Hotel pre 5 člennú rodinu

monikaresovska
6. jan 2022

Prosim vas,viete odporucat hotel kde maju velke izby pre 5 clenu rodinu, bez toho aby nejake dieta muselo spat s nami na manzelskej, ani ziadne chatya,bungalovi a apartmany kde by som musela varit...nech si aspon na dovolenke oddychnem🙂

tenerifka
6. jan 2022

@monikaresovska my sme s 2 detmi od urciteho veku brali 2 samostatne izby, neviem si predstavit 5 ludi v jednej izbe v hoteli, sorry, ako cigani

tenerifka
6. jan 2022

@monikaresovska takze v tvojom pripade napr. manzel s 1 dietatom v jednej izbe a ty s dvomi v dalsej

luccija
6. jan 2022

@monikaresovska pre 5 ľudí ani neexistuje to su potom rodinné apartmány oddelené prechodne izby

mirkasmile
6. jan 2022

Ono niektoré hoteli majú na výber "Rodinnú izbu" - manželská posteľ +2jednotky a ešte keď tak k tomu prístelka alebo detská postieľka.
No sú aj apartmánové hotely, kde síce sú apartmány, no hotel podáva aj raňajky, a na obed/večeru skočíte do restiky 🙂

tenerifka
6. jan 2022

Len si aj vezmi, ze ak by vas aj niekde ubytovali, mali by ste 1wc pre 5 ludi, ja chapem, ze kedysi ludia takto zili, ale je 21.storocie

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
missdiva
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mikadooo
6. jan 2022

@monikaresovska teraz na zimu myslíš? My sme boli v hoteli stupka všetci 5 na izbe. (Nejaké postele boli asi ako "prístelka", neviem aké veľké máte deti, mne to prišlo, že všetky postele či gauč boli normálnej veľkosti.

simca06022011
6. jan 2022

@monikaresovska hotely maju tiez "apartmány" veľké, aj s viac izbami a nemusi sa varit. Pripadne podla veku deti, mozu dostať aj svoju izbu. Mali sme veľké ubytko aj v grand hotely v Smokovci len to uz bolo dávno, treba pozriet ponuky. Booking skusit filtrovat atd.
@tenerifka no 1 wc na 5 ludi je na pobyte v pohode 😂🤦🏻‍♀️ vacsina ludi nesedi na izbe a netroni cely den.

tehulka2011
6. jan 2022

@tenerifka myslím že kopec ľudí na sk žije štýlom 1 wc na 5+ ľudí 🙂

evaachesa
6. jan 2022

@tenerifka fuuu 1 wc na 5 ľudí ... Tak dnes sa musím mojich rodičov opýtať ako si to dovolili vychovať mňa s 2ma ďalšími súrodencami v 3i byte s 1 wc. Katastrofa, až teraz mi to došlo 😱😏

ivkazba
6. jan 2022

Demänová resort má apartmán s minimálne 5 posteľami. Drevenice TriMount v LM detto. Tiež Tri Vody Demänovská Dolina. Ty už si tu písala a dostala si odpovede. Možno by bolo vhodné napísať aj rozpočet, nech zbytočne naradíme to isté ak je to nad rozpočet.

terina25
6. jan 2022

@tenerifka no tak my asi zijeme ako cigani podla teba. Pretoze v byte mame 1 wc pre 4 . Ty asi zijes v luxusnom dome 🤦

ivaa_
6. jan 2022

@terina25 uf, my sme žili 6ti na jedno wc plus potom sa k nám sťahovala ešte babka. tiež že mi nenapadlo povedať otcovi nech postaví ešte aspoň tri vecká v dome :D

ivkazba
6. jan 2022

@tenerifka byty na Slovensku sa stále stávajú s jednou kúpeľňou a jedným wc. Vrátane 4-5 izbových bytov. Dokonca obrovské množstvo ľudí si rodinný dom pre 4-5 osôb stavia s jednou kúpeľňou. Je to na Slovensku bežný štandard. Žijeme tak na Slovensku aj v 21. storočí. Keď poviem, že sme si v projekte dali urobiť v spálni samostatnú kúpeľňu iba pre nás a ďalšiu kúpeľňu a 2x wc v dome, tak pre mnohých to je zbytočné peniaze, pretože na Slovensku nie je štandard mať viac kúpeľní. Ale väčšina ľudí má wc jedno či sú dvaja alebo majú 4 deti.

luccija
6. jan 2022

@ivkazba veď preto si ľudia stavajú dom, aby mali väčší komfort ako v byte.My sme stavali pred 8 r a väčšina projektov mala už 2x wc či kúpeľne, ale áno veľa ľudí to zmení na šatník, komoru, lebo sanita kachlícky sú drahšie ako tam postaviť skriňu.A ľudia sa radi starajú do čoho nemusia.

oli18
6. jan 2022

@luccija My sme stavali pred 30 rokmi a mali sme vtedy 3 WC pre 5tich. Pri rekonštrukcií sme jedno zrušili a nahradili bidetom. Teraz sme dvaja.

tenerifka
6. jan 2022

@ivkazba ok, chapem, tu by nepresla kolaudacia takeho domu, tak som predpokladala, ze to su EU standardy. Kazdopadne v hoteloch ci apartmanoch je wc spolu s kupelñou, tak si ani pri najvacsej fantazii neviem predstavit rannu hygienu 5-clennej rodiny so zachovanim sukromia

tenerifka
6. jan 2022

@oli18 my mame 2wc +kupelne pre 4, ked je dcera v Madride v skole, sme len traja. Je to tak akurat

xiaomi_
6. jan 2022

@tenerifka ludia tak žijú stále a aj budu žiť sme 3 a mame len jedno wc a len jednu sprchu

polamanelego
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tenerifka
6. jan 2022

@xiaomi_
@polamanelego
No ved super u obidvoch

aaliyah2
6. jan 2022

@tenerifka A v bytoch maju bežne koľko toaliet?? Štandardne je to jedna a nie je to nič nenormálne...

tenerifka
6. jan 2022

@aaliyah2 nove byty sa urcite stavaju podla EU noriem, kedy je jasne stanoveny pocet byvajucich, pocet spalni a pocet kupelni, v starych sa to neda odkontrolovat. V hoteloch majuntiez urcite standardy

ivkazba
6. jan 2022

@luccija my ideme stavať teraz, v spálni budeme mať svoju kúpeľňu a wc s bidetom, pri vchode wc s bidetom a potom kúpeľňu s wc. Veľa ľudí (to píšem z dlhoročnej praxe) keď stavajú, riešia len 1 kúpeľňu a 1 wc, prípadne 1 kúpeľňu s WC a 1 samostatné wc. A keď sa ich pýtam, či ozaj iba 1 kúpeľňa pre 2+2, tak väčšinou je to o cene.

ivkazba
6. jan 2022

@tenerifka skôr by som povedala o tom, že sa stavia u vás podľa španielskych noriem. EU normy na počet toaliet a kúpeľní v bytových domov neexistuje resp. som o tom nikdy nepočula a to roky spolupracujem s developermi a robím s realitami.

luccija
6. jan 2022

@tenerifka nič také nie je.Mozno tak v škôlke je akurát dane koľko wc na koľko detí🙂)

aaliyah2
6. jan 2022

@tenerifka V tých nových určite ale stále prevládajú ešte asi tie "komunistické" stavby...ale určite je lepšie mať viac toaliet ako je jednu 🙂

luccija
6. jan 2022

@ivkazba my sme mali mať väčšiu špajzu a malé wc okrem druhého wc oddeleného od kúpeľne.Ja som samostatnú špajzu nechcela stačí mi v kuchyni potravinová skriňa a miesto v garáži na zaváraniny ...a špajzu som zrušila úplne a spravila väčšie wc a bidet.Ak by som stavala dnes už si dám kúpeľňu zo spálne🙂

tenerifka
6. jan 2022

@ivkazba no mne su aj 2 kupelne pre 4 osoby malo, ked je dcera doma, mam kupelñu napoly s ñou a niekedy musi jedna cakat. Ale zda sa mi, ze som to niekde citala o Svajciarsku, ze na nejaky pocet spalni v dome/byte je stanoveny maximalny pocet byvajucich