tam na víkendovom pobyte a bola som spokojná. 🙂
Dakujem pekne za odpoved.
Boli sme tam pred týždňom,vsetko super,strava,bazény,animacie pre deti i dospelých 🙂ihrisko,tenis,bowling,plážový volej,detská strava,neváhaj 🙂
aj my sme boli minuly rok a ideme opat aj tento rok. Boli sme velmi spokojni. Strava aj ubytko super. Mozem len odporucat.
No este to prberieme s manzelom, ale vyzera to tak, ze tam ideme....este musim najst nejeke vylety v okoli....
hotel neviem my sme tam boli ubytovani pred jeho rekonstrukciou ale inak Vyhne poznam dost bo tam mame chalupu 🙂 , hotel sa da podla mna v poho najst, cez dedinu ked pojdete stale po hlavnej a potom odbocka hore ku kostolu a ta cesta vas dovedie k hotelu, ale su aj tabule.
vylety - neviem ako stare su deti, ci turistika ci ine, Kamenne more, Jelenia skala, blizko su Banky, Banska Stiavnica 😵, Sv. Anton - Antol, arboretum, je tam aj rancik, daleko nie je ani Kremnica, je toho fakt dost kam sa da ist
My ideme o tyzden. Uz piaty krat. To vravi za vsetko ... 😉
@veve8483 ahoj, dnes sme sa vratili, bolo SKVELE!!!
izby treba uvolnit do 10 ale v nedelu do 12, avsak na recepcii vym daju naramky a mozes este cez den ostat
decka si uzili spievankovo, strava super, izby pekne, bazeny a decke ihrisko tiez na 100%
pasilo sa nam velmi a urcite sa este vratime 😉
prave sme sa vratili z dovolenky, odporucam, je tam nadherne, velmi sme boli spokojni, je to prisposobene aj pre malinke deticky....dakujem za odporucania
@bajciatko je tam jeden velky plavecky bazen, otvoreny celorocne. Vonkajsi velky aj detsky bazen je otovreny od maja,podla pocasia. Urcite by som tam sla, az ked bude otvoreny vonkajsi velky aj detsky bazen. Je tam aj velka zahrada, perfektna pre deti. My sme tam boli 3roky po sebe a boli sme tam velmi spokojni.
a ked je tam to spievankovo, da sa tam vobec existovať? nie je tam hlava na hlave a da sa voec ešte niečo uchmatnuť na raňajkach a večeri? 😀 😀
@mimi21 a ked je tam to spievankovo, da sa tam vobec existovať? nie je tam hlava na hlave a da sa vobec ešte niečo uchmatnuť na raňajkach a večeri? 😀 😀 a odporúčaš pobyt s 2 a 1 ročnými detičkami? užijú si to tam vobec? pýtam sa, lebo cena je podla mna straaaasne vysoka a tak neviem.. 😖
@u2jana
@marianas
@sesilia
@mimi21
@gabrielka94
@sesilia
@jancia
@gabrielka94
@marcellka32
@marcellka32
baby, poculi sme ze v okoli lieta vela os /osi , ze asi idu za termalnymi pramenmi, teplo, a je ich vela okolo vody, bazena...aku mate skusenost spred roka? znamy tam boli pred rokom a ze malu ustipla osa do prsta ked sa ohanala...ze boli vsade...som sa nabudila na spievankovo a som z toho paffff
@palesandra my sme boli minulý rok a ideme opäť 🙂 nepamätám sa že by som tam stretla jedinú osu, ale stať sa môže, ale to sa ti môže stať aj inde. my sme boli nadšení a už sa nevieme dočkať tohtoročnej dovolenky 🙂
@palesandra no na kupalisku isli za nami osi ked sme si dali nanuk, ale nastastie nas nic nestiplo ani sa mi teda inak nezdalo ze by tam boli v nejakom extremnom mnozstve, my tam mame chalupu a v pohode fungujeme
@palesandra Ja nemám pocit, že by ich tam bolo veľa. Fakt nemám pocit, že by sme ich tam videli.
@u2jana
@marianas
@sesilia
@mimi21
@gabrielka94
@sesilia
@jancia
@gabrielka94
@marcellka32
Baby, da sa v hoteli sitno dobre a za normalne ceny najest?alebo kde ste chodili? Ake vylety ste robili po ojoli s detmi, kde tsm si vyjst?
ahoj veve, neporadim z vlastnej skusenosti ale ja som takyto pobyt darovala rodicom minuly rok v lete k 60tke a boli vraj spokojni...vraveli ze to bol pekny cisty hotelik, prijemna obsluha, dobre jedlo, bazeny, moznost vselijakych masazi a procedur a ze aj prostredie bolo fajn a bolo tam co robit, kam ist. Akurat tusim spominali ze bol ten hotel nejako zastrceny a nemohli ho najst(autom cestou tam), ale tak neviem🙂 asi bude tak viac skovany v lese (co je myslim fajn). no neviem ci som poradila, lebo su to uz starsi ludia a predstavy mozte mat ine hehe, ale tak hadam to budete mat fajn 😉