Hotel Sitno, Vyhne

veve8483
31. júl 2012

Ahojte, navstivili ste niekto hotel Sitno Vyhne? Chystame sa tam na dovolenku, viete dat nejake recenzie? Dakujem moc.

tulipka
1. aug 2012

ahoj veve, neporadim z vlastnej skusenosti ale ja som takyto pobyt darovala rodicom minuly rok v lete k 60tke a boli vraj spokojni...vraveli ze to bol pekny cisty hotelik, prijemna obsluha, dobre jedlo, bazeny, moznost vselijakych masazi a procedur a ze aj prostredie bolo fajn a bolo tam co robit, kam ist. Akurat tusim spominali ze bol ten hotel nejako zastrceny a nemohli ho najst(autom cestou tam), ale tak neviem🙂 asi bude tak viac skovany v lese (co je myslim fajn). no neviem ci som poradila, lebo su to uz starsi ludia a predstavy mozte mat ine hehe, ale tak hadam to budete mat fajn 😉

renin
1. aug 2012

Je to v blízkosti môjho bydliska :bola som tam na víkendovom pobyte a bola som spokojná. 🙂

veve8483
autor
1. aug 2012

Dakujem pekne za odpoved.

marcellka32
1. aug 2012

Boli sme tam pred týždňom,vsetko super,strava,bazény,animacie pre deti i dospelých 🙂ihrisko,tenis,bowling,plážový volej,detská strava,neváhaj 🙂

sesilia
1. aug 2012

aj my sme boli minuly rok a ideme opat aj tento rok. Boli sme velmi spokojni. Strava aj ubytko super. Mozem len odporucat.

veve8483
autor
1. aug 2012

No este to prberieme s manzelom, ale vyzera to tak, ze tam ideme....este musim najst nejeke vylety v okoli....

sesilia
1. aug 2012

@veve8483 a ake velke dieta mas?

veve8483
autor
1. aug 2012

@sesilia malinke, do 3r.

veve8483
autor
1. aug 2012

@sesilia a bazeny boli stale k dispozicii? alebo boli casto uzavrete? voda cista?

mimi21
1. aug 2012

@veve8483 my ideme zajtra 😉
je vikendovy pobyt so spievankovom, tak sa snad deckam bude pacit, boli tam aj znami a tiez boli velmi spokojni

veve8483
autor
1. aug 2012

@mimi21 no vyborne, tak nam potom napises, ako bolo. prajem Vam krasny pobyt a vela zabavy pre deticky 🙂

sesilia
1. aug 2012

@veve8483 ano,ked sme boli my, bazeny boli stale k dispozicii, ale videla som na ich stranke, ze asi raz v mesiaci robia udrzbu, my sme boli od pondelka do piatka a boli stale v prevadzke.

jancia
1. aug 2012

hotel neviem my sme tam boli ubytovani pred jeho rekonstrukciou ale inak Vyhne poznam dost bo tam mame chalupu 🙂 , hotel sa da podla mna v poho najst, cez dedinu ked pojdete stale po hlavnej a potom odbocka hore ku kostolu a ta cesta vas dovedie k hotelu, ale su aj tabule.
vylety - neviem ako stare su deti, ci turistika ci ine, Kamenne more, Jelenia skala, blizko su Banky, Banska Stiavnica 😵, Sv. Anton - Antol, arboretum, je tam aj rancik, daleko nie je ani Kremnica, je toho fakt dost kam sa da ist

kristina.jo
3. aug 2012

My ideme o tyzden. Uz piaty krat. To vravi za vsetko ... 😉

mimi21
4. aug 2012

@veve8483 ahoj, dnes sme sa vratili, bolo SKVELE!!!
izby treba uvolnit do 10 ale v nedelu do 12, avsak na recepcii vym daju naramky a mozes este cez den ostat
decka si uzili spievankovo, strava super, izby pekne, bazeny a decke ihrisko tiez na 100%
pasilo sa nam velmi a urcite sa este vratime 😉

sesilia
4. aug 2012

@mimi21 ahoj, prosim ta a kedy najskor je mozny rano prichod, tiez o 10:00?dakujem

mimi21
4. aug 2012

@sesilia oficialne od druhej poobede, ale ak prides skor, mozes ist k bazenu a moze sa pripadne stat, ze uz bude izba pripravena

sesilia
4. aug 2012

@mimi21 dakujem

veve8483
autor
6. aug 2012

@mimi21 ok, dakujem pekne, ideme aj my, moc sa tesime...

veve8483
autor
25. aug 2012

prave sme sa vratili z dovolenky, odporucam, je tam nadherne, velmi sme boli spokojni, je to prisposobene aj pre malinke deticky....dakujem za odporucania

bajciatko
20. apr 2013

ako to tam vyzera s vnutornymi bazenmi? my by sme chceli ist niekedy v tomto obdobi, len neviem ci sa oplati s 3,5 rocnym dietatkom. Dakujem za rady
@veve8483

sesilia
23. apr 2013

@bajciatko je tam jeden velky plavecky bazen, otvoreny celorocne. Vonkajsi velky aj detsky bazen je otovreny od maja,podla pocasia. Urcite by som tam sla, az ked bude otvoreny vonkajsi velky aj detsky bazen. Je tam aj velka zahrada, perfektna pre deti. My sme tam boli 3roky po sebe a boli sme tam velmi spokojni.

gabrielka94
12. jún 2013

a ked je tam to spievankovo, da sa tam vobec existovať? nie je tam hlava na hlave a da sa voec ešte niečo uchmatnuť na raňajkach a večeri? 😀 😀
@mimi21 a ked je tam to spievankovo, da sa tam vobec existovať? nie je tam hlava na hlave a da sa vobec ešte niečo uchmatnuť na raňajkach a večeri? 😀 😀 a odporúčaš pobyt s 2 a 1 ročnými detičkami? užijú si to tam vobec? pýtam sa, lebo cena je podla mna straaaasne vysoka a tak neviem.. 😖

marianas
16. júl 2013

@mimi21 Aj mna by zaujimalo, ake to bolo na vikende so Spievankovom. Teraz bude znovu, tak ci sa oplati ist.

u2jana
14. aug 2013

@jancia
@sesilia
@veve8483
ahojte, chystame sa tam buduci tyzden, Chcela som sa spytat, ci neviete o nejakom ranci v okoli, kde by si mohli deti zajazdit na konoch? dakujem

palesandra
19. jún 2015

@u2jana
@marianas
@sesilia
@mimi21
@gabrielka94
@sesilia
@jancia
@gabrielka94
@marcellka32
@marcellka32

baby, poculi sme ze v okoli lieta vela os /osi , ze asi idu za termalnymi pramenmi, teplo, a je ich vela okolo vody, bazena...aku mate skusenost spred roka? znamy tam boli pred rokom a ze malu ustipla osa do prsta ked sa ohanala...ze boli vsade...som sa nabudila na spievankovo a som z toho paffff

bubinovci
19. jún 2015

@palesandra my sme boli minulý rok a ideme opäť 🙂 nepamätám sa že by som tam stretla jedinú osu, ale stať sa môže, ale to sa ti môže stať aj inde. my sme boli nadšení a už sa nevieme dočkať tohtoročnej dovolenky 🙂

jancia
20. jún 2015

@palesandra no na kupalisku isli za nami osi ked sme si dali nanuk, ale nastastie nas nic nestiplo ani sa mi teda inak nezdalo ze by tam boli v nejakom extremnom mnozstve, my tam mame chalupu a v pohode fungujeme

marianas
21. jún 2015

@palesandra Ja nemám pocit, že by ich tam bolo veľa. Fakt nemám pocit, že by sme ich tam videli.

palesandra
23. júl 2015

@u2jana
@marianas
@sesilia
@mimi21
@gabrielka94
@sesilia
@jancia
@gabrielka94
@marcellka32

Baby, da sa v hoteli sitno dobre a za normalne ceny najest?alebo kde ste chodili? Ake vylety ste robili po ojoli s detmi, kde tsm si vyjst?