Ahojte. Chcela by som sa poradit. Rodicia by chceli ist na letnu dovolenku k moru. Avsak mamina je kardiacka a velmi vysoke teploty jej nerobia dobre. Mate nejake tipy na destinacie, kde je v letnych mesiacoch trochu miernejsia teplota? Mozu ist len v mesiacoch jul a august. A nie Chorvatsko a Bulharsko. Tam uz boli a mamina chce vidiet nejaku novu krajinu. Dakujem za kazdu radu.
@junovedievca V Polsku uz boli. Dokonca sme boli spolu. Pacilo sa nam. Ale oni by chceli ist vyslovene k moru.
co tak severna europa? dansko resp. juh anglicka
Slovinsko
Kréta je fajn- fúka tam príjemný vetrik a tak su tam teploty znesitelnejsie. Alebo Nemecko- Nordsee alebo Ostsee, len to nie je na prijemne kúpanie
Väčšinou je vstup po schodoch, my sme boli s 2r a potom ešte 4 a 1r dieťaťom a 80r babkou. Úplne v pohode to dala aj babka aj deti... A kopec rakúskych dôchodcov tam chodieva - hlavne teda v septembri...
@jasminet Urcite pozriem nejake ponuky. Myslim si, ze Slovinsko by mohlo prejst. Mne sa tam paci, bola som tam dvakrat, ale muzovi vadia tie plaze. Uz vidim, ako mi bude protiargumentovat. 🙈 pripadne tip na hotel? Ja tam poznam hotel bernardin, histrion a este jeden pri pristave, ale nespomeniem si na meno.
Salinera hotel
Ak mozem, tak ja som bola v Slovinsku raz, da sa pavedat na prac. ceste a bola som v hoteli Histrion. Mne sa tam velmi pacilo. V mori sme sa nekupali, lebo bol este maj a bolo studene, ale zase sa mi pacila navsteva Postojanskej jaskyne.
Kréta je v lete aj napriek vetru dosť teplá,aj vplyvom blízkosti Afriky. Ja by som odporučila Korfu. Je tam dobrá klíma,ostrov je zelenší,horúčavy sú znesitelnejšie,sú tam aj pieskové pláže. My sme boli pred mnohými rokmi v tomto hoteli,bolo fajn. Našla som nejaké video,tak ho sem dám. Ale čítala som,že na juhu ostrova sú tiež krásne,pieskové pláže.
https://www.youtube.com/watch?v=rsb3ZTQUvfE@jasminet v Slovinsku je teplo, bola som minulý rok
Madeira
@janinka007 vsade je v lete teplo 🙂
@jasminet To mi je jasne. Ale nie je teplo ako teplo. 😀 Miernejsimi teplotami som myslela okolo 28 stupnov a vetrik. Minuly rok sme boli v auguste na Rodose a bolo cez 35. Bolo to dost narocne. Tomu chcem maminu usetrit. Nedavno boli s ocinom v Terchovej a skolabovala z tepla. Preto hladam alternativy.
Baby, dakujem velmi krasne za vsetky tipy. Pisem si na zoznam, preverim este pocasie v jednotlivych destinaciach a nasledne ponuky cestoviek. Snad najdem nieco vhodne pre rodicov a uziju si dovolenku. Zasluzia si. 🙂
@janka279 ak zvladne let tak jednoznacne azorske ostrovy.
V holandsku okolie zandvoort an see.
Pripadne ak nato financne mate tak dansko norsko.
Letenky su super vyhodne cez laudamotion pripadne ryanair. Pozeraj cez google flights. A ubytko cez airbnb.com. drzim palce!
Z vasich podmienok jednoznacne ten zandvoort. Teplo bude ok. Plaz vsade sa dostanes bicyklom.
A nechcu ist do Polska?kupat sa tam neviem ci bude dat v mori ale dost vela ludi to chvali