Prosim vas,viete odporucat hotel kde maju velke izby pre 5 clenu rodinu, bez toho aby nejake dieta muselo spat s nami na manzelskej, ani ziadne chatya,bungalovi a apartmany kde by som musela varit...nech si aspon na dovolenke oddychnem🙂
@monikaresovska takze v tvojom pripade napr. manzel s 1 dietatom v jednej izbe a ty s dvomi v dalsej
@monikaresovska pre 5 ľudí ani neexistuje to su potom rodinné apartmány oddelené prechodne izby
Ono niektoré hoteli majú na výber "Rodinnú izbu" - manželská posteľ +2jednotky a ešte keď tak k tomu prístelka alebo detská postieľka.
No sú aj apartmánové hotely, kde síce sú apartmány, no hotel podáva aj raňajky, a na obed/večeru skočíte do restiky 🙂
Len si aj vezmi, ze ak by vas aj niekde ubytovali, mali by ste 1wc pre 5 ludi, ja chapem, ze kedysi ludia takto zili, ale je 21.storocie
@monikaresovska teraz na zimu myslíš? My sme boli v hoteli stupka všetci 5 na izbe. (Nejaké postele boli asi ako "prístelka", neviem aké veľké máte deti, mne to prišlo, že všetky postele či gauč boli normálnej veľkosti.
@monikaresovska hotely maju tiez "apartmány" veľké, aj s viac izbami a nemusi sa varit. Pripadne podla veku deti, mozu dostať aj svoju izbu. Mali sme veľké ubytko aj v grand hotely v Smokovci len to uz bolo dávno, treba pozriet ponuky. Booking skusit filtrovat atd.
@tenerifka no 1 wc na 5 ludi je na pobyte v pohode 😂🤦🏻♀️ vacsina ludi nesedi na izbe a netroni cely den.
@tenerifka myslím že kopec ľudí na sk žije štýlom 1 wc na 5+ ľudí 🙂
Demänová resort má apartmán s minimálne 5 posteľami. Drevenice TriMount v LM detto. Tiež Tri Vody Demänovská Dolina. Ty už si tu písala a dostala si odpovede. Možno by bolo vhodné napísať aj rozpočet, nech zbytočne naradíme to isté ak je to nad rozpočet.
@tenerifka byty na Slovensku sa stále stávajú s jednou kúpeľňou a jedným wc. Vrátane 4-5 izbových bytov. Dokonca obrovské množstvo ľudí si rodinný dom pre 4-5 osôb stavia s jednou kúpeľňou. Je to na Slovensku bežný štandard. Žijeme tak na Slovensku aj v 21. storočí. Keď poviem, že sme si v projekte dali urobiť v spálni samostatnú kúpeľňu iba pre nás a ďalšiu kúpeľňu a 2x wc v dome, tak pre mnohých to je zbytočné peniaze, pretože na Slovensku nie je štandard mať viac kúpeľní. Ale väčšina ľudí má wc jedno či sú dvaja alebo majú 4 deti.
@ivkazba veď preto si ľudia stavajú dom, aby mali väčší komfort ako v byte.My sme stavali pred 8 r a väčšina projektov mala už 2x wc či kúpeľne, ale áno veľa ľudí to zmení na šatník, komoru, lebo sanita kachlícky sú drahšie ako tam postaviť skriňu.A ľudia sa radi starajú do čoho nemusia.
@xiaomi_
@polamanelego
No ved super u obidvoch
@luccija my ideme stavať teraz, v spálni budeme mať svoju kúpeľňu a wc s bidetom, pri vchode wc s bidetom a potom kúpeľňu s wc. Veľa ľudí (to píšem z dlhoročnej praxe) keď stavajú, riešia len 1 kúpeľňu a 1 wc, prípadne 1 kúpeľňu s WC a 1 samostatné wc. A keď sa ich pýtam, či ozaj iba 1 kúpeľňa pre 2+2, tak väčšinou je to o cene.
@ivkazba my sme mali mať väčšiu špajzu a malé wc okrem druhého wc oddeleného od kúpeľne.Ja som samostatnú špajzu nechcela stačí mi v kuchyni potravinová skriňa a miesto v garáži na zaváraniny ...a špajzu som zrušila úplne a spravila väčšie wc a bidet.Ak by som stavala dnes už si dám kúpeľňu zo spálne🙂
@monikaresovska my sme s 2 detmi od urciteho veku brali 2 samostatne izby, neviem si predstavit 5 ludi v jednej izbe v hoteli, sorry, ako cigani